Попередній день   Наступний день

16:11

http://www.volynnews.com/files/news/2012/03-15/30926-1u.jpg

 

Сьогодні близько 50 добровольців-енергетиків, озброєних шпателями, вирушили на 14 найбільших вулиць Івано-Франківська і розпочали «прибирання» політичної реклами.


15:49

Коломийські правоохоронці виявили та задокументували факт порушення правил охорони та використання надр, а саме незаконного видобування піщано-гравійної суміші.

15:35
news-image: Двоє прикарпатців, добровільно здавши зброю, уникли кримінальної відповідальності
На Коломийщині свідомі громадяни видали міліції зброю, яка випадково потрапила у їх руки.

15:12
news-image: Франківські міліціонери затримали молодих наркоманів, які "ловили кайф"
Наркопритон, як з’ясували оперативники, у власному помешканні влаштував молодий житель Івано-Франківська. До специфічної квартири навідувались товариші господаря, а відтак нагодилися і оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції.

14:54
news-image: Вулицю Шевченка цьогоріч таки завершать?
Схоже, що реконструкція багатостраждальної вулиці Шевченка в Івано-Франківську може завершитися вже до кінця року.

14:37
news-image: В Івано-Франківську 220 наркоманів отримують легальну "дозу"
Прикарпатські наркомани вже шостий рік мають можливість отримувати безкоштовну «дозу». Мова йде про замісну підтримувальну терапію (ЗПТ). Так в Україні ще в 2008 році почали боротися з поширенням ВІЛ/СНІДу серед наркоманів.

14:05
news-image: На франківських велосипедистів полювали "патрулі"
27 вересня велосипедисти Франківська провели першу акцію з циклу ПКІБ ("Педалюй культурно і безпечно") у форматі "Велопатруль". Під час акції велосипедисти пояснювали іванофранківцям, як безпечно їздити у місті, зокрема в пішохідних зонах. Роздавали спеціально розроблений буклет, а також брошури "Правила дорожнього руху для велосипедистів".

13:45
news-image: На сході "айдарівці" прощаються із загиблим бійцем з Івано-Франківщини
Сьогодні на сході бійці батальйону «Айдар» прощаються із мешканцем Калущини Василем Боднаром, який загинув під Щастям у ніч з 26 на 27 вересня. Тіло бійця на Калущину доправлять у найближчі дні.

13:25
news-image: Івано-Франківськ приділив "Чотири години для армії"
У неділю, 28 вересня, в Івано-Франківську відбулася благодійна акція – "Чотири години для армії", яка мала на меті долучити всіх охочих людей до допомоги військовим у зоні АТО.

13:09
news-image: На Івано-Франківщині  офіційно - понад 2 тисячі переселенців
На сьогодні в Івано-Франківській області проживають 2164 офіційно зареєстрованих осіб, які переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

12:55

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/09/29/8jeqj7ekmh81.jpg

У неділю, 28 вересня на Вічевому майдані в Івано-Франківськ провели марафон йоги. Четверо інструкторів йога-студії “Намаскар” провели для франківців чотиригодинні заняття на кариматах просто неба.

12:47
news-image: На Франківщині відбулись "Старти надії"
У селищі міського типу Ворохта Яремчанської міської ради на території спортивно-туристичної бази "Україна" відбулося урочисте відкриття фінальної частини всеукраїнських змагань "Старти надії".

12:32
news-image: Коломияни перекрили дорогу через підвищення тарифів на воду
Коломияни вкотре перекрили проїзд у центрі міста, протестуючи проти підняття тарифів на воду. У цей самий час біля Ратуші мало відбутися віче.

12:01
news-image: Терористи підбили український БТР: 7 загиблих, 9 поранених
У Донецькому аеропорту бойовики підбили український БТР: 7 загиблих, 9 поранених.

11:44
news-image: На Івано-Франківщині сільськогосподарські відходи можуть стати альтернативою природному газу
Днями у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації провели нараду з питань виробництва альтернативних джерел енергії, узагальнення досвіду з енергозбереження на підприємствах агропромислового комплексу області, посадки енергетичних культур, виробництва біогазу.

11:28
news-image: Допомогу СБУ для АТО передала УПЦ КП
Допомогу СБУ для АТО передала Українська Православна Церква Київського Патріархату

11:15
news-image: В івано-франківському "Бандерштаті" за півроку проживало біля 300 біженців
За останні півроку в Івано-Франківському комунальному готелі «Бандерштадт» зупинялись біля 300 осіб, переселених з тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

10:51
news-image: Франківці продали пиріжків на 2,5 тисячі для солдатів в АТО
У неділю, 28 вересня, франківські волонетри продавали пиріжки, щоб зігріти солдатів. Благодійна акція «Візьми пиріжок – Зігрій солдата» тривала впродовж трьох днів.

10:36
news-image: Очільник прикарпатської міліції має нового заступника
Полковник міліції Ігор Паніотов очолив кримінальну міліцію обласного управління внутрішніх справ та призначений заступником начальника УМВС України в Івано-Франківській області.

10:12
news-image: Боєць батальйону "Айдар" Петро Шкутяк розповів франківчанам, чому важливо допомагати солдатам
В Івано-Франківську боєць батальйону «Айдар» Петро Шкутяк зустрівся з громадськістю, щоб повідомити мешканцям міста про сучасний стан справ України. Зокрема, мова йде про ситуацію на сході, адже він як учасник бойових дій знає, що зараз необхідно солдатам, які є на передовій.

9:49
news-image: Чи стала жити по-новому Україна?
Уже після обрання президентом України Петра Порошенка доводилось чути думку, що насправді він не був представником нової політичної еліти, появу якої пророкували чимало експертів під час подій, які тепер однозначно називають Революцією гідності.

9:33
Цієї осені у місті побільшало людей з темною шкірою. Їх і раніше можна було побачити на вулицях, але тепер їх багато, як ніколи. Справа в тім, що африканських та інших іноземних студентів, що нав­чалися за контрактами у Донецьку та Луганську, відправили продовжувати студії подалі від війни, зокрема й до нашого міста. Тобто, ця молодь – теж вимушені переселенці зі сходу України.

9:09 | Коментарів: 1
news-image: В зоні АТО загинув "айдарівець" з Прикарпаття Василь Боднар
Про це інформує волонтер Громадського координаційного центру, створеного для допомоги бійцям АТО з Калущини, "майданівець" Володимир Іваницький.

8:45
30 серпня в публікації «Міністр так вирішив...» ми коротко розповіли про дивні кадрові рішення міністра інфраструктури України Максима Бурбака, які вивели колектив ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» на протестну акцію під будівлю облдержадміністрації. Нагадаємо, що наприкінці липня Мінінфраструктури України ще на два роки продовжило контракт з головою правління товариства Ярославом Ленівим.

8:21
Учора, 25-го вересня, у Надвірнянському районі в різний час та в різних місцях поблизу залізничної колії виявили тіла двох людей.

8:03
news-image: Аби війна не дійшла до Франківська
Батальйон «Івано-Франківськ» поповнюється бійцями. Сьогодні туди йдуть не лише місцеві. До лав прикарпатських добровольців приєднуються хлопці з Донецька та Києва. Бійці з батальйону «Шахтарськ», що також пройшли через пекло Іловайська, вже два тижні тренуються на полігоні у Старому Лисці.

Попередній день   Наступний день