Попередній день   Наступний день

22:19
Туберкульоз – це інфекційна, соціально-небезпечна хвороба, яка може вражати всіх людей, але найчастіше найбідніші, соціально дезадаптовані верстви населення (біженці, мігранти, особи, які перебувають в установах кримінально-виконавчої системи, особи без постійного місця проживання, люди, які зловживають алкоголем, наркомани тощо).

21:48
Обвуглене тіло невідомого було знайдено в багажнику автомобіля у провінції Бергамо. Експертиза підтвердила що це – 33-річний українець, родом із Прикарпаття, який постійно проживає в Італії.

21:24
З початку року податківці Івано-Франківщини анулювали сім ліцензій за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів та застосували штрафні санкції на загальну суму 74,8 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

20:52
За 9 місяців 2015 року до місцевих бюджетів Яремчанщини надійшло 6572,7 тис. грн. плати за землю, що на 1319 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.  Про це повідомив начальник ДПІ у м.Яремчому Юрій Вередюк.

20:31
Прокуратурою Івано-Франківської області спільно з УПСЗЄ УМВС України в області виявлено факти вчинення адміністративних корупційних правопорушень на території Івано-Франківщини.

20:08
8 листопада 2015 року в приміщенні облмуздрамтеатру ім. Івана Франка відбудеться урочиста Академія «Не убий» з нагоди 150-річчя з дня народження Праведного Митрополита Андрея Шептицького.

19:46
 Калуською міжрайонною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя. Встановлено, що вказаний чоловік 25 жовтня 2015  року під час проведення виборів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, знаходячись в приміщенні дільничної виборчої комісії використовуючи своє право на участь у виборах, отримав під підпис три виборчі бюлетені.

19:24
Жителі області адресували керівнику виконавчої влади питання, які стосувалися надання матеріальної допомоги на придбання житла, лікування, просили навести лад з пасажирськими перевезеннями у районах, посприяти у проведенні ремонтних робіт тощо.

18:51
1 листопада минув 71 рік із дня смерті великого митрополита Андрея Шептицького. Його пам’ять вшанували в Національній опері України імені Тараса Шевченка в Києві.

18:30
Співробітники Івано-Франківського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, який причетний до вчинення кримінального правопорушення – крадіжки мобільного телефону.

18:13
Працівників служби швидкої медичної допомоги, які приїхали на виклик до іванофранківської родини у нетверезому стані, звільнили з роботи.

17:47
Вчора ввечері у Рогатинському районному суді завершилося слухання справи за позовом кандидата на посаду голови села Кліщівна Василя Кривеня.

17:26
Івано-Франківська обласна виборча комісія отримала і опрацювала протоколи з 84 округів на виборах до Івано-Франківської обласної ради.

16:51
Протягом тижня, з 23 по 30 жовтня, учасникам АТО та родинам загиблих воїнів виділили 473 земельних ділянок загальною площею 162,81 га.

16:29
Відділенню анестезіології з ліжками інтенсивної терапії Івано-Франківської міської клінічної лікарні № 1 урочисто вручили звання «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».

16:06
Чинний очільник Коломиї Ігор Слюзар отримав 25 жовтня шанс довести, що його передвиборні обіцянки пильно дбати про подальший розвиток міської інфраструктури, впливаючи таким чином на поліпшення добробуту коломийців, не залишаться тільки обіцянками, а реалізуються в конкретних справах. Про загальне враження переможця виборів від кампанії, що минула, як і про перше враження від нового депутатського корпусу, – у інтерв’ю «Дзеркалу Коломиї».

15:44
Як відомо, із 01.09.2015 р. набрали чинності зміни до статті 54 Податкового кодексу України, згідно з якими консультації ДФС (окрім узагальнюючих), що надаються в письмовій або електронній формі, підлягають обов'язковому розміщенню на сайті контролюючого органу, який надав консультацію, протягом 10 календарних днів після дня їх надання без зазначення найменування (прізвища, ім'я, по батькові) платника податків і його податкової адреси.

15:22
Через роздрібну торгову мережу підприємств, фізичних  осіб–підприємців та мережу  ринків в області у січні–вересні 2015 року населенню реалізовано товарів на 23,8 млрд. гривень. Про це повідомили в прес-службі Головного управління статистики в Івано-Франківській області.

14:59
Днями у м. Убліку (Польща) відбулася друга науково-практична конференція «Екстрена медицина в Польщі і Україні»

14:34
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в уряді працює робоча група, яка розробляє механізм прив’язки рахунків за опалення до температури повітря на вулиці.

14:10
У Івано-Франківську набрало сили рішення виконавчого комітету № 582 від 08.10.2015 р. «Про заходи щодо покращення у сфері вивезення твердих побутових відходів».

13:41
Керівників підприємств Івано-Франківська звертають увагу щодо обмеження споживання води промисловими підприємствами та населенням

13:28
Інспектора ВДАІ з обслуговування м.Яремча було затримано за вимогу у водія 5000 гривень за повернення вилучених ним документів на автомобіль. 

12:54
Днями на базі вищого професійного училища № 21 в Івано-Франківську вдруге відбувся фінальний етап загальноміського конкурсу серед молодих ковалів на кращий мистецький виріб з металу.

12:33
З початку 2015 року працівники ДПІ у Снятинському районі під час проведення контрольно - перевірочних заходів встановили порушення з виплати заробітної плати та інших доходів у 31 суб’єкта підприємницької діяльності Снятинщини. Про це повідомив начальник ДПІ в Снятинському районі Мирослав Остафійчук.

12:15
Жителька Івано-Франківська Ліля Самкова виклала в мережу відео, де лікарі станції швидкої допомоги, які приїхали на виклик до її чотирирічної доньки були в нетверезому стані.

11:49
Відповідно до банку даних, який створений в управлінні освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Н.Микула) сьогодні у загальноосвітніх навчальних закладах м. Івано-Франківська навчається 526 учнів, батьки яких є учасниками бойових дій - особами, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.

11:19
З цієї нагоди в обласному центрі поблизу пам'ятника діячам Західноукраїнської Народної Республіки відбулося віче за участю представників влади, політичних організацій, громадськості, ветеранів визвольних змагань.

10:41

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні запрошує активну молодь до участі у Молодіжному форумі «Справедливість для кожної дитини».

 Метою форуму є об’єднання молодих лідерів віком від 16 до 24 років з усіх регіонів України. До Всесвітнього дня дитини молодь України приєднається до глобальної ініціативи разом з 70 країнами світу. 


10:20
Вранці о 04:13 год. поблизу смт. Отинія Коломийського р-ну. локомотив вантажного поїзду 8852 «Хриплин – Коломия» здійснив наїзд на особу, яка кинулася під колеса поїзду.

9:49
Днями в с. Чесники на могилі Героя України Андрія Білоуса, освятили пам’ятник, повідомляє Рогатинська РДА.

9:26
Працівники міліції затримали 29-річного жителя Івано-Франківська разом з викраденою магнітолою невдовзі після повідомлення потерпілого власника транспортного засобу.

8:54
За даними Національного банку України, кредити, надані нефінансовим корпораціям та домашнім  господарствам  області,  на  кінець  серпня 2015 року  становили  4630 млн.грн.

8:33
30-річного мешканця обласного центру працівники Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ розшукали після того, як він скоїв пограбування. Здобиччю нападника стали кошти в сумі 3200 гривень та речі потерпілого.

8:12
У Калуші переможцем на мерських виборах став самовисуванець Ігор Матвійчук (до тепер працював на посаді першого заступника міського голови).

7:48
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області викрили та затримали в районі проведення АТО колишнього працівника ДАІ – інформатора терористів.

7:25
Мешканець Дніпропетровська приїхав на Прикарпаття у гості до батька. Проте під час гостин між чоловіками виник конфлікт, який завершився вбивством господаря.

6:43
 31 жовтня в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття спортивних майданчиків зі штучним покриттям та піщаним полем.

Попередній день   Наступний день