Попередній день   Наступний день

15:59
Вчора, 1 вересня, о 04.00 в селі Мишин Коломийського району у власному господарстві покінчив життя самогубством через повішання громадянина 1953 р.н.

15:45
Як стало відомом "Фіртці", за кілька годин до Івано-Франківська повинні повернутися ще 20 військовослужбовців батальйону "Івано-Франківськ.

15:28
Суд визнав погодженим розміщення та облаштування літнього торгового майданчика по вул. Страчених, поруч лоббі-бару «Цимес» в Івано-Франківську.

15:07
 
Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський закликав міжнародну спільноту докласти зусиль для врегулювання конфлікту в Україні.

14:49
 
В обласному центрі Прикарпаття готуються до проведення щорічного фестивалю «Свято хліба», приуроченого завершенню збору врожаю.

14:34
news-image: Поетичний тур MERIDIAN CZERNOWITZ на два дні завітає до Івано-Франківська
Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ цьогоріч завітає і до Івано-Франківська. Зазвичай, основною локацією усіх подій є Чернівці, але цього року організатори провели експеримент і фестиваль пройде у мандрівній формі.

14:14
news-image: За добу в зоні АТО загинули 15 військових, 49 - поранено
За добу в зоні проведенні антитерористичної організації загинули 15 військових, 49 отримали поранення.

13:49
27-28 вересня в м. Долина відбудеться ІІІ фестиваль-конкурс української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава Івана Любачівського.

13:32
news-image: В очікуванні Третьої світової війни. Як зміниться світ
Вісь зла – термін, який вперше використав колишній президент США Джордж Буш у щорічному зверненні до Конгресу США 29 січня 2002 року, та часто повторював весь період свого президентства, описуючи уряди країн, які звинувачують у спонсоруванні тероризму.

13:12
Івано-Франківська область: знищено 4 вибухонебезпечні предмети

12:49
news-image: Житель Прикарпаття вирішив відпочити в готелі «на халяву»
Близько 24 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного готелю по вулиці Незалежності, що в Івано-Франківську. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

12:32
news-image: 5 батальйон відновлює боєздатність
5 батальйон територіальної оборони згідно з рішенням начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України виведено до місця відновлення боєздатності.

12:14
news-image: В Івано-Франківську затримали крадія жіночого взуття
Зазвичай адміністрація торгівельних центрів дбає про збереження та охорону товарів. У таких закладах встановлюється відео спостереження, наймаються охоронники. Такі заходи перестороги дозволяють зберегти майно від нечистих на руку покупців. Утім, випадки вчинення крадіжок навіть з добре охоронюваних магазинів – не рідкість.

11:57
news-image: На "Свято хліба" до Франківська приїдуть учасники з цілої України
Вже незабаром 7 вересня 2014 року в Івано-Франківську відбудеться щорічний фестиваль «Свято хліба». Його приурочили до завершення збору врожаю.

11:41
news-image: Прикарпатське підприємство завдало збитків державі на 3,4 мільйони гривень
Самовільне водокористування завдало державі збитків на 3,4 мільйони гривень. Прокуратура розпочала кримінальне провадження

11:21
news-image: У боях під Луганськом загинув 19-річний прикарпатець Павло Ліщинський
До Калусько-Рожнятівського об’єднаного військового комісаріату надійшло офіційне повідомлення: у боях під Луганськом загинув 19-річний калушанин Павло Ліщинський.

10:54
news-image: За три місяці в Івано-Франківську одружилися понад 700 пар
Весілля – один із найважливіших етапів у житті кожної людини. Хтось до цього готується надзвичайно ретельно, хтось - навпаки. Але суть одна – це клятва між чоловіком та жінкою, яка тягне за собою безліч обов’язків, жертв та віддачі.

10:39
news-image: У Франківську вулицю Шевченка залатають до 15 вересня
Щоправда мова йде про ділянку дороги Січових Стрільців до Гординського. Вже кілька років поспіль дорога знаходиться у жахливому стані. Вся у вибоїнах та планово комунальники не беруться її ремонтувати.

10:24

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/09/01/01_gallery1.jpg

 До Івано-Франківського міського суду було доставлено мешканця одного з райцентрів Прикарпаття, 1973 року народження, якого досудові органи слідства обвинувачують у тероризмі та незаконному зберіганні зброї.

10:09
 

http://www.if.gov.ua/include/img/medium/210625_1.jpg

5-й батальйон територіальної оборони згідно з рішенням начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України виведено до місця відновлення боєздатності.

9:46

http://images.unian.net/photos/2014_05/1400400892-5266.jpg

Додому повернулися 13 військових батальйону міліції особливого призначення "Івано-Франківськ", які вирвалися з оточення під Іловайськом.

9:34
До працівників центрів зайнятості Івано-Франківщини у пошуках роботи зверталися 103 особи, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.
 

9:18
В Івано-Франківську у рамках проекту "Тепле місто" з'явиться садок. Про це пише сайт "Стик".

9:01

В боях під Іловайськ Донецької області загинув ще один виходець із Західної України Володимир Костюк. Він був кадровим військовим, служив у десантних військах в Очакові, пише Сегодня.ua.


8:44

За даними головного управління статистики, на Прикарпатті нараховується понад 40 тисяч суб’єктів малого підприємництва, 80 відсотків яких – це фізичні особи.

8:19

http://kolomyya.org/korg/kol/news/2014/56247/02_gallery.jpg

 У ході останніх боїв на Донбасі в полон потрапили 680 українських військовослужбовців, з них 80% - з-під Іловайська.

 


8:04
Минулими вихідними до коломийської міліції надійшло повідомленнявiд лiкаря швидкої медичної допомоги про виявлення трупа коломиянина з колото-рiзаними ранами грудної клiтки. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

 


Попередній день   Наступний день