Попередній день   Наступний день

22:14
За минулий місяць працівниками обленерго було розчищено 287,9 км трас повітряних ліній електропередач напругою 10, 6 та 0,4 кВ.

21:42
Проліт через український повітряний простір для всіх російських авіакомпаній буде заборонено з опівночі 26 листопада.

21:20
23 листопада 2015 року у конференц-залі управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради проведено нараду за участю голів батьківських комітетів дошкільних навчальних закладів щодо встановлення розміру плати для батьків за харчування дітей у дошкільних закладах міста.

20:58
У рамках акції “Святий Миколай іде до сиріт” вихованці близько 20-ти інтернатів області пишуть листи до святого Миколая.

20:30
Днями у Коломийському економіко-правовому коледжі Київського національного торговельно-економічного університету відбулася нарада викладачів української філології Івано-Франківської, Чернівецької областей, голів обласних методичних об’єднань викладачів української філології вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Західного регіону та нарада членів Всеукраїнського оргкомітету VІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

20:06
25 листопада в Івано-Франківську у спортивній залі навчально-реабілітаційного центру відбулися спортивні естафети серед дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт» присвячені Міжнародному дню інвалідів.

19:44
Протягом січня-жовтня поточного року фахівцями Центру обслуговування платників Тисменицької ОДПІ  платникам податків надано 3827 адміністративних послуг.

19:23
З початку року податківці Івано-Франківщини виявили 2055 найманих осіб, праця яких використовувалась без укладання трудових угод. У результаті проведених заходів роботодавці оформили належним чином трудові відносини з 2014 громадянами, а свою підприємницьку діяльність зареєстрували 244 фізичні особи.

18:51
Тарас Прохасько презентував у Франківську нову дитячу книжку “Як зрозуміти козу” та переклад твору польського письменника Анджея Стасюка “Схід”.

18:29
24 листопада у бою з сепаратистами, який тривав годину, загинув франківець Андрій Фігурний. Про це у мережі Фейсбук повідомив Юрій Мисягін.

18:08
Міністерство аграрної політики та продовольства України спростило процедуру нарахування та розподілу бюджетних коштів.

17:48
За фактом вилученого наркотичного зілля, правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

17:21
На Прикарпатті завершили посів озимих зернових культур на площі 66,1 тис. га

16:57
Волонтери Товариства Червоного Хреста провели для студентів ПНУ ім. В. Стефаника курси з надання першої невідкладної медичної допомоги.

16:25
Вчора, 24 листопада, в приміщенні Будинку культури села Крихівці відбулися збори учасників АТО. Спільно із головою сільської ради та представником забудовника вирішувалось питання забезпечення житлом та земельними ділянками учасників АТО.

16:02
Електронна петиція до влади Івано-Франківська "Змінити ціну проїзду у громадському транспорті Івано-Франківська з 4 грн. на 3 грн" набрала необхідну кількість підписів.

15:41
Відтепер на Тисмениччині офіційно діятиме громадська організація «Спілка учасників антитерористичної операції Тисменицького району».

15:25
Вчора о 11.45 до рятувальників поступило повідомлення з проханням відчинити вхідні двері квартири по вул. Симоненка в м. Івано-Франківську, оскільки в квартирі зачинилась 29-річна жінка, яка не виходить на зв’язок, повідомляє управління з питань НС ОДА.

14:55
Оформити субсидію, не виходячи з дому. Така послуга віднедавна доступна іванофранківцям. Мешканцям обласного центру вже не обов’язково оббивати пороги органів соцзахисту, аби отримати пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

14:31
Як повідомила «Вістям Калущини», начальник Головного управління статистики в Івано-Франківській  області Олена Бліннікова, чисельність наявного населення Калуського району на 1 жовтня 2015 року, за оцінкою, становила 59687 осіб, з яких 2734 особи проживали в смт Войнилів та 56953 — у сільській місцевості.

14:05
22 листопада 2015 року о 16.00 год. у Народному домі с.Хриплин відбувся тематичний вечір «Дорога до волі», який був присвячений Дню Гідності та Свободи.

13:40
Голодомор віддаляється у часі і здається менш актуальним. Проте, його страшний спадок і далі продовжує тиснути.

13:24
Напередодні зимового періоду водіям важливо пригадати правила керування автотранспортом в складних погодних умовах та, відповідно, заздалегідь підготуватися до їзди зимовими дорогами.

12:42
Сільського голову Старого Мізуня Долинського району засудили за хабарництво. Чоловіка звинуватили в отриманні коштів в сумі 26-ти тисяч доларів. Начебто, за сприяння у приватизації земельної ділянки.

12:21
24 листопада о 13:52 в селі Вербівка Рожнятівського району по вулиці Грушевського виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в житловій кімнаті, пошкоджено стіни та перекриття будівлі на площі 8 м.кв. На місці пожежі виявлено тіло 55-річного власника обійстя. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

11:40
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з прикордонниками виявили у селі Червона Зірка на Луганщині підпільний трубопровід, через який в Україну контрабандно постачалися нафтопродукти з Росії.

11:20
Українські військові повинні також професійно відбивати повітряну загрозу, як це зробили турецькі.
Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає “Українська правда” з посиланням на прес-службу Ради.

10:56
Незважаючи на встановлені НКРЕКП показники тарифів вартість наданих послуг з централізованого опалення і гарячого водопостачання буде у значній мірі залежати від температури навколишнього середовища. Про це повідомив заступник директора з розрахунків і реалізації теплової енергії ДМП «ІФ Теплокомуненерго» Ігор Угриновський.

10:31
Нещодавно у Центрі надання адміністративних послуг у Калуському районі відбулася Міжнародна конференція, присвячена підвищенню якості надання адміністративних послуг.

10:04
Рятувально-водолазною службою в Івано-Франківській області зафіксовано порушення у Коломиї.

9:45
Виконано судове рішення у справі за позовом Коломийської міжрайонної прокуратури про повернення до державної власності земельної ділянки площею  19,5 га та вартістю понад 700 тис грн.

9:23
Власниками дорогих авто – потенційних платників транспортного податку  в Снятинському районі є 17 громадян.  Ними до місцевої казни з початку 2015 року сплачено 288,8 тисяч гривень. Про це повідомила в.о.начальника інспекції Марія Палійчук.

8:53
Петиція "Облаштувати зелену зону замість ринку на Тринітарській площі" до міської влади Івано-Франківська набрала 297 підписів.

8:32
23.11.2015 близько 01.00 год. до Галицького відділення поліції повідомили про крадіжку мобільного телефону із автівки, припаркованої біля власного будинку в одному із сіл району.

8:09
Прокуратурою Богородчанського району забезпечено виконання рішення суду про зобов'язання кооперативу повернути у державну власність земельну ділянку площею 7 га.

8:09
Найближчим часом у Карпатах прогнозують шквали вітру, різке пониження температури та опади.

7:46
На 91-му році життя в Мюнхені померла зв’язкова Романа Шухевича Ірина Савицька-Козак (“Бистра”). Її поховали у вівторок, 24 листопада, у Мюнхені на цвинтарі Вальдфрігоф, повідомляє  gazeta.ua. Ірина Савицька була однією з небагатьох, кому вдалося подолати польські, чеські та німецькі кордони і дістатися Західної Європи.

7:39
24 листопада близько 08.30 год. по вул. Пулюя, що в обласному центрі сталась дорожньо-транспортна пригода

7:21
Цього тижня бійцям АТО надішлють чергову партію гуманітарної допомоги. ЇЇ передадуть воїнам 80-го та 92-го батальйонів у м. Щастя Луганської області

6:46
Директор депаратменту охорони здоров’я облдержадміністрації Мирон Матейко спільно з працівниками обласного фтизіопульмонологічного центру та центру СНІДу провели з керівниками департаментів ОДА (соціальної політики, освіти та науки, служби у справах дітей, управління культури, національностей та релігій), а також представниками духівництва та обласного центру соціальної служб для сім'ї, дітей та молоді круглий стіл з питань профілактики туберкульозу та ВІЛ/СНІДу.

Попередній день   Наступний день