Попередній день   Наступний день

22:22
У середу, 7 жовтня, відбулося засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу спільно із Депертаментом освіти та науки обласної державної адміністрації.

21:43
Крупи та макарони не повинні здорожчати.

21:21
13 - 14 жовтня відбудеться VIII літературний фестиваль «Покрова» ім. Тараса Мельничука. Він проходить в Івано-Франківську та області щорічно з 2009 року.

20:59

У Галицькому районі готуються до відзначення Дня захисника України. Днями у райдержадміністрації обговорили заходи, які планують провести з нагоди державного свята.

20:27
Відомо, що збільшення активності злодіїв припадає на літо, коли господарі у відпустці, але варто пам’ятати: «домушники» не нехтують роботою і не в сезон відпусток.

20:05
Студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ярина Семчишин (Інститут філології), Уляна Тацакович (факультет іноземних мов), Тетяна Шелемей (Інститут історії, політології і міжнародних відносин) отримуватимуть стипендії від голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради, повідомляє прес-служба вишу.

19:43
Про це повідомив у соцмережі Фейсбук спеціаліст диспетчерської служби Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку  Максим Сич. Тепер мешканці вулиць, через які пролягав маршрут №67, змушені будуть ходити пішки, оскільки водієві так і не знайшли заміни.

19:21
Відкрито інформацію про власників та користувачів земельних ділянок по всій території країни. У Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру наголошують, що відкриття реєстру значно посилить контроль громадянського суспільства за використанням та обігом земель в країні. Нова електронна послуга у земельній сфері доступна через Публічну кадастрову карту map.land.gov.ua.

18:58
Слідчими військової прокуратури Західного регіону за оперативної підтримки УМВС України в Івано-Франківській області у ході досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді затримано громадянина України, який з використанням підроблених документів та фіктивних фірм, шляхом шахрайства заволодів землями оборони у м. Івано-Франківськ загальною площею 12 га та вартістю понад 20 млн грн.

18:29
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Прикарпаття у січні-вересні 2015 року надійшло 1546,6  млн. гривень податкових платежів, що на 271,1 млн. гривень більше  ніж у відповідному періоді минулого року.

18:04
Центральна виборча комісія України опублікувала кандидатів на посади міський голів міст Прикарпаття.

17:42
Опалювальний сезон в Івано-Франківську розпочнуть коли середньодобова температура повітря становитиме нижче 8 градусів за Цельсієм. Наразі всі теплопостачальні підприємства готові увімкнути тепло: полагоджені всі комунікації та котельні, - зазначає директор КП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Василь Рущак

17:20

16:59
Сьогодні вранці жителі сіл Довгий Войнилів та Негівці, які з минулого четверга блокують автодорогу Калуш-Миколаїв через Жидачів, прибули в Івано-Франківську обласну раду на зустріч із головою ОДА. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив громадський активіст Віктор Павлів.

16:36
Із проханням здійснити телефонний дзвінок, 21-річний зловмисник звернувся до перехожого чоловіка, а далі власник позбувся телефону.

16:04
8 жовтня о 14:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

15:47
Коломия стала переможцем за результатами конкурсного відбору на участь у проекті міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (проект «ПРОМІС»), який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади.

15:25
Як з’ясували правоохоронці, власник мобільного залишив телефон на зарядці, а коли повернувся – виявив його відсутність.

14:55
Минулої доби рятувальники Прикарпаття  двічі виїжджали на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод.

14:29
6 жовтня з Львівської області привезли тіло військового, який загинув на Яворівському полігоні.

14:08
У Верховинській райдержадміністрації відбулася нарада за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Басараба, голови РДА Олега Лютого, представників спілки вівчарів України, спеціалістів райдержадміністрації, керівників господарств, які займаються вирощуванням овець.

13:46
6 жовтня о 15:23 в Івано-Франківську по вулиці Незалежності на сходовій клітці першого поверху п’ятиповерхового житлового будинку люди виявили плазуна. Працівники Івано-Франківського міського відділу Управління ДСНС в області за допомогою затискача «Кобра» впіймали вужа.

13:20
За сприяння обласного фтизіопульмонологічного центру Галицька центральна районна лікарня організувала виїзди пересувного флюорографа у віддалені від районного центру села та на дільниці, де спостерігається підвищений рівень захворюваності населення на туберкульоз.

12:55
Як повідомляє Управління з питань НС ОДА, сьогодні, 7 жовтня, о 04.10 в с. Черче Рогатинського району у власній господарській будівлі виявлено труп громадянина 1964 р.н., який вчинив суїцид через повішання.

12:33
За ініціативи відділу освіти районної державної адміністрації у Верховинському районі провели конкурс патріотичної пісні, присвячений пам’яті Героїв. Захід відбувся у рамках відзначення Дня захисника України та Дня створення УПА, який відзначатиметься 14 жовтня. Участь у конкурсі взяли представники з усіх навчальних закладів району.

12:07
До Рожнятівського райвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернувся 43-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів про те, що з його помешкання зникли гроші.

11:44
6 жовтня о 17:18 в місті Долина по вулиці Грушевського виникла пожежа в приміщенні недіючої котельні. Вогнем знищено сміття на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:22
Вулиця Галицька: ремонт продовжується. А от пасічнянський міст повністю відкрили для автотранспорту. Упродовж двох тижнів дорожники капітально відремонтували 14 деформаційних швів. Уже в неділю водії та пішоходи змогли перетнути міст у звичному режимі. Щодо облаштування дорожнього полотна, то тут залишилося нанести верхній шар асфальтобетону. До речі, площа моста без тротуарів, понад 400 квадратних метрів. Але комунальники обіцяють виконати всі роботи за одну ніч. Запевняють, у такий спосіб унеможливлять чергові затори на мосту.

10:41
У відповідності до Постанови НКРЕКП від 03.03.2015р. №583 та з метою уникнення непорозуміння щодо нарахування за використаний природний газ в опалювальний період, просимо Вас надати інформацію про показник лічильника газу станом на 01.10.2015р. Інформацію пропонуємо надати наступним чином:

10:22
Рішенням Коломийського міськрайонного суду задоволено позов прокуратури про визнання за неповнолітньою право власності на частку в житловому будинку.

9:38
Виконавчий комітет Івано-Франківської обласної федерації футболу прийняв рішення про звернення до кандидатів на посаду міського голови м. Івано-Франківська з клопотанням про відродження професіонального футбольного клубу в обласному центрі.

8:59
В усіх закладах охорони здоров’я Івано-Франківська оформлені паспорти готовності до роботи в опалювальний період. Також у всіх закладах (крім центральної міської клінічної лікарні) проведений ремонт та гідравлічне випробування систем теплопостачання і оформлені акти готовності до роботи  в опалювальний період.

8:28
За січень-вересень цього року до зведеного бюджету Прикарпаття надійшло 3394,5 млн. гривень податків і зборів, що на 479,1 млн. гривень більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Із загальної суми до державного бюджету поступило 1847,9 млн. гривень, до місцевих бюджетів – 1546,6 млн. гривень

7:44 | Коментарів: 2
Президент України Петро Порошенко підписав Указ "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти

7:28
Міністерство фінансів України пропонує підвищити у 2016 році середню ціну на пачку сигарет на 5 грн. Таке зростання відбудеться через запровадження зростання акцизного податку 40% на сигарети. 

7:20
Прокуратурою м.Івано-Франківська підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 22-річного жителя Долинського району,який викрав автомобіль в обласному центрі.

6:53
Прокуратурою м. Івано-Франківська підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 26-річного жителя м. Івано-Франківська, який стріляв біля школи в обласному центрі.

Попередній день   Наступний день