Попередній день   Наступний день

22:11
За фактом шахрайських дій проти одного із приватних підприємців Калущини правоохоронцями відкрито два кримінальних провадження, ще чотирнадцять фактів шахрайств, зареєстрованих у районі, направили до суду, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

21:45
У конференц-залі готелю «Надія» в Івано-Франківську провели науково-практичну конференцію на тему «Впровадження настанов та протоколів надання медичної допомоги хворим гастроентерологічного профілю на засадах доказової медицини» та засідання осередку Української Гастроентерологічної Асоціації.

21:25
Працівники Городенківського відділення поліції викрили раніше судимого чоловіка, який обікрав місцевий магазин.

20:53
До 5 грудня триває прийом заявок на участь у конкурсі ідей «BRAINSTORM PLUS».

20:31
15 листопада 2015 року в місті Івано-Франківську, вул. Симоненка, 3-в (фізкультурно-оздоровчий центр для людей з обмеженими можливостями)  відбудеться відкритий міський турнір з гирьового спорту серед людей з обмеженими можливостями. 

20:10
Прогноз, який давала ІФОО КВУ перед виборами про те, що 25-30% округів залишаться без своїх представників у місцевих радах повністю виправдалась. В Івано-Франківській міській раді не представлено 12 з 42 округів. При цьому 6 округів мають по 2 представники.

19:40
Таку думку висловив голова облдержадміністрації під час робочої зустрічі народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради України з питань бюджету з керівництвом облдержадміністрації.

19:26
Вночі на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал про спрацювання кнопки «тривожної» сигналізації. На місці події поліцейські охорони затримали агресивного молодика, який затіяв бійку.

18:40
Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді оголошує конкурс соціальної реклами „Наше майбутнє – без шкідливих звичок”. До участі в конкурсі запрошуються активні та творчі люди, небайдужі до соціальних проблем сьогодення.

18:20
12 листопада у Коломиї відбулося вручення наркозно-дихального апарату "Нептун" виробництва Бельгії вартістю 1 млн. 160 тис. грн. для потреб реанімаційного відділення стаціонару Коломийської ЦРЛ.

17:47
У шкільному турнірі вступають у боротьбу ще 12 команд груп E-H.

17:20
Як повідомили в координаційно - моніторинговому відділі ДПІ у Верховинському районі за 10 місяців поточного року до бюджету надійшло 1 млн. 699 тис. гривень військового збору. Тільки в жовтні верховинцями сплачено 213,4 тис. гривень цього податку.

16:55
У ніч з четверга на п’ятницю на неосвітленій Набережній в Івано-Франківську трапилася подвійна ДТП. 

16:33
11 листопада під головуванням очільника Івано-Франківщини Олега Гончарука та голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Андрія Павелка відбулась робоча зустріч народних депутатів України – членів Комітету з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

16:11
У четвер, 12 листопада,  Івано-Франківськ вдвідав Міхеїл Саакашвілі, голова Одеської ОДА. Він провів зустріч з іванофранківцями в облдрамтеатрі.

15:43
Одним із наймолодших сільських голів Прикарпаття став 24 річний Олекса Лесів. Його обрали війтом Струпкова.

15:26
За фактом шахрайських дій проти одного із приватних підприємців Калущини правоохоронцями відкрито два кримінальних провадження, ще чотирнадцять фактів шахрайств, зареєстрованих у районі, направлено до суду.

14:54
За десять місяців 2015 року платниками Долинщини та Болехівщини до зведеного бюджету сплачено 453,4 мільйони гривень податків і зборів. Про це повідомив начальник Долинської ОДПІ Роман Тимків.

14:32
У п’ятницю, 13 листопада, в Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд скандальної справи блогера Руслана Коцаби.

14:11
На днях відбулася організаційна нарада Івано-Франківської міської федерації футболу із представниками команд, які мають намір стартувати в чемпіонаті міста Івано-Франківська по футзалу.

13:40
12.11.2015 біля 18:10 год., водій невстановленого автомобіля, рухаючись по вул. Обліски у м. Долина в напрямку смт. Вигода, вчинив наїзд на невстановленого пішохода, який від отриманих тілесних ушкоджень помер по дорозі у лікувальний заклад.

13:22
13 листопада о 05:14 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Польовій в Івано-Франківську. По прибутті до місця події встановлено, що горить будівля столярного цеху.

12:59
В осінньо-зимовий період у рази зростає використання електрообігрівальних  приладів та печей, якими мешканці Прикарпаття обігрівають свої приміщення. При цьому люди часто нехтують елементарними правилами пожежної безпеки.

12:30
Вітаючи людей, які в сьогоднішніх непростих умовах є бійцями «на фронті продовольчої безпеки країни», директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Марія Савка зауважила: щороку працюючі в аграрному секторі області виробляють продукції на суму в 5,6 мільярдів гривень.

12:06
У четвер, 12 листопада, в Народному домі міста Болехів відбулася перша сесія новообраної міської ради на чолі з новим міським головою Мельником Богданом Михайловичем.

11:44
12 листопада 2015 року в м. Івано-Франківську по вул. Бельведерська, 57 в дошкільному навчальному закладі № 30 «Ластівка» відбулися спортивні естафети серед дітей з вадами мовлення. В змаганнях взяли участь 16 дітей з особливими потребами.

11:22
Відвідувачі фортечної галереї «Бастіон» впродовж тижня матимуть нагоду ознайомитися з фотографіями хорватського митця та мандрівника Давора Ростухара, який є засновником Клубу експедицій та культури.

10:51
До Івано-Франківського відділу поліції звернулась місцева 66-річнажителька Івано-Франківська, яка повідомила про те, що невідомаособа під приводом «звільнення» її синаякий нібито попав уміліціювидурив у неї кошти в сумі 8200 грн.

10:29
За словами начальника ДПІ у Городенківському районі Руслана Колодія, з початку 2015 року від власників землі та землекористувачів до місцевих бюджетів району надійшло 6975,3 тис.грн. плати за землю та орендної плати за користування земельними ділянками. Це на  1911,3 тис.грн. більше, ніж   минуло- річ.

10:07
Опале листя комунальники будуь фасувати в поліетиленові пакети. Відповідну ініціативу запропонував начальник Муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула. Каже, пориви вітру розносять раніше згромаджене листя вулицями і тротуарами. 

9:45
Письменник, перекладач, інтелектуал і завжди цікавий співрозмовник: Тарас Прохасько зустрінеться з читачами у семи містах України.

9:23
Спеціалістами Національного природного парку «Верховинський» розпочато роботу з облаштування мінерального джерела «Буркут», яке знаходиться в урочищі «Штефулець» на території Буркутського ПОНДВ Національного природного парку «Верховинський».

8:42
Під головуванням керівника апарату облдержадміністрації Валерія Крецула відбулася робоча нарада, під час якої розглянули проблемні питання реорганізації об’єднаних громад.

8:20
Дівчина перемогла у третьому етапі обласного конкурсу дитячого читання. Переможців визначали серед учнів 7-их класів.

7:40
Співачці Тіні Кароль випала унікальна нагода заспівати у музейному експонаті 1947-го року. Для свого нового кліпу зірка задіяла післявоєнний паровоз.

7:20
За скоєння крадіжки зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

6:44
Впродовж 2015 року органами прокуратури Івано-Франківської області з питань захисту інтересів дітей та держави у сфері охорони дитинства заявлено 30 позовів на суму 2,3 млн грн, з яких  судами задоволено 24 - на 1,7 млн грн.

Попередній день   Наступний день