Попередній день   Наступний день

15:51
Мобілізаційні повістки чоловікам на Івано-Франківщині вручатимуть мобільні групи, в складі яких будуть і воєнкоми, і міліціонери.

15:33 | Коментарів: 1
За ці кошти придбані рації для бійців батальйону ОУН.

15:16

 У травні 2013 року в селі Космач Косівського району було урочисто відкрито перший в Україні музей вівчарства.


14:51
news-image: Прикарпатські рятувальники у Чернівцях радились як протидіяти повені
Прикарпатські рятувальники взяли участь у спільній нараді щодо дій у випадку виникнення повені, яка відбулася в Чернівцях

14:44

https://pp.vk.me/c621321/v621321767/f321/5q07ObxkcrY.jpg

В Івано-Франківську до Дня Соборності організували Марш єдності.

14:31
news-image: За «нелегального» працівника — штраф до 53 тисяч гривень. На податкову у Калуші «посипалися» заяви
Цього року в Україні зникає термін «стажування», а за неоформлених працівників підприємства і їхні керівники сплачуватимуть величезні суми штрафів.

14:07
news-image:  Прикарпатські волонтери збирають гроші на медичні рюкзаки
Громадська організація "Громадська ініціатива Галичини" просять небайдужих прикарпатців допомогти зібрати кошти на медичні тактичні рюкзаки.

13:49
news-image: «Двоє в полоні, решта загинули під завалами та від обстрілу», - кіборг з Прикарпаття про втрати в аеропорту
«Багатьох моїх хлопців уже нема серед живих, а двоє в полоні: один із Сум, інший із Тернопільської області. Це з тих двадцяти, які залишилися в аеропорті, коли ми виходили 19 січня. Вони не вийшли, а їх не забрали. Решта загинули: під завалами і під кулями», - говорить Василь Кузьмин, солдат 80-ї аеромобільної бригади, який перебував у Донецькому аеропорту.

13:35
news-image: На Прикарпатті проведуть ряд заходів, присвячених Митрополиту Андрею Шептицькому
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук та Архієпископ і Митрополит Івано-Франківської архієпархії УГКЦ Володимир Війтишин провели спільну прес-конференцію, присвячену відзначенню в області 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького.

13:06
news-image: Ярмаркувати Івано-Франківськ продовжить навесні
Сьогодні з Вічевого майдані демонтують ярмаркові будиночки. Наступного разу франківці зможуть їх побачити напередодні Великодніх свят та Дня міста.

12:48
news-image: Громада прикарпатського села відвоювала землю у приватного підприємства
Мешканці села Верхній Струтин, що в Рожнятівському районі на Івано-Франківщині, пікетували Львівський апеляційний господарський суд, щоби відстояти земельну ділянку з родовищем торфу.

12:24
news-image: Аферисти пропонують мешканцям Франківщини протизаконні прилади
Вчора до мешканців Івано-Франківщини почали масово надходити дзвінки з пропозицією придбати пристрій, що зупиняє роботу електролічильника і, відповідно, припиняє облік спожитої електроенергії. Дзвінки надходять з київського номеру.

12:03
news-image: Прикарпатець намагався вкоротити собі віку
Увечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення про стрільбу у віддаленому гірському селі Верховинського району. Туди виїхала слідчо-оперативна група.

11:48
news-image: У франківському будинку горіла кухня
Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж.

11:31
 Україна може стати енергетично незалежною державою за умови нарощування видобутку власної нафти і газу, вважає проректор з наукової роботи Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Олег Карпаш.

11:13

news-image: Внести зміни до генплану "попивши чаю" вже нікому не вдасться - Гайдар

Презентуючи скоригований генеральний план Івано-Франківська, головний архітектор міста Володимир Гайдар зауважив, що цей документ допоможе зупинити будівельну корупцію.

10:53
news-image: Івано-Франківщина має запас продовольчого зерна
Івано-Франківщина має достатній запас продовольчого зерна, в тому числі Аграрного фонду.

10:32
news-image: У Карпатах пройде Зимова літературна школа
23-28 лютого в Карпатах відомі українські літератори поділяться з початківцями письменницьким досвідом і майстерністю. “Центр літературної освіти” оголошує прийом заявок на Зимову літературну школу.

10:12
news-image: Правоохоронці навідаються до прикарпатців
Підвищення рівня довіри громадян до працівників міліції та застереження людей від протиправних вчинків – така мета комплексу профілактичних заходів прикарпатських правоохоронців під умовною назвою «Візит».

9:46
http://www.blitz.if.ua/include/img/ArticleImages_58841_01.jpgМова йде про справжнього коня і він навіть має ім’я — Василь. Це не герой казки, чи мультфільму, а жива тварина, яка разом із засівальниками ходить по людських хатах. Перед тим, як іти щедрувати, тварину прикрашають квітами, дзвіночками і старов инними килимами. Засівальники кажуть: бували випадки, що тварину заводили навіть на другий поверх приміщення сільради. 

9:31
news-image: Прикарпатські правоохоронці скористались пошаною злочинців до родинних традицій
В ході проведення операції «Розшук», що тривала з 1 по 15 січня в місті та області правоохоронцями взято під варту 32 особи, які перебували у розшуку.

9:09
news-image: Чверть мільярда гривень на ремонт нафтопроводу отримала фірма, яку очолює івано-франківський бізнесмен
ПАТ «Укртранснафта» 6 січня уклало угоди на капітальний ремонт лінійної частини нафтопроводу «Броди-Держкордон» І-ої черги з заміною труби ДУ 529. Загальна вартість угод складає 454,98 млн грн.

8:49
news-image: Двоє братів обкрадали мешканців Прикарпаття та Буковини
Правоохоронці викрили не просто злочинний дует, котрий спеціалізувався на крадіжках з чужих автомобілів та гаражних приміщень, а й чітко з’ясували всю схему вчинення злочинів і мережу реалізації викрадених речей.

8:33
news-image: В Івано-Франківську буде експериментальна школа?
Діти з особливими потребами Івано-Франківська потребують у своєму рідному місті спеціального навчального закладу з відповідними умовами та фахівцями. Саме на цьому наголошували учасники круглого столу «Проблеми дітей з особливими потребами». Проведення заходу зініціювали громадські організації «Поступовий гурт франківців» та «Світанок».

8:11
Пильність та оперативність працівників патрульної служби міліції Верховинського райвідділу міліції дозволили не лише затримати зловмисника на місці вчинення злочину, а й розкрити низку скоєних раніше крадіжок.

Попередній день   Наступний день