Попередній день   Наступний день

15:35
На Коломийщині працівники міліції затримали 27-річного мешканцярайону, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки ізодного господарства.

15:12
news-image:  Туристам покажуть «Загадковий Івано-Франківськ» та «Івано-Франківськ для закоханих»
В Івано-Франківську планують встановити туристичні інформаційні таблиці. Про це йдеться в рішенні виконкому, яке підписав міський голова Віктор Анушкевичус.

14:56
news-image: Прикарпатцю за збереження марихуани "світить" два роки тюрми
Мешканця Косівського району притягують до кримінальної відповідальності за зберігання наркотику природного походження – марихуани.

14:39
news-image: У Франківську таки штрафуватимуть за рекламу на тротуарах
В Івано-Франківську проблема не лише зі зовнішньою рекламою, яка аж ніяк не додає краси місту, а й тепер з рекламою на тротуарах.

14:16
news-image: Силові відомства занижують дані про поранених прикарпатців в зоні АТО
Сьогодні голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук провів прес-конференцію для засобів масової інформації щодо проведеної роботи за серпень-вересень цього року.

13:49
30 вересня о 04:44 год. в місті Надвірна по вулиці Грушевського виникла пожежа легкового автомобіля "Volkswagen Golf".

13:36
У зв’язку з подіями в країні у івано-франківських школах вчителі все більше приділяють увагу предмету «Захист Вітчизни».

13:12
news-image: У Франківську вулицю Василишина змусять відремонтувати підприємців
На оперативній нараді у міськвиконкомі перший заступник міського голови Зіновій Фітель поцікавився у начальника департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайла Смушака чи відомо йому про пікет на вулиці Василишина.

12:54
news-image: В Івано-Франківську нарешті розпочали капітальний ремонт вулиці Набережної імені Василя Стефаника
Сьогодні зробили перші технічні кроки до початку капітального ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника.

12:35
news-image: Скрипничук про знесення Леніна у Харкові: Немаю жалю до людей, що за ним плачуть
Сьогодні голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук провів прес-конференцію для засобів масової інформації щодо проведеної роботи за серпень-вересень цього року.

12:11
news-image: У Франківську презентували "Вавилонську бібліотеку"
Сьогодні, 30 вересня в Івано-Франківську презентували проект "Вавилонська бібліотка". Його зміст - вишуковування хороших перекладів на українську зарубіжної класики, яка раніше публікувалася лише в журнальних варіантах.

11:46
Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук вважає, що прийнятий ВР закон про люстрацію є недосконалим, адже передбачає певну вибірковість.

11:34
news-image: У Франківську навіть розмітка на дорогах буде європейською
Про це на оперативній нараді зазначив начальник Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак.

11:11
news-image: Прикарпатці боргують за газ понад 20 мільйонів гривень
На Прикарпатті на протязі останнього півріччя спостерігається неналежний стан розрахунків людей за спожитий природний газ.

10:44
news-image: Голова облради ще двічі ходив до військкомату та його так і не взяли воювати
У липні під час прес-конференції голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук повідомив пресі, що написав заяву до військкомату і готовий йти воювати на схід.

10:12
Нещодавно на базі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи Олімпійського резерву зі спортивної гімнастики відбулось засідання обласного методичного об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації .

9:45
news-image: Про «народну люстрацію»
Чи стануть сміттєві баки складовою вітчизняного права?

9:29
news-image: Туристичну Івано-Франківщину презентували на Міжнародній виставці-ярмарці
Туристичний потенціал Івано-Франківщини представлено на ХІІІ Міжнародній виставці-ярмарці «Тур’євроцентр-Закарпаття 2014» в місті Ужгороді.

9:12
news-image: Франківці зібрали гроші на операцію боксеру Андріану Волгіну, пораненому в АТО
У понеділок, 29 вересня, волонтери “Героїв АТО” зібрали потрібну суму на операцію для пораненого на Донбасі Андріана Волгіна з Івано-Франківська.

8:51
news-image: На Івано-Франківщині вшанували пам’ять борців за волю України
У селі Олеша Тлумацького району відзначили 70-ту річницю бою в Братовому лісі.

8:34
news-image: У Франківську обговорили умови конкурсу на міських автобусних маршрутах
В Івано-Франківську відбулося відкрите громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету міськради «Про проведення конкурсу на міських автобусних маршрутах».

8:19
У понеділок, 29 вересня, волонтери ПАТ «Прикарпаттяобленерго» розпочнуть акцію з очистки власних опор від реклами у Івано-Франківську.

8:04
Завдяки належному контролю прокуратури м. Івано-Франківська вдалось забезпечити виконання судового рішення у справі за позовом прокуратури в інтересах держави в особі ПАТ «Державний ощадний банк України» про стягнення 172 тисяч гривень заборгованості за кредитним договором

Попередній день   Наступний день