Попередній день   Наступний день

15:51

 За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію.


15:34

 Управління СБУ в області запровадило цілодобову телефонну лінію, за номером якої приймаються повідомлення про вірогідне загострення ситуації у сфері безпеки, перебування в регіоні підозрілих осіб, підготовку до скоєння кримінальних правопорушень, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.


15:17

 Наприкінці минулого року йому та іншим співучасникам цієї злочинної групи було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), та обрано запобіжний захід – заставу.


14:55

 Українська велогонка по даунхілу замість Ялти пройде в Буковелі. Замість Кримських гір спортсмени зберуться в Карпатах.


14:39

 Вчора, о 03:59 год. в Івано-Франківську по вулиці Деповській виникла пожежа в термічному відділенні інструментального цеху ПрАТ «Івано-Франківського Локомотиворемонтного заводу».


14:13

У зв’язку зі спорудженням в Івано-Франківську на майдані Андрея Шептицького пам’ятника єпископу Української Греко-Католицької Церкви, Архиєпископу Львівському Андрею Шептицькому ковану композицію "Великоднє сонечко" перенесуть.

13:49
 

Організаційні зміни, які відбуваються у батальйоні "Айдар" жодним чином не стосуватимуться особового складу підрозділу.

13:24
news-image: На Прикарпатті взято під варту члена організованої групи, що діяла в сфері грального бізнесу
Наприкінці минулого року йому та іншим співучасникам цієї злочинної групи було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), та обрано запобіжний захід – заставу.

13:09
news-image: В Івано-Франківську роздумували чи варто реконструювати капличку в Меморіальному сквері
Під приводом "реконструкції" Івано-Франківська архієпархія Української греко-католицької церкви хоче у Меморіальному сквері замість каплички звести великий храм

12:49
news-image: П’ять причин для кожного франківця прийти на обговорення генплану
Другого лютого о 10.00 в Івано-Франківському центральному народному домі (вул. Шевченка, 1) презентуватимуть скоригований вперше за останніх 15 років генеральний план. Разом з тим відбудеться громадське обговорення цього скандального документа.

12:32
news-image: Прикарпатець поцупив у пенсіонерки два гаманці
У Надвірнянському районі сільський пиячок напросився допомогти старенькій односельчанці нарубати дров і тепер проходить у кримінальному провадженні обвинуваченим за грабіж.

12:12
news-image: Іванофранківець на "Мерседесі" вчинив наїзд на неповнолітнього
За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію.

11:54
news-image: Діти з Лисичанська приїхали на Прикарпаття
За ініціативи волонтерських організацій та при сприянні департаменту соціальної політики облдержадміністрації на відпочинок до Івано-Франківської області прибули 37 дітей з міста Лисичанськ Луганської області.

11:27
news-image: Внаслідок пожежі у Франківську загинула літня жінка
Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 6 пожеж, 1 особа загинула.

11:05
news-image: Завтра в Івано-Франківську попрощаються з сержантом, що загинув в АТО
31 січня 2015 року об 11.00 в Івано-Франківську в Будинку трауру відбудеться прощання із загиблим під час виконання бойового завдання івано-франківцем – старшим сержантом Сергієм Хівричем.

10:48
news-image: Володимир Шаховець: З часів незалежності України строкову службу відслужили не один, а — 318 мешканців Перегінська
У коментарі "Вікнам" військовий комісар Калусько-Рожнятівського військкомату Володимир Шаховець спростував інформацію окремих активістів про те, що жителі Перегінська саботували службу у Збройних силах України.

10:21
news-image: На Тлумаччині здавали кров для учасників АТО
У лікарській амбулаторії с. Бортники відбувся забір крові для бійців АТО.

9:59
news-image: Тарас Прохасько: Чоловік ся цілєє, а Бог кулі носит
Про силу слова і важливість автогенного тренування у новому блозі Тараса Прохаська на "Збручі".

9:44
news-image: Прикарпатець зберігав у своїй спальні пістолет і гранату
Днями працівники карного розшуку отримали інформацію про те, що сорокарічний житель Тлумача зберігає нарізну вогнепальну зброю.

9:29
news-image: В Івано-Франківську відбулася година пам'яті "Безсмертна слава лицарів Крут"
29 січня в офісі українського реєстрового козацтва, відбулася година пам'яті „Безсмертна слава лицарів Крут”.

9:09
Ви звернули увагу, як працює московитська пропаганда, як вона використовує на свою користь цілком, здавалося б на перший погляд, протилежні за змістом, але однакові за неадекватністю, висловлювання українських громадян (чи як їх там?).

8:49
news-image: Проти прикарпатських злодіїв "зіграло" болото на взутті
Розслідуючи крадіжку з продуктового магазину, працівники галицької міліції натрапили на злодійську «малину». У ніч на вівторок в селі Дубівці Галицького району було обікрадено продуктовий магазин.

8:21
news-image: Чия карта – козир або Боротьба за владу на Прикарпатті по-новому
З минулого тижня в інтернет-просторі Прикарпаття «гуглиться» новина, яка ще тиждень перед інформаційним впорскуванням циркулювала в середовищі «добре поінформованих джерел»: четверо депутатів Верховної Ради України звернулися до Петра Порошенка з проханням звільнити чинного голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука.

8:05
news-image: Двоє прикарпатців викрали з магазину алкоголю майже на 3 тисячі гривень
Працівники міліції затримали двох чоловіків, підозрюваних у скоєнні крадіжки з крамниці, коли ті в компанії знайомих влаштували застілля з викраденим в місцевому магазині алкоголем.

Попередній день   Наступний день