Попередній день   Наступний день

22:15
Для команд чотирьох груп A-D розпочнеться другий тур

21:47
За інформацією Івано-Франківської митниці, за 10 місяців п.р. через кордони області суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності імпортовано 198,4  тисячі тон вантажів на суму 242,2 млн. доларів США.

21:21
У п`ятницю, 20 листопада 2015 року, відбулася перша сесія Галицької районної ради сьомого скликання, про це повідомив на свої сторінці у Facebook голова Галицької РДА  Ярослав Бартків.

20:52
Органами прокуратуратури Івано-Франківської області суттєво гуманізовано застосування до неповнолітніх, які потрапили у конфлікт із законом, кримінальної репресії.

20:31
За крадіжку з гаража зловмисникам загрожує до кількох років позбавлення волі.

20:10 | Коментарів: 1
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 16 листопада уклала угоду з ТОВ «ПБС» про додаткові ремонтні роботи на трасі державного значення Н-09 Мукачеве-Львів вартістю 93,38 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

19:45
В неділю, 22 листопада, в Народному домі “Просвіта” відбудеться дискотека “Українські вечорниці”, перші цієї осені

19:20
За січень-жовтень поточного року платники земельного податку Яремчанщини перерахували до бюджету 7,2 млн. гривень плати за землю, що на 1,3 млн. гривень, або 28 відс.  перевищує надходження аналогічного періоду 2014. Про це повідомив начальник ДПІ у м.Яремчому Юрій Вередюк.

18:54
Папа Римський Франциск прийняв запрошення президента Петра Порошенка приїхати в Україну.
Інформація про це розміщена на сторінці Порошенка у Facebook.

18:33
Наркотичний засіб «канабіс» та пристрій для куріння правоохоронцізнайшли у господарстві 33-річного мешканця одного із сіл району.

18:07
За повідомленням метеорологів, на Прикарпатті з 20 по 22 листопада очікуються сильні зливи та паводки.

17:45
Нинішня податкова система не відповідає тому стану економіки, який є на сьогоднішній день, і нам треба разом працювати над тим, щоб реформа дала саме конструктивні зміни. Про це заявив під час відкриття другої частини Х з’їзду АППУ Голова ДФС Роман Насіров.

17:17
Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська бере участь у загальнодержавному соціологічному досліджені рівня задоволеності громадян якістю надання адміністративних послуг.

16:55
Мешканець обласного центру на теренах Прикарпаття вчинив серію крадіжок. Сума завданих збитків становить більше 11 тисяч гривень.

16:30
Шквальний вітер та гроза спричинили перебої з електропостачанням на Прикарпатті. Синоптики попереджають про подальше погіршення погодних умов та оголошують штормове попередження, повідомляє ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

16:07
Днями під головуванням директора департаменту професійно-технічної освіти В’ячеслава Супруна відбулося засідання Експертної кадрової комісії з розгляду питань діяльності керівників навчальних закладів, установ професійно-технічної та позашкільної освіти, які підпорядковані Міністерству освіти і науки України.

15:44
21 листопада в музеї мистецтв Прикарпаття відбудеться концерт класичної музики (барокко) “Стилями і напрямками”. 

15:20
У лісовому масиві с. Татарів, Яремчанського району, виявлено: 82 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни.

14:55
Нещодавно вийшло у світ літературно-художнє видання “Мудрість Бойківщини” (І частина). 

14:30
19 листопада о 17:40в Драгомирчанах Тисменицького району 63-річний водій, житель Тлумача, керуючи автомобілем «Чері Тіго», вчинив наїзд на 51-річного пішохода., жителя Драгомирчан.

14:06
На Тлумаччині завдяки співпраці з компанією «Сен-Гобен будівельна продукція Україна» працюватиме дрібно-сортувальний завод з переробки гіпсової сировини.

13:45
Про це розповів директор Калуської ЗОШ І-ІІ ступеня №11 Іван Ляхович, повідомляють “Вікна“.

13:23
19 листопада о 11:05 селі Малий Ключів Коломийського району рятувальники ліквідували пожежу дерев’яного гаражу. Вогнем знищено гараж, пошкоджено господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

12:44
В заході взяли участь представники ТзОВ «Даноша», Тустанської сільської ради, керівники відділу Держгеокадастру в районі та управління економічного розвитку райдержадміністрації.

12:23
 Як повідомили в Тисменицькій ОДПІ, за 10 місяців 2015 року платники податків перерахували до бюджету 212,2 тис. грн. транспортного податку

11:42
19 листопада, в рамках презентації Європейської освітньої програми «Free student» професор Ружемберського католицького університету Ольга Бенч поділилась своїми враження про Словаччину і те, яке там ставлення до українців.

11:22
Вперше в Україні класичну літературу представили у вигляді графічного роману. Книгу за повістю Івана Франка «Герой поневолі» презентували у Коломиї в рамках культурологічного проекту «Коломия – наше місто», повідомляє НТК.

10:55
Для  вдосконалення  професійних навичок  рятувальників існує шко­ла пі­д­вищення оперативної май­с­тер­но­сті, де бійці оперативних під­ро­зділів вча­ться працювати в умовах, наближених до реальних.

10:34
17 листопада 2015 року відбулось засідання 1 сесії Рогатинської районної ради сьомого скликання.

10:13
15 листопада цього року в Стамбулі відбувся 37 Vodafone Istanbul Maratonu в якому взяли участь і восьмеро іванофранківців. Про свої враження вони розповіли сьогодні на прес-конференції в “Urban Space 100″

9:45
Олег Гончарук виділив по 200 тисяч гривень з обласного бюджету на поліпшення житлових умов чотирьом чиновницям.

9:23
До правоохоронців за допомогою звернулась жителька району. Жінка повідомила, що невідома особа з її будинку викрала грошові кошти в сумі  10 000 гривень.

8:57
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, за участю представників профільних департаментів ОДА, моніторингової місії ОБСЄ, волонтерських та громадської організацій, а також учасників антитерористичної операції відбулося засідання обласного координаційного комітету допомоги пораненим під час АТО.

8:30
В українських паспортах замінять російську мову на англійську. Президент України у відповіді на електронну петицію підтримав необхідність заміни дублювання в паспорті громадянина України друкованої інформації російською мовою на англійську мову. 

8:05
Виконано судове рішення у справі за позовом прокуратури Івано-Франківської області про повернення до державної власності земельної ділянки площею 103 га вартістю майже 4 млн грн.

7:40
У селі Гончарів Тлумацького району за ініціативи жителів села та активної підтримки селищного голови Обертина Віктора Хамута, депутата обласної ради Богдана Станіславського спорудили пам’ятник Борцям за волю України.

7:20
Повідомляємо, що 20 листопада 2015 року о 12.00 в приміщенні Головного управління Національної поліції (м.Івано-Франківськвул.Сахарова, 15 3пов.) відбудеться прес-конференція т.в.о. начальника ГУ НП в Івано-Франківській області полковника поліції Віктора Шкутова щодо питань проведення реорганізаційних змін у поліцейському відомстві.

6:47
20 листопада 2015 року у Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери (Європейська площа) за участю представників обласної і міської влади, учасників революційних подій в Україні 1990 року, 2004 року, Революції гідності, громадськості та молоді відбудеться круглий стіл на тему: «Україна: спільна відповідальність за майбутнє».

Попередній день   Наступний день