Попередній день   Наступний день

22:21
За рівнем середньомісячної зарплати Івано-Франківська область на 14 місці.  Цей рівень сягає 3411 гривень, що майже на 19% нижче від середнього по Україні.

21:47
В Івано-Франківську у читальному залі Державного архіву Івано-Франківської області  з 1 до 11 жовтня 2015 року експонується тематична виставка, присвячена 150-річчю від дня народження видатного композитора, диригента, педагога Дениса Січинського.

21:25
 29 вересня о 19:45 до богородчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Гута Богородчанського району заблукав 54-річний житель села Радча Тисменицького району. Чоловік із групою товаришів пішов збирати гриби та не вийшов у визначений час до автомобіля.

20:54
Громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України, про можливі корупційні дії з їхнього боку, а також проблеми, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів та транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України.

20:31
“Дім Сірка” від початку року знайшов господарів для майже півтисячі бездомних тварин. Благодійна організація опублікувала статистику своєї роботи за 9 місяців в соцмережі. На думку доброчинців , якщо люди дбатимуть про тварин, то завжди матимуть хороший настрій.

20:10
Коломийська центральна міська лікарня хоче розірвати договір із підприємством ТзОВ “Богдан”, через те, що воно зриває опалювальний сезон у лікарні.

19:46
У вересні станом на 01.10.2015 року фактично надійшло–110 203,3 тис. грн

19:24
Івано-Франківська землевпорядна організація «Прикарпатський земельний центр» звернулася до учасників АТО з ініціативою щодо безоплатного оформлення документації земельних ділянок, які виділяються військовослужбовцям.

18:52
Його отримуватимуть лише ті працівники поліції, які або щойно вступили на службу, або працівники міліції, які пройдуть процес переатестації. Про це повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.

18:33
30 вересня об 11:44 до калуських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з відкривання вхідних дверей помешкання по вулиці Тихого у Калуші. Двері захлопнулися, а всередині квартири залишилася без нагляду дорослих річна дівчинка.

18:01
В Івано-Франківську шукають причину смерті бійця АТО.

17:49
Відбулася 24 звітно-виборна конференція обласної організації Товариства Червоного Хреста. Одна з найпотужніших громадських організацій підбивала підсумки зробленого за останні 5 років, визначала вузькі місця в діяльності і перспективи на майбутнє.

17:18
1 жовтня в Івано-Франківську відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя. Традиційно освітян краю привітали очільники області, департаменту освіти та ін.

16:45
В Івано-Франківську нерідко виходять з ладу світлофори. Особливо в середмісті, на перехресті центральних вулиць. Це створює неабиякі труднощі для учасників дороджнього руху, стверджують в мерії .

16:24
До Калуського міськвідділу міліції звернулася менеджер одного із магазинів районного центру та повідомила про зникнення товарів та продуктів харчування на загальну суму понад 400 гривень.

15:42
Сьогодні, 1 жовтня,  о 9.00 жителі Довгого Войнилова, протестуючи проти бездоріжжя, перекрили дорогу обласного значення Калуш-Жидачів.

15:20
У місті Івано-Франківську відбувся другий етап всеукраїнських змагань на призи клубу «Шкіряний м'яч».

14:59
Фахівці Тлумацького районного центру зайнятості 25 та 28 вересня організували та провели міні-ярмарки вакансій. Мета - укомплектування кадрами підприємств ТОВ «Електролюкс-Україна» та ТОВ «Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед».

14:30
Правоохоронці відшукали два автомобілі, про зникнення яких у міліцію повідомили мешканці обласного центру, а водночас встановили осіб, причетних до угонів.

14:08
Вчора, 30 вересня, близько 22:15 тіло загиблого Героя, уродженця Верховинщини — Миколи Ткачука привезли до рідної домівки, повідомляє  verchovyna.at.ua

13:44
Єдиний розрахунковий центр – комунальне підприємство, яке створене кілька років тому, в результаті комунальної реформи. Оскільки її ідеологом був журналіст Вадим Войтик, то саме він і очолив підприємство. Його заступниками стали депутати Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко та Руслана Василюк.

13:21
Відсьогодні в Україні розпочався призов на строкову службу, який триватиме до 30 листопада.

13:18

25 вересня відбулася підсумкова прес-конференція, на якій було представлено результати антикорупційної громадської експертизи рішень місцевої влади, що регулюють ведення бізнесу в Івано-Франківську

 Така експертиза регуляторних актів з метою виявлення корупційних ризиків тривала впродовж шести місяців та проводилася експертами Молодіжного громадського центру «Еталон» в рамках проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада», що впроваджується Центром міжнародного приватного підприємництва (CIPE).


12:55
30.09.2015 о 21.20 на автодорозі "Стрий-Чернівці-Мамалига", поблизу села Чукалівка Тисменицького району, водій автобуса "ПАЗ", допустив зіткнення із мікроавтобусом "Мерседес-Бенс". Внаслідок ДТП загинула жінка-пасажир, четверо - травмовані.

12:39
За годину до закриття міської виборчої дільниці, 30 вересня о 23 год., представник УНП Дмитро Чуйко подав документи на реєстрацію кандидатів у депутати міської ради.

12:11
30 вересня о 12:28 в Івано-Франківську по вулиці Миколайчука виникла  пожежа на кухні квартири на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено мікрохвильову піч, пошкоджено витяжку, газову плиту, кухонні меблі, закопчено стіни та стеля приміщення кухні та житлової квартири. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

11:49
Як повідомили з ДПІ у Богородчанському районі, з початку року платники податків спрямували на підтримку армії 3,4 мільйона гривень військового збору.

11:26
30 вересня 2015 року в м. Івано-Франківську по вул. Військових ветеранів, 14-а в навчально-реабілітаційному центрі відбулися спортивні змагання серед дітей з функціональними обмеженнями.

10:54
Кабінет Міністрів України постановою від 05.08.2015 року №609 затвердив новий Перелік органів ліцензування.

10:33
За сприяння департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації в Івано-Франківську відбудеться виставка - презентація друкованої продукції «Сторінками української книги».

10:11
Снятинська районна державна адміністрація повідомляє, що розпочалось проведення руслорегулювальних та руслоочисних робіт з частковим вивозом наносів піщано-гравійної суміші на р. Прут в на території  Заболотівської селищної ради.

9:46
Експерти  громадянської мережі ОПОРА  третій рік поспіль  визнають Івано-Франківськ лідером в рейтингу публічності (71% із 100 можливих, за рік +4%). Як зазначено на сайті ГМ ОПОРА «Діяльність виконавчих органів стабільно займає вищі позиції, аніж решта суб’єктів моніторингу.

9:25
До Коломийського міськвідділу міліції звернувся житель одного із сіл району із заявою про викрадення з його помешкання мобільного телефону.

8:55
30 вересня, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб офіційно представив громадськості району нового очільника Городенківської РДА – Богдана Кобилянського.

8:31
2 жовтня в Івано-Франківську в приміщенні манежу коледжу фізичного виховання вдруге проходитиме «Ярмарок Спорту».

8:09
По сто тисяч гривень з районного бюджету буде виділено на ремонт доріг до Зеленого Яру та Завою Калуського району.

7:48
Близько 06.00 години ранку 29 вересня у смт. Брошнів Рожнятівського району невідомим водієм було здійснено наїзд на 55-річного пішохода, місцевого жителя.

7:40
Прокуратурою Івано-Франківської  області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 30-річного мешканця Коломийського району, котрий вчинив умисне вбивство 78-річної жінки.

7:20
В Карпатах на Верховинщині досі утримують та охороняють таємний вертолітний майданчик родини Януковича.

6:43
Ірина Кулинич подала документи до Івано-Франківської міської виборчої комісії на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день