Попередній день   Наступний день

22:30

 

17 листопада, об 11:44 на залізничному вокзалі смт. Делятин Надвірнянського району виникла пожежа приміського дизель-поїзда, який рухався за маршрутом Івано-Франківськ–Яремче.


21:46
У зв’язку із трагічними подіями у Франції та підвищенням заходів безпеки в Україні, зокрема, з метою захисту митних інтересів та підтримання митної безпеки в країні в умовах ймовірної терористичної загрози за дорученням Голови ДФС Романа Насірова посилено митний контроль в пунктах пропуску через державний кордон України.

21:21

Івано-франківський «Роланд» програв протистояння за третє місце Вищої ліги України.

Нагадаємо, що суперником франківчан була збірна Рівненської області.


20:51
У Генеральному штабі Збройних сил повідомили, що сьома хвиля мобілізації очікується не раніше початку 2016 року.

20:30
Сьогодні в приміщенні облдержадміністрації відбулося урочисте нагородження призерів та учасників Чемпіонату світу з кікбоксингу Unified World Championships 2015, який упродовж 3-8 листопада проходив у іспанському місті Бенідорм.

20:08
Співробітники Яремчанського відділення поліції затримали зловмисника, який обікрав місцевий магазин.

19:45
Уже з 1 липня наступного року вся інформація про працевлаштування зберігатиметься лише у базах даних Пенсійного фонду. Уряд скерував до Верховної Ради України проект закону, який скасовує необхідність подальшого ведення трудових книжок. 

19:20
В Івано-Франківську на проведення другого туру виборів міського голови витратили 1,188 млн. гривень.

18:46
Працівники Снятинського відділення поліції оперативно затримали викрадача відеокамери з приватного помешкання

18:26
Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким наступний 2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні, повідомляє сайт президента. 

17:44
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб відвідав Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», де відбувалися урочистості з нагоди Дня соціального працівника.

17:23
В Івано-Франківську відбувся III Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями. Про це повідомили в Мальтійській службі допомоги (Івано-Франківськ).

16:51
В Івано-Франківську провели віче на вшанування пам’яті розстріляних німецькою окупаційною владою у 1943 році двадцяти семи членів Організації українських націоналістів.

16:32
В місті Калуші по вул. Вітовського утворилося провалля кругоподібної форми діаметром близько 20 м, заповнене, ймовірно, мінералізованим розчином. Глибина провалля встановлюється. На відстані близько 1 км від провалля розташований недіючий ДП "Калійний завод" ВАТ "Оріана", інформує  Управління з питань НС ОДА.

16:10
Наряд військовослужбовців, який розкрив злочин за «гарячими слідами» та затримав зловмисника, який пограбував мешканку обласного центру, вихопивши з її рук сумку з грошима та особистими речами, заохотили правами начальника обласної поліції.

15:43
За минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано одну дорожньо-транспортну подію.

15:22
Сьогодні на території Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося віче-реквієм «Студентство – рушійна сила суспільства», приурочене до Міжнародного Дня студента та відзначення Дня Гідності і Свободи.

14:58
У приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа відбувся всеукраїнський тур гри брейн-ринг «Вивчаємо митрополита Андрея». 

14:37
"Бойове хрещення" п’ятим шкільним турніром пройшли команди груп Е-H

14:05
У с. Жалибори Галицького району на базі навчально-виховного комплексу «Казочка» відкрили новий ігровий майданчик.

13:44
У мікрорайоні БАМ, що в Івано-Франківську, скоєно квартирне вбивство. За адресою вул.Довженка, 11 у квартирі виявили труп невідомого чоловіка.

13:22

16 листопда о 04:16 в селі Угринів Тисменицького району виникла пожежа одноповерхового житлового будинку. Вогнем знищена покрівля на площі 70 м.кв., дві віконні рами, речі домашнього вжитку та пошкоджено перекриття площею 70 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

 

 


12:55
16 листопада, відбулася презентація збірки Галинки Верховинки “Мелодії карпатської душі”. Видачу книжки частково фінансувала Людмила Пастка зі США, яку письменниця називає своєю другою мамою.

12:33
12 листопада, у Великому залі адміністративного будинку органів районної влади відбулася І сесія Тлумацької районної ради сьомого демократичного скликання.

12:10
Нинішня тема — встановлення обмежень для державних органів, органів місцевого самоврядування щодо витребування у громадян інформації з Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

11:44
Прокуратурою Івано-Франківської області проведено ряд перевірок в спецустановах управління Державної пенітенціарної служби та Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.

11:25
За словами начальника ДПІ у Рожнятівському районі Сергія Петровського, з початку 2015 року від власників землі та землекористувачів до місцевих бюджетів району надійшло 5,14 млн.грн. плати за землю.  Це на 1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2014 року.

10:53
Команда студентів ІФНТУНГ взяла участь у Всеукраїнському молодіжному економічному форумі. Це масштабний соціальний проект, покликаний виявити та об’єднати молодих людей, які здатні впливати на майбутнє України та брати активну участь у відбудові її економіки.

10:32
10-12 листопада в обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели навчання для прийомних батьків та батьків-вихователів щодо вдосконалення їх виховного потенціалу.

10:10
Прокуратурою Тлумацького району підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 50-річної мешканки району, котра спричинила тяжкі тілесні ушкодження своєму зятю, внаслідок яких він помер. 

9:41
15 листопада 2015 року в м. Івано-Франківську по вул. Симоненка, 3-в (фізкультурно-оздоровчий центр для людей з обмеженими можливостями) відбувся відкритий міський турнір з гирьового спорту серед людей з обмеженими можливостями. В змаганнях взяли участь 5 команд (20 людей з особливими потребами).

9:21
Благодійний фонду Лауренда з Нідердандів надав долинському фонду інвалідів «Надія Є» автомобіль «Фольксваген-LT 35» з відповідним обладнанням для піднімання інвалідних колясок.

8:56
29 листопада на базі фізико-технічного факультету ПНУ імені Василя Стефаника проведуть фестиваль фізичного експерименту під гаслом «Фізика, яка вона є насправді». У програмі – квест, презентації цікавих дослідів, екскурсії фізичними лабораторіями та конкурси

8:35
Кабінет міністрів затвердив перенесення робочих днів у 2016 році.

8:08
У вівторок, 17 листопада, погоду більшої частини України визначатиме поле підвищеного тиску, лише вночі на сході, а вдень на заході та півночі – атмосферні фронти, повідомляє Укргідрометцентр.

7:42
Ремонт Надвірнянської ЗОШ № 2 до кінця листопада 2015 року буде завершено. Про це поінформував заступник голови Надвірнянської райдержадміністрації Богдан Зеленчук під час огляду приміщення навчального закладу,  де нині тривають ремонтні роботи.

7:20
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук привітав працівників телебачення та радіо в області з професійним святом.

6:47
17 листопада 2015 року на вул.Страчених націоналістів,7 за участю представників духовенства, влади та громадськості відбудеться скорботне віче на вшанування пам’яті розстріляних у 1943 році німецькою окупаційною владою українських патріотів.

Попередній день   Наступний день