Попередній день   Наступний день

21:41
О 10.00 16 жовтня продовжить свою роботу 39 сесія Івано-Франківської обласної ради. Зал засідань.

21:20
У суботу  (10.10) в спортивному залі школи №24 Івано-Франківська військовослужбовці-учасники АТО гратимуть у футбол.

20:37
10 жовтня до Івано-Франківська завітає мер Львова, лідер політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” Андрій Іванович Садовий.

20:05
На засіданні обласної призовної комісії розглянули завдання на період осіннього 2015 року призову громадян України на строкову військову службу.

19:45
Напередодні компанія молодих людей виїхали на відпочинок. Повернувшись, один з чоловіків помітив, що із його автомобіля зник золотий перстень-обручка.

19:23
В Івано-Франківську встановили пам’ятник першому руському королю Данилу Галицькому.

18:51
Сьогодні відбулася 39 сесія шостого демократичного скликання Івано-Франківської обласної раду.

18:20

У Івано-Франківську близько третьої години ночі на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного нічного клубу. Там добре «розігрітий» великою кількістю міцного алкоголю зухвалий чоловік вчинив бійку.



17:49
На початку засідання депутат обласної ради Сергій Адамович зачитав депутатський запит, у якому просив департамент освіти і науки ОДА направити лист до Міністерства освіти і науки з проханням змінити систему вступу учасників АТО до вищих навчальних закладів.

17:25
Вчора, 8 жовтня,  близько 12 год. в м. Калуш по вул. Л. Українки навпроти магазину "Родина" зіткнулись автомобіль "Сітроен Берлінго" під керуванням калушанина, 1992 р.н., та кросовий мотоцикл під керуванням калушанина, 1993 р.н. Про це йдеться на сайтй  управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської ОДА.

16:56
8 жовтня об 11:36 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в одній із житлових квартир по вулиці Незалежності в обласному центрі зачинилися вхідні двері, а всередині перебуває 86-річна пенсіонерка. Жінка впала на підлогу та не може самостійно підвестися.

16:33
Запрошуємо взяти участь у ярмарках «Золота осінь», які відбудуться у дві наступні суботи - 10 та 17 жовтня 2015 року по мікрорайонах  міста.

16:05
У ході оперативно-розшукових заходів коломийські оперативники затримали двох місцевих жителів, які до смерті побили 30-річного коломиянина

15:40
Президент України Петро Порошенко підписав Указ "Про призначення стипендій імені Тараса Шевченка учням загальноосвітніх навчальних закладів".

15:18
Громада села Гериня стала партнером Проекту наприкінці минулого року, проте першою серед інших учасників зуміла його завершити. Загальна вартість будівництва близько800,0,0 тис. грн., з яких 370,0 тис. грн. - підтримка DESPRO, близько 220,0 тис. грн. – кошти місцевих бюджетів та близько 200,0 тис. грн. - внесок мешканців села.

14:56

Відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба і голови обласної ради Василя Скрипничука з Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Аргітою Даудзе.

14:31
17 пропозицій щодо наступних реформ. Їх для майбутніх міських керманичів систематизував івано-франківський бізнес. Пропозиції реформ у сфері підприємництва сформували самі ж представники реального сектору економіки. В рамках проекту “Впевнений бізнес – заможна громада” працювали фокус-групи та відбулися три тематичні “круглі” столи.

14:02
8 жовтня о 17:00 год. в Іван-Франківську 63-річний водій, керуючи автомобілем "Лексус РХ350",  допустив наїзд на трьох неповнолітніх дівчаток 13-річного віку.

13:45
8 жовтня у Львівському апеляційному адміністративному суді відбулося слухання у справі за позовом Івано-Франківської обласної організації політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” до Івано-Франківської обласної виборчої комісії про визнання незаконними та скасування постанов № 6 від 30.09.2015 року та № 7 від 02.10. 2015 року щодо недотримання гендерних квот.

13:21
З ініціативи Спільноти св. Егідія на парафії Всіх Святих Українського Народу УГКЦ за сприяння управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики відбувся пік нік для друзів бездомних. 

12:58
За особисті досягнення у виконанні завдань, пов’язаних з розбудовою демократичної та правової держави, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня юриста, міністр юстиції України Павло Петренко нагородив трьох прикарпатських працівників територіальних органів юстиції.

12:36
Координаційна волонтерська рада Коломийщини висловлює своє співчуття родині загиблого Володимира Васильовича Чепіля.

12:12
8 жовтня о 07:45 в селі Саджава Богородчанського району виникла пожежа  пилорами. Вогнем пошкоджено покрівлю та підлогу в приміщенні пилорами на площі 40 м.кв. На пожежі врятовано саму споруду, деревообробний станок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:44
Одже, цього року було встановлено більше 130 літніх майданчиків, зафіксовано більше 20 незаконно розташованих літників говорить начальник управління торгівлі Івано-Франківського міськвиконкому Олег Ганчак

11:25
ОПОРА проаналізувала дані ТВК на Прикарпатті і з’ясувала, що станом на 7 жовтня виборчі комісії скасували реєстрацію 31 кандидата.

10:59
За січень-вересень цього року до ДПІ у м. Івано-Франківську надійшло 51 письмове звернення від громадян, що на 11 звернень менше, ніж за аналогічний період минулого року.

10:30
Студентів-медиків цікавлять не лише книжки з анатомії. У цьому можна було переконатися під час сьогоднішнього дійства «Ніч поезії», яке організували представники студентства ІФНМУ в холі центрального корпусу вишу. Творча подія стала традиційною для університету і відбувається вже третій рік поспіль.

10:05
6 жовтня голова Богородчанської районної державної адміністрації Ярослав Паранюк з робочою поїздкою відвідав село Грабовець, де ознайомився з проведенням ремонтних робіт по відкриттю дитячого садочка. 

9:41
Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку розпочато влаштування тротуарної доріжки на вул. Гетьмана Мазепи (в районі міської клінічної лікарні). Заплановано влаштувати біля 150 м² брукованої доріжки, а також для обмеження зупинки та стоянки приміських автобусів і для підвищення безпеки пішоходів влаштовано 50 секцій огородження вздовж Привокзального скверу.

9:20
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук з робочою поїздкою відвідав Городенківський район, де оглянув об’єкти соціальної сфери, ознайомився з ходом виконання ремонту доріг та зустрівся мешканцями району.

8:57
За ініціативи голови громадської організації «Богородчанське районне об’єднання воїнів АТО» Олександра Гаванюка та підтримки голови райдержадміністрації Ярослава Паранюка і Дзвиняцького сільського голови Миколи Волочія в селі Дзвиняч буде закладено алею на честь захисників України.

8:30
За січень-вересень 2015 року платники податків обласного центру сплатили до бюджету 1033,1 млн.грн. податків і зборів, що на 275,9 млн.грн., або на 36,4 відс. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

8:10
Ремонт Надвірнянського пологового будинку до кінця цього року буде завершено. Про це під час зустрічі говорили голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз та головний лікар центральної районної лікарні Сергій Ємельянчук.

7:45
За даними багатьох соціологічних опитувань, котрі у різний час проводилися на різних континентах, однією із найголовніших передумов для щастя звичайної людини є здоров’я близьких, особливо - дітей.

7:21
Науковці Івано-Франківського національного медичного університету проф. Островський М.М., ас. Бондаренко Т.Я. та ас. Варунків О.І. отримали чергове міжнародне визнання на рівні Європейської респіраторної асоціації.

6:41
Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати 39-ту сесію обласної ради 9 жовтня 2015 року о 10 годині в залі засідань обласної ради

Попередній день   Наступний день