Попередній день   Наступний день

22:21
17.11.15р. під головуванням заступника міського голови Руслана Гайди відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств щодо стану впорядкування території міста.

21:49
16 січня 2016 року на НСК «Олімпійському» відбудеться ІІ всеукраїнська церемонія серед спортсменів віком до 19 років Junior Sports Awards, мета якого підтримати юніорів на шляху підкорення Олімпа.

20:47
Сьогодні, 19 листопада, в Івано-Франківському суді продовжили розгляд резонансної справи про вбивства та розчленування, в яких обвинувачують стоматолога Ігоря Вуйціва та його подружку Юлію Бойко.

20:26
Побутовий споживач-один із найбільших споживачів електроенергії. Майже більше 50% всієї енергії споживається житловим сектором і сферою культурно-побутового обслуговування населення.

19:44
На початку грудня в Снятині планують відкрити пам'ятник провідникові ОУН Степану Бандері.

19:22
Викрадач проник до будинку, звідки поцупив телевізор «Самсунг».  Не оминув навіть продуктів харчування.

18:51
19 листопада в Івано-Франківську на території Церкви Матері Божої Неустанної Помочі відбулася передача медичного обладнання та медикаментів з Німеччини для Львівського військового госпіталю.

18:30
За січень - жовтень п.р. від спрощенців IV групи, до якої входять виключно сільгоспвиробники, до місцевих бюджетів Городенківщини надійшло 3,8 млн. грн. єдиного податку. Це на 3,4 млн. гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

18:08
Директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації Леся Бурдяк прокоментувала інформацію, яка напередодні ввечері з’явилася у місцевих медіа щодо виділення коштів на покращення житлових умов.

17:46
З початку року суб'єкти господарювання Івано-Франківщини, що здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, перерахували за ліцензії до місцевих бюджетів області 15,7 млн. грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 1,7 млн. грн

17:25
Указом Президента України №622/2015 "Про відзначення державними нагородами України" за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі в органах і підрозділах Міністерства внутрішніх справ України орденом за мужність ІІІ ступеня нагороджено Володимира Максиміва.

16:54

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів ОДА, експерти та науковці, а також представники місцевого самоврядування і громадськості.

16:33
До Богородчанського відділення поліції звернулась 57-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила про викрадення з її будинку коштовних золотих виробів.

16:11
Відповідно до нещодавніх змін законодавства Івано-Франківський муніципальний управитель житла КП «Єдиний розрахунковий центр» переходить на побудинковий облік доходів і витрат.

15:40
Головне управління статистики інформує. За дев’ять місяців поточного року чисельність населення  Івано-Франківської  міськради  збільшилась  на  2418  осіб і на 1 жовтня 2015 року, за оцінкою, становила 250210 осіб. В обласному центрі  проживало 230029 осіб та 20181 – у селах, підпорядкованих міськраді.

15:20
За інформацією Івано-Франківської митниці, за 10 місяців п.р. через кордони області суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності імпортовано 198,4  тисячі тон вантажів на суму 242,2 млн. доларів США. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року обсяг імпортних операцій зменшився на 35 відсотків.

14:55
На вихідних відбудуться матчі 2-го туру чемпіонату та першості Івано-Франківська по футзалу.

14:34
Відповідно до Указу Президента України, у суботу, 21 листопада, Україна відзначить День Гідності та Свободи.

14:03
У ДТП за минулу добу одна особа загинула, ще дві – травмовані. Автопригоди трапилися у м.Долина, с.Вістова Калуського району та у с.Бабухів Рогатинського району.

13:41
На вулиці Незалежності, що в Івано-Франківську, під час руху загорілася маршрутка №60. Проте  водію вдалося швидко висадити пасажирів та погасити загоряння.

13:20
18 листопада о 16:46 рятувальники ліквідували пожежу в селі Пістинь Косівського району на горищі трьохповерхової будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12:50
КП «Івано-Франківськводоекотехпром» повідомляє, що протягом опалювального періоду 2015-2016рр. нарахування за послуги централізованого водопостачання та водовідведення квартир обладнаних індивідуальною системою гарячого водопостачання (бойлерами, котлами і т.д.) за відсутності приладів обліку холодної води, проводиться з розрахунку 9,5 кубічних метрів на 1 людину в місяць (6,2 - норма споживання холодної води, 3,3 – норма споживання гарячої води.

12:27
17 листопада 2015 року о 15 год. 30 хв. на вулиці Страчених, біля пам’ятника українським патріотам та членам ОУН, розстріляним   німецько-фашистськими окупантами  17 листопада 1943 року, відбувся ІІІ загальноміський учнівський збір-реквієм «Згадаємо всіх поіменно!», започаткований у 2013 році заступником начальника управління освіти і науки Світланою Степанівною Уваровою.

12:05
У приміщенні Івано-Франківського краєзнавчого музею представлена для огляду виставка декоративних фіалок  “Осінній вернісаж”, 

11:41
10 грудня у Коломиї відбудеться аукціон з продажу об’єктів приватизації, що належить громаді Коломиї.

11:23
Прокуратурою м. Івано-Франківська скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та  ч. 1 ст. 185(Крадіжка) щодо трьох 19-річних мешканців обласного центру.

10:58
Новообраний міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків не планує відмовлятись від заробітної плати. Про це він заявив на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

10:36
6 колишніх правоохоронців, які знущалися над Михайлом Гаврилюком під час Майдану, отримали вироки, суд щодо ще одного триває, повідомляє “Українська правда”.

10:04
Новообраний міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вважає, що робота комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр" потребує реформування. Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

9:41
Минулої доби до працівників поліції Івано-Франківська звернулися за допомогою двоє мешканців міста, які потерпіли від дій шахраїв. В обох випадках жінки, всупереч здоровому глузду, віддалиневідомцям чималі суми грошей за вирішення неіснуючих проблем.

9:28
Новообраний міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків планує звільнити начальника управління культури міськвиконкому Мирослава Петрика

8:55
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.1 ст 115 (Умисне вбивство) щодо 25-річної коломиянки.

8:32
У середу, 18 листопада, в приміщенні ОДА відбулася нарада представників влади, енергетичних компаній області та членів ГО “Ділові люди Прикарпаття”, на якій обговорювали питання високих тарифів за електроенергію.

8:10
17 листопада близько 11:30 год. на станції Делятин було виявлено задимлення в салоні першого вагону приміського дизель-поїзда №6405, що курсував за маршрутом Івано-Франківськ – Яремче.

7:44
Серед претендентів на керівника області називають одного з провідних в країні юристів – Андрія Романчука.

7:20
Прокуратурою Тисменицького району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень від яких помер, 53-річний місцевий житель.

6:45
19 листопада в манежі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (вул. Карпатська, 15) відбудуться традиційні легкоатлетичні змагання. Нагадаємо, що стартували змагання на початку місяця.

Попередній день   Наступний день