Попередній день   Наступний день

22:27
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області відбулось засідання робочої комісії з питань підготовки пропозицій щодо вдосконалення податкового та митного законодавства, що діє при Головному управлінні ДФС в області. Під час засідання обговорено запропоновані варіанти податкової реформи – від Міністерства фінансів України та Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

21:46
 У листопаді станом на 12.11.2015 року фактично надійшло – 70 851,7 тис.грн

21:24
«Мелодія карпатської душі» — друга збірка поетеси Галинки Верховинки побачила світ у Чернівецькому видавництві «Друк Арт». Верховина – серце гуцульського краю, батьківщина багатьох талановитих людей.

20:53
  • Зберігайте спокій та уникайте паніки. Якщо ви панікуєте - думати логічно неможливо.

20:32
З початку року за рахунок акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів місцевий бюджет Івано-Франківщини додатково отримав 181 мільйон 411 тисяч гривень

20:10
14 листопада в Івано-Франківську відбудеться концерт українського гурту KOZAK SYSTEM.

19:47
Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.

19:24
 В Івано-Франківську, по вулиці Чорновола, 20 відкрили пам’ятну дошку українському композитору, диригенту, педагогу, скрипалю та громадському діячу Ярославу Барничу.

18:45
Народний футбольний клуб “Урагану” провів товариську зустріч з командою обласної спілки учасників АТО та дітками військовослужбовців.

18:20
У енергокомпанії "Прикарпаттяобленерго" наголошують, якщо люди не почнуть зменшувати споживання електроенергії в години пікових навантажень, у області можуть бути запроваджені Графіки аварійних вимкнень, так, як це було торік. 

17:42
За результатом вступних випробувань, які пройшли 199 (з них 59 жінок) новобранців у нову патрульну службу поліції, на базі Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ майбутні правоохоронці приступили до навчання.

17:21
Сьогодні, 12 листопада, розпочала роботу Калуська міська рада VII демократичного скликання, новообраний склад якої зібрався на першу сесію. Проте на сесії були і присутні депутати VI скликання, які прийшли, щоб передати владу своїм наступникам та екс-міський голова Калуша і народний депутат України Ігор Насалик. До слова, депутати заходили у сесійну залу під акомпанемент симфонічного оркестру залу.

16:50
З 20 по 28 листопада в м. Х'юстоні (США) відбудеться чемпіонат світу з важкої атлетики. Даний чемпіонат буде ліцензійним, його учасники зможуть поборотися за путівку на Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро.

16:30
11 листопада о 19:00 в Семаківцях Коломийського району 42-річний житель с. Залуччя Коломийського району, рухаючись мопедом «Дельта», не впорався із керуванням, з’їхав у кювет внаслідок чого допустив перекидання мопеда.

16:04
Процедура прийняття нового генерального плану міста Івано-Франківська перебуває на завершальній стадії. 

15:42
Цього тижня у місті Хамм (Люксембург) триває світова першість з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок. Вже в перший день змагань франківчанка Анастасія Дерев'янко здобула «срібло».

15:20
 11 листопада о 17:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області від диспетчера Івано-Франківського МВ УМВС надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по витягуванню жіночого тіла з Івано-Франківського міського озера по вулиці Мазепи.

14:58
12 листопада в Івано-Франківську розпочався триденний урбаністичний воркшоп «Палац Потоцьких: простір і час».

14:30
Чому виникла необхідність змінювати Конституцію?Може, достатньо поміняти певні закони?

14:09
12 листопада о 06:24 на пункт державної пожежно-рятувальної частини № 4 смт. Богородчани надійшло повідомлення про пожежу у кімнаті літньої кухні по вулиці Ковпака в селі Старі Богородчани Богородчанського району.

13:44
11 листопада Івано-Франківська обласна виборча комісія своєю постановою затвердила список депутатів обраних до обласної ради від політичної партії "УКРОП".

13:22
26 листопада на сцені Прикарпатського національного університету відбудеться конкурс краси і таланту   «Першокурсниця 2015».    Організатором заходу є Студентський Сенат ПНУ ім.В.Стефаника

12:50
В Івано-Франківську відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади  з польської мови і літератури.

12:38
Працівники сектору карного розшуку Коломийського відділу поліції розкрили грабіж та затримали підозрюваного.

12:06
З 31 жовтня по 9 листопада в місті Анапа в Росії відбувся Чемпіонат Європи з боксу серед школярів. Зі змагань українські школярі привезли дев'ять медалей.

11:45
Впродовж цього року прокуратурою Івано-Франківської області завдяки вжитим заходам спільно з правоохоронними органами в області припинено діяльність 6 організованих груп.

11:23
 11 листопада,  бійцю Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Олександру Доцяку з Іваниківки вручили медаль Міністерства оборони України  «За оборону Донецького аеропорту». В Івано-Франківській області тільки два бійці удостоєнні цієї медалі, повідомляє Богородчанська РДА.

10:52
Долинським  районним судом задоволено позов міжрайонної  прокуратури в інтересах дитини Великої Вітчизняної війни про стягнення з банківської установи коштів за депозитним договором.

10:31
Вчора під головуванням очільника Івано-Франківщини Олега Гончарука та голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Андрія Павелка відбулась робоча зустріч народних депутатів України – членів Комітету з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

10:10
7 листопада 2015 року набув чинності Закон України «Про Національну поліцію». У зв’язку з реформуванням міліції в поліцію, було створено Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

9:44
В Івано-Франківську не належним чином проводиться переатистація працівників міліції в поліцію. До атестаційної комісії входять ті самі люди, що працювали ще за попередньої влади. Ніякої люстрації і змін не відбулося, змінилася тільки назва.

9:26
Поліцейські Косівщини затримали раніше судиму жінку за вчинення нею крадіжки. Її злочинні дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

8:43
Проігнорували. Більшість місцевих забудовників знехтували можливістю внести зміни до генерального плану Івано-Франіквська. Вони не заповнили спеціальні анкети, розроблені міським Департаментом містобудування та архітектури. Аби побачити наявну демографічну ситуацію, стан промислової і транспортної галузі.

8:20
Львівська конкурсна комісія з проведення відкритого чотирирівневого конкурсу кандидатів на адміністративні посади у місцевих прокуратурах 9 листопада провела засідання, на якому визначила, хто очолить прокуратуру на Прикарпатті.

7:41
Одне з найважливіших завдань, яке має виконати Україна на шляху до європейського розвитку, полягає у проведенні децентралізації влади.

7:20
12 листопада в манежі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (вул. Карпатська, 15) відбудуться традиційні легкоатлетичні змагання. Нагадаємо, що стартували змагання минулого тижня.

6:45
Запрошуємо Вас взяти участь у безкоштовному публічному форумі «Подолаємо хабарництво разом!», який проходитиме 12 листопада 2015 року в м. Івано-Франківськ.

Попередній день   Наступний день