Попередній день   Наступний день

22:22
Сьогодні, 11 листопада, розпочала роботу Бурштинська міська рада VII демократичного скликання, новообраний склад якої зібрався на першу сесію.

21:45
З метою гідного відзначення у 2015 році річниць початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи.

21:24
Сайт SPORT.IF.UA розпочинає новий проект, який допоможе обрати для дитини найкращий вид спорту.

20:52
Початок ефіру: 12 листопада о 20.00 годині,  ток-шоу “Коломия думає”.

20:30
На фасаді школи №22, сьогодні, 11 листопада, відкрили пам’ятну дошку командиру диверсійно-розвідувальної групи ДУКу Андрію Прищепюку (“Шершню”), який загинув у зоні АТО 9 серпня 2014 р.

20:10
Суди в Івано-Франківську стануть відкритішими. Про це 11 листопада розповіли координатори всеукраїнського проекту “Відкритий суд”.

19:43
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман вшанував пам’ять Героїв Небесної сотні і воїнів з Івано-Франківщини, які загинули в зоні АТО.

19:25
На порядку денному засідання розглядалося питання щодо організації офтальмологічної допомоги населенню області.

18:54
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав розпорядження "Про надання матеріальної допомоги на придбання житла".

18:30
11 листопада об 11:00 троє чоловік особового складу державної пожежно-рятувальної частини № 11 м.Надвірна на одній одиниці техніки виїхали у село Волосів Надвірнянського району для надання допомоги селянам по витягуванню корови із п’ятиметрового колодязя.

18:08
Скутер марки «Шторм», про зникнення якого повідомив власник,мешканець Івано-Франківськаперебував у розшуку недовгоПісляреєстрації заяви, правоохоронці знайшли викрадене, а відтак іпричетного до злодіяння.

17:42
Нещодавно у фейсбуку з’явилося повідомлення, що на члена виконкому Руслана Руска подали до суду за те, що він намагався виховувати на дорозі водія-порушника. Порушником був Короткий В.Д. (працівник СК “Галицька”, колишній кандидат у депутати, полковник запасу). 

17:21
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Надвірнянської районної ради.

16:49
Відсьогодні Україна припиняє купувати російську електрику. Маємо достатні потужності, аби покрити внутрішнє споживання.

16:20
10 листопада близько 05:35 год. в селі Липівка Тисменицького району (хутір Студинець) сталась пожежа в кімнаті житлового будинку 61-річного мешканця.

15:46
Центральна виборча комісія України затвердила розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на підготовку та проведення повторного голосування на місцевих виборах 15 листопада в розмірі 7 млн 1 тис. грн. Про це повідомили в прес-службі ЦВК.

15:25
10 листопада групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено один 45-міліметровий та два 76-міліметрові артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни, виявлені поблизу технічної водойми ПАТ «Цементно-шиферний завод» в селі Ямниця Тисменицького району, а також 50-міліметрову мінометну міну і ручну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни, виявлені на присадибній ділянці в селі Мала Кам’янка на Коломийщині.

14:52
При згорянні однієї тони рослинних залишків у повітря вивільняється близько 9 кг мікрочастинок диму.

14:32
10 листопада двоє мешканців Івано-Франківщини покінчили життя самогубством.

14:10
Авторським колективом міської поліклініки №3 підготовлено збірник під назвою „Порядок видачі медичної карти пацієнту”. Таку інформаційну довідку можуть отримати усі зацікавлені пацієнти медичного закладу.

13:42
Цукровий діабет – хронічне захворювання, основним проявом якого є стійке та постійне збільшення вмісту глюкози в крові.

13:20
ДТП із потерпілими особами зареєстровано у Галичі, Калуші та в Івано-Франківську. Серед потерпілих два пішоходи та один водій.

12:48
Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку (підрядна організація КП „ДРЕУ”) проводить поточний та капітальний ремонт доріг Івано-Франківська.

12:25
10 листопада о 08:34 в Івано-Франківську по вулиці Коновальця виникла пожежа на газовому стояку біля лічильника на сходовій клітці між першим і другим поверхом п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем закопчено стіну та стелю в під’їзді. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:41
Щоб убезпечити своє авто від крадіжки правоохоронці радять дотримуватися заходів безпеки та сповідаються, що наведені поради, допоможуть вберегти транспортний засіб від злочинних посягань.

11:11
Незважаючи на численні застереження працівників поліції, мешканці області впродовж декількох місяців потерпали від телефонних шахраїв, які обманювали довірливих громадян.

10:55
У Галичі відзначили День працівників культури та майстрів народного мистецтва. 

10:34
У Верховинському районі лежачим пенсіонерам, які не мають інвалідності, та не можуть отримати інвалідні візки з державного бюджету, перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Басараб разом з головою районної державної адміністрації Олегом Лютим передали інвалідні візки особам з обмеженими фізичними можливостями.

10:08
З початку року від косівських платників на потреби армії сплачено 3,3 млн.грн., з них у жовтні - 323,5 тис.гривень. Загалом з початку введення військового збору платники Косівщини поповнили ним державну скарбницю на 4,8 млн. гривень. Про це повідомила в.о. начальника ДПІ у Косівському районі  Оксана  Мельниченко.

9:46
Порівнявши протоколи районних ТВК про підсумки голосування з виборів депутатів Івано-Франківської обласної ради в межах територіальних виборчих округів з даними сайту Центральної виборчої комісії, ОПОРА виявила розбіжності в даних про відсоток отриманих голосів кандидатами від УКРОПу.

9:24

8 листопада, відбулась перша гра двохматчевого протистояння за бронзові нагороди Вищої ліги чемпіонату України з регбі-15.

На стадіоні «Олімп» у Рівному місцевий регбі-клуб приймав минулорічного фіналіста Вищої ліги РК «Роланд» з Івано-Франківська. 


8:51
Порядок розгляду звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації – тема тренінгу, який нещодавно відбувся в Калуській ОДПІ.

8:32
У рамках презентації сучасної української книжкової продукції «Сторінками української книги» зібрано більше трьохсот книг для військових, які передадуть на Схід.

8:11
Cтабільне грошове забезпечення та поетапне його зростання;

7:40
У Коломиї призначили заступників міського голови та обрали секретаря міської ради. Кандидатуру секретаря запропонував міський голова Ігор Слюзар. Відтак, було проведено таємне голосування, за результатами якого Любомира Жупанського затвердили на посаді секретаря

7:20
За втручання прокуратури Івано-Франківської області частково виконано судове рішення про стягнення коштів на користь держави.
Йдеться про кошти за спожитий природний газ, які заборгувало одне із комунальних підприємств області

6:39
Для того, щоб франківчани надалі вчились розумно говорити, 11-12 листопада 2015 р. в Івано-Франківську відбудеться другий обласний дебатний турнір “Кубок станіславських дебатерів”.

Попередній день   Наступний день