Попередній день   Наступний день

22:25
Сьогодні, 26 листопада, в редакції “Галицького кореспондента” відбулася прес-конференція Галини Струтинської та Лариси Качурак.

21:44
З початку року до місцевих бюджетів Долинського району та міста Болехова  платники сплатили 90,9 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 13,5 відсотків більше, ніж очікувалось.

21:23
Скликання першої сесії новообраної Івано-Франківської обласної ради затягується через позицію депутатів від БПП "Солідарність", які не подають документи на реєстрацію. Про це написав депутат обласної ради Олександр Сич на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

20:50
З нагоди 105-річчя від дня народження отця Євгена Антоновича у Долинському краєзнавчому музеї «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів відкрито виставку  «До Світла Воскресіння крізь терни катакомб». Євген Антонович – священнослужитель, уродженець Долини, рідний брата Мирослава Антоновича.

20:30
У четвер, 26 листопада, в Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд скандальної справи блогера Руслана Коцаби.

20:08
Сьогодні знаному українському художнику, лауреату Шевченківської премії, Опанасу Заливасі виповнилося би 90.

19:41
Із повідомленням про крадіжку до правоохоронців звернулися працівники гіпермаркету.

19:20
Колегія РДА рекомендувала відділу освіти відповідно до рішення сесії районної ради від 16.11.2014 р. 3486-30 збільшити з 1 грудня цього року витрати на щоденне харчування одного учня за рахунок бюджетних коштів та в межах кошторисних призначень до 15 грн — для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; до 8 грн — для дітей з малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких є учасниками АТО, учнів 1-4 класів.

18:53
Сьогодні, 26 листопада, в обласному центрі Прикарпаття відбулась презентація проекту «Портал звернень приміських громад».

18:30
Обладнати дресмайданчик для занять спортом з собаками - таке звернення  з‘явилось на сайті електронних петицій до влади Івано-Франківська

18:09
Правоохоронцями Калуського відділу поліції, в ході проведення профілактичних відпрацювань на території райцентру, в 26-річного місцевого мешканця виявили наркотичний засіб, зовні схожий на «маріхуану».

17:47
Центр соціальних та ділових ініціатив (м. Яремче) та Асоціація велосипедистів Києва оголосили другий конкурс проектів у рамках Програми малих грантів для велосипедних активістів.

17:28
Зокрема, темою зустрічі було обговорення проблем про шкідливість наркотиків на організм людини та відповідальність, передбачену законом за причетність осіб до незаконного обігу наркотиків.

16:56
2015 рік, відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН, проголошено Міжнародним роком ґрунтів. Тож світова спільнота вкотре осмислює проблеми раціонального використання та збереження грунтового покриву Землі. Не є винятком і Прикарпаття.

16:34
На базі загальноосвітньої школи-садка № 6 відбулося засідання школи педагогічної майстерності керівників гуртків з хореографії, що  надають платні послуги у дошкільних навчальних закладах. Тема засідання «Співпраця музичного керівника та керівника гуртка з хореографії у забезпеченні естетичної та творчої активності дошкільника».

16:10
Завдання пожежно-рятувальної служби сьогодні полягає не лише у гасінні пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а у тому, щоб проводити серед різних верств населення пропагандистську та просвітницьку роботу щодо безпечної поведінки заради збереження найціннішого – людського життя.

15:40
Головна мета конкурсу — продемонструвати спільноті масштабність та значення волонтерського руху в Україні. Продемонструвати соціальність та широту цього унікального для світу явища у таких масштабах. Показати волонтерство, як невід’ємну частину душі українського народу, його філософію мислення та відчуття.

15:26
25 листопада в Болехівську міську лікарню звернулась 44-річна жінка з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому головки лівої плечової кістки, розриву правого акроміально-ключичного з’єднання, забійні рани носа та лівого коліна.

14:55
25 листопада групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення  Управління ДСНС в області знешкоджено один 105-міліметровий артилерійський снаряд  часів ІІ Світової війни, виявлений на полі поблизу залізнодорожного моста на перегоні ст. Єзупіль – ст. Дубівці.

14:27
За словами начальника ДПІ у Городенківському районі Руслана Колодія, з початку року до місцевих бюджетів Городенківщини надійшло 112,5 тис.грн. транспортного податку. При цьому фізичними особами сплачено 75 тис.грн., юридичними особами 37,5 тис.грн. цього податку.

14:02
У рамках туру містами України легендарна грузинська співачка Ніно Катамадзе завітала до Івано-Франківська і подарувала того вечора в облмуздрамтеатрі дві години відбірного джазу. Нові і старі композиції співачка виконувала під акомпанемент групи «Insight» та струнного квартету N.

13:40
28 листопада 2015 року о 16.00 год. у Меморіальному сквері (вул.Мельника) з нагоди відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів, на вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу відбудеться загальноукраїнська акція «Запали свічку пам’яті», після завершення якої відбудеться панахида та віче-реквієм за жертвами голодоморів.

13:19
26 листопада в залі засідань Коломийської міської ради відбудуться громадські слухання. Обговорять тарифи надання ритуальних послуг.

12:57
Щороку у рамках програми «Українська книга» за підтримки Держкомтелерадіо виходять видання, які відкривають відомі і невідомі сторінки історії України, зокрема й трагічні події голодоморів 1921-1922 рр., 1932-1933 рр., 1946-1947 рр.

12:36
Як повідомили у Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, з початку року бізнес Прикарпаття сплатив до бюджету 198,3 млн. грн. екологічного податку. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 43,4 млн. грн.

12:05
25 листопада об 11:06 в Косові по вулиці Шевченка загорілося дерево на відкритій території. Вогнем пошкоджено стовбур дерева на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

11:41
В Івано-Франківську вперше з дводенними гастролями побував Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. івана Кочерги.

11:24
У Верховині оголосили конкурс на проект пам’ятника в самісінькому центрі міста.

10:51
2 грудня  2015 року о 10  год. в  ПК «Мінерал»  продовжить роботу  перша сесія міської ради сьомого демократичного скликання.

10:28
Днями в приміщенні Івано-Франківського коледжу фізичного виховання за підтримки управління молоді і спорту облдержадміністрації організували фотовиставку під назвою «Дух народу не зламати».

10:07
Як повідомив начальник ДПІ у Надвірнянському районі Василь Гнатюк, підприємствам Надвірнянщини у жовтні 2015 року відшкодовано 432 тис.грн. податку на додану вартість, що на 286 тис.грн. більше аналогічного періоду минулого року.

9:44
В Івано-Франківську повідомлено про підозру п’ятьом учасникам міжнародного злочинного угруповання наркоділків. 

9:21

У вівторок, 24 листопада, у Коломиї відбулася друга сесія новообраної міської ради. До цієї події місцева телекомпанія «НТК» організувала «мікрофон». Журналісти давали можливість усім коломиянам поставити питання міському голові, його заступникам та депутатам міської ради. Коломияни активно критикують владу, але з питаннями чомусь прийшло не надто багато людей.


8:59
Без даху над головою уже 12 років. Пан Іван живе просто неба, чи то пекуче сонце, чи  лютий мороз, повідомляє НТК.

8:35
З 20 по 22 листопада у столиці Латвії, місті Рига, проходила Олімпіада бойових мистецтв «Baltic Open 2015».

8:02
В Івано-Франківську відбудеться вечір пам`яті, приурочений до 90-річчя від дня народження художника, дисидента, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка Опанаса Заливахи.

7:40
У рамках мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA засуджені до довічного позбавлення волі в Івано-Франківській УВП № 12 переглянули стрічку “Точка відліку”.

7:24
У четвер, 26 листопада, відбудеться відкриття інформаційно-просвітницького проекту "Спротив геноциду", який включає в себе 18 фотодокументальних стендів, розроблених Українським інститутом національної пам'яті

6:43
У четвер, 26 листопада, відбудеться обласний просвітницький фестиваль свідомого батьківства для дітей з сімей учасників АТО

Попередній день   Наступний день