Попередній день   Наступний день

15:49
news-image: УГКЦ надала допомогу бійцям з Івано-Франківщини
Івано-Франківська Архієпархія надала допомогу військовим в зоні АТО.

15:23
news-image: Біля івано-франківської брами Потоцьких відтепер є квітники
Днями Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку було встановлено квітники на вул. Шпитальна (навпроти брами Потоцьких).

14:54
news-image: В Івано-Франківську учнівська молодь хоче Днів без автомобіля
Цікавий досвід привезли з Європи ліцеїсти природничо-математичного ліцею м. Івано-Франківська та їх наставники заступники директора ліцею Галина Гайдабура та Людмила Красновська.

14:32
news-image: Озброївшись бандерівськими гаслами екс-регіонал не побоявся йти в народні депутати на Івано-Франківщині
Висунення Ярослава Шинкарука не стало несподіванкою для більшості мешканців Косівщини та Верховинщини.

14:19
news-image: Україні не вистачає полонених для обміну з бойовиками
Україні не вистачає захоплених бойовиків для обміну полоненими з представниками збройних угруповань Донбасу, які вимагають обмін за схемою "один на одного".

13:59
news-image: В Івано-Франківську горіли гаражі
Ввечері 24 вересня в Івано-Франківську по вулиці Головатого виникло загорання в гаражі на території гаражного кооперативу.

13:43
news-image: На Прикарпатті чоловік загинув від ураження електрики
Вчора, 24 вересня, в с. Добринів Рогатинського району на території оздоровчого табору " Опілля " біля трансформаторної підстанції виявлено труп місцевого жителя, 1961 р.н.

13:18
news-image: Начальник управління ДМС подарував спецназівцям за 70 тисяч гривень гвинтівку
Начальник управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області полковник міліції запасу Сергій Саїв передав власну снайперську гвинтівку командиру спеціальної роти міліції (колишній «Беркут») Василеві Віконському.

12:59
news-image: Франківські депутати просять міського голову скликати сесію на 2 жовтня
Сьогодні, 25-го вересня, вранці у канцелярію міського виконавчого комітету надійшов лист від 21 депутата Івано-Франківської міської ради.

12:39
news-image: На Прикарпатті шахраї вимагають гроші у підприємців, видаючи себе за податківців
Керівники Тисменицької та Калуської об’єднаних державних податкових інспекцій повідомили управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Івано-Франківській області про шахрайські дії невідомих осіб, які вимагали гроші у підприємців, видаючи себе за податківців.

12:11
news-image: Підприємець передав батальйону "Івано-Франківськ" два мікроавтобуси
Відбулось чергове засідання Громадської ради при УВМС в області. На розгляд ради виносилося декілька питань щодо актуальних напрямків взаємодії громадськості та органів внутрішніх справ Прикарпаття.

11:53
news-image: Олег Гончарук: Прикарпатці мають бути готовими до форс-мажорних ситуацій
Враховуючи складну ситуацію в державі, прикарпатці, як і всі українці, повинні бути готовими до форс-мажорних обставин, зокрема можливих відключень електроенергії. Про це 24 вересня під час прес-конференції повідомив голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

11:36
news-image: «Хороші» люди
Коли «бахнув» Чорнобиль, ми до вас їздили, - каже мені жіночка на київському ринку, - боялись тут бути, сусіди трьохкімнатну квартиру навіть поміняли на луганську двокімнатну.

11:13
На Косівщині на випадок нової хвилі агресії Російської Федерації проти України ініціюють створення спеціяльної роти охорони району.

10:56
news-image: В Івано-Франківську - валютна «лихоманка»
Вчора долар стрімко обвалився до позначки 12, 9 гривень за одиницю, що мало б надзвичайно усіх втішити. Але вже сьогодні в жодному обміннику його не придбати.

10:35
news-image: Підприємства Прикарпаття привласнили 10 мільйонів бюджетних гривень
17 сумнівних операцій у сфері державних закупівель було виявлено працівниками відділу боротьби з відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДФС в Івано-Франківській області у ході проведеного моніторингу фінансових операцій суб'єктів господарювання області

10:11
news-image: Ядерні примари Карпат
Після того, як у 1950-х роках у Західній Україні втихли останні постріли українських повстанців, Прикарпаття потрапило у внутрішню зону широчезного оборонного редуту, яким Радянський Союз відгородився від «агресивного блоку» НАТО. Тоді в лісах Івано-Франківської (до 1962 року – Станіславської) області почали споруджувати цілий комплекс таємничих об'єктів, вмонтований у потужну ракетно-ядерну систему СРСР.

9:51
news-image: Прикарпатським сім’ям не вистачає дітей
Кількість усиновлень щороку зростає. Це свідчить про збільшення кількості людей, які готові взяти під свою опіку дитину, що позбавлена батьківського піклування. Але для усіх бажаючих дітей не вистачає.

9:38
news-image: Прикарпатців закликають об’єднатись заради життя
30 вересня в Івано-Франківську відбудеться благодійний аукціон «Об’єднуємося заради життя». Всі вилучені кошти підуть на забезпечення спорядженням, медикаментами, тактичними приладами українських військових.

9:09
news-image: У Франківську цьогоріч відремонтують Набережну?
В Івано-Франківську планують цьогоріч відремонтувати чи не найпроблемнішу об’їзду дорогу по вулиці Набережна.

8:47
news-image: Франківець протягом одного вечора вчинив дві крадіжки
Міліціонери розшукали молодого іванофранківця, котрий обікрав двох жінок.

8:19
 
Івано-Франківщина міцно закріпилася на четвертому місці в Україні за кількістю авторів винаходів з розрахунку на 10 тис. працівників

8:05
У липні, на сесії Калуської міської ради, міський голова Ігор Насалик анонсував реформу у комунальній сфері. За задумом, упродовж кількох років місто поступово перейде на інший рівень комунікації у “комуналці”: усі або, принаймні, більшість будинків у місті мають самоорганізуватися та взяти, так би мовити, “комуналку” у свої руки. Натомість, ініціативним обіцяли допомогти матеріально.

Попередній день   Наступний день