Попередній день   Наступний день

22:24
27 листопада в Івано-Франківську відбулася нарада-семінар з питань дотримання законодавства під час оптимізації структури органів виконавчої влади.

21:41
Про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів району на засіданні колегії РДА, яке відболося вчора, 26 листопада, інформувала Орислава Люклян, в. о. начальника відділу освіти.

21:21
Управління торгівлі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради звернулося до керівників закладів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування з проханням обмежити святкові заходи 28 листопада.

20:57
 Боротьба на майданчику Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" набирає обертів. Вже четверту суботу поспіль учасники змагань мірятимуться силами та дивуватимуть відчайдушними поєдинками.

20:25
Поліцейські Городенківського відділення поліції затримали підозрюваного у крадіжці із гаража приватного господарства в одному із сіл району.

20:04
27 листопада, кілька сотень тлумачан та жителів рідного села бійця Надорожна зустрічали жалобний кортеж з тілом бійця Андрія Фігурного, який загинув у зоні АТО.

19:42
Учень школи-ліцею №23 Баран Ігор 2002 року народження потребує довготривалого лікування!!!

19:19
Районна виборча комісія повідомляє про зміни у списку обраних депутатів до Калуської районної ради, оприлюднених 06.11.2015 р. у газеті “Вісті Калущини” №44(526)

18:57
Прикарпатські гірські рятувальники б’ють на сполох, бо заблукалих туристів вони вже тривалий час рятують власним коштом та ентузіазмом. Однак, і те, і друге, вже на мізері.

18:30
Ветерану УПА Марії Давчук з Верховинщини вручили відзнаку Президента України та медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників».

18:10
Працівники поліції провели санкціонований обшук у помешканні 27-річного раніше судимого жителя Коломиї.

17:47
25 листопада заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Богдан Зеленчук проінспектував хід ремонтних робіт приймального покою Надвірнянської дитячої лікарні.

17:25
Уперше в Івано-Франківську в ПНУ ім. В. Стефаника відбудеться фестиваль фізичного експерименту від гаслом «Фізика, яка вона є насправді». У програмі фестивалю: квест, презентації цікавих фізичних експериментів, екскурсії фізичними лабораторіями та конкурси

16:53
24 листопада відбулася перша сесія новообраної Богородчанської районної ради сьомого демократичного скликання.

16:32
Протягом січня-жовтня цього року платники податків Снятинського району до бюджету сплатили 60,2 млн.гривень, що на 20,3 млн.грн, більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомила в.о.начальника ДПІ у Снятинському районі Марія Палійчук.

16:05
Відповідно до абзацу сьомого п. 41 Порядку забезпечення інвалідів автомобілями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.07.2006 № 999 (зі змінами від 07.10.2015), що після смерті інваліда, дитини-інваліда автомобіль, визнаний гуманітарною допомогою, яким інвалід, дитина-інвалід були забезпечені через головне управління соціального захисту населення, за бажанням членів їх сімей, спадкоємців передається їм у власність безоплатно за рішенням Мінсоцполітики.

15:45
На базі Надвірнянського спорткомплексу «Нафтохімік» вчора відбувся «День відкритих дверей». На захід прибув голова Івано-Франківської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» – начальник Головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов.

15:22
26 листопада розпочала роботу перша сесія Рожнятівської районної ради сьомого демократичного скликання.

14:57
25 листопада відбулася нарада з новообраними сільськими, селищними головами. У нараді взяли участь керівники районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, відділів і управлінь райдержадміністрації.

14:35
Чисельність населення області, за оцінкою, на 1 жовтня  2015 року становила 1382,7 тис.осіб, у тому числі в міських поселеннях проживало 603,8 тис., в сільській місцевості – 778,9 тис.осіб. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Івано-Франківській області.

14:04
Святкова подія відбулася за участі гостей із області та району, яких гостинно зустрічали працівники закладу, місцева влада та батьки із малюками, які відвідуватимуть садочок. Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк, голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк, заступник голови Тисменицької районної ради Руслан Фармус, перший заступник голови РДА Володимир Заник, депутат районної ради, головний редактор районної газети «Вперед» Володимир Заник, працівники відділу освіти РДА Надія Бойко, Світлана Богак, сільський голова Нових Кривотул Михайло Мантуляк, інші поважні гості радо вітали мешканців із цією вагомою в історії села подією.

13:42
В Івано-Франківську розпочали приготування до встановлення головної ялинки міста на Вічевому майдані.

13:20
Рятувальники ДСНС України звертаються до батьків! Не залишайте дітей без нагляду! Приділіть увагу нагадуванню правилам безпечної поведінки! Розкажіть малюкам про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома! Навчіть правилам безпечного використання газових та електричних приладів.

12:56
Електронна петиція до влади Івано-Франківська "Реклама (назва магазинів/офісів/барів/ресторанів та ін.), яка відповідає європейському місту" набрала необхідну кількість підписів.

12:33
Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заміни довічного позбавлення волі більш м’яким покаранням”.

12:04
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з прикордонниками викрили неподалік села Зоринівка Міловського району Луганської області склад-накопичувач контрабандних товарів з Росії.

11:44
За січень-жовтень 2015 року фахівцями ДПІ у м. Івано-Франківську проведено роз‘яснювальну роботу з 518 суб‘єктами господарювання щодо недопущення ними нарахування заробітної плати найманим працівникам нижче встановленого законодавством  мінімального рівня, виплати заробітної плати без сплати до бюджету податку на доходи фізичних та єдиного соціального внеску, порушення термінів виплати заробітної плати та перерахування до бюджету податків та внесків.

11:22
На сайті електронних петицій до влади Івано-Франківська з’явилася пропозиція заборонити у місті жебрацтво, яке “покривають правоохоронні органи”. Звернення набрало 38 підписів.

10:56
Через роздрібну торгову мережу  підприємств, фізичних  осіб–підприємців та мережу  ринків в   області у січні–жовтні 2015 року населенню реалізовано товарів на 27,7 млрд. грн., що у фактичних цінах на 26% більше обсягу відповідного періоду 2014 року, а у порівнянних цінах  (враховуючи індекс споживчих цін) – на 13,6% менше

10:31
У суботу та неділю відбудуться матчі 3 туру чемпіонату та першості Івано-Франківська по футзалу.

10:03
26 листопада в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відбулося відкриття інформаційно-просвітницького проекту «Спротив геноциду», у рамках якого презентували 18 фотодокументальних стендів, розроблених Українським інститутом національної пам'яті.

9:40
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України щодо 27-річного жителя Снятинського району.

9:19
Як повідомили в ДПІ у м. Івано-Франківську, за результатами поданої податкової звітності за 9-ть місяців та ІІІ квартал 2015 року 63% або 3750 суб‘єктів господарювання обласного центру подали  звітність в електронному вигляді.

8:57
У селі Дора, що нині входить до міста Яремче, здійснили освячення пам’ятного монументу в честь Героїв Небесної Сотні, а також освячення відновленого хреста, що був встановлений як подяка Богові за скасування панщини.

8:35
Наставник для дитини-сироти. Таку ініціативу впроваджує комісія у справах родин Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ. Упродовж кількох місяців шукали добровольців, проводили навчання, і тільки зараз готові до впровадження проекту. Наставництво для дітей-сиріт декілька років успішно відбувається у Львові.

8:02
26 листопада в Івано-Франківському міському суді розпочався розгляд кримінального провадження щодо Олега Рябова, який 3 січня 2012 року скоїв два жорстоких убивства.

7:40
В приміщенні кінотеатру «Люм’єр» відбувся просвітницький фестиваль свідомого батьківства, організований з метою соціальної підтримки дітей із сімей учасників антитерористичної операції обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за сприяння департаменту соціальної політики облдержадміністрації.

7:20
Візит до квартири жительки м. Івано-Франківська виявився невдалим для серійного крадія. Оперативно встановити його особу правоохоронцям допомогло те, що потерпіла відразу повідомила у поліцію про крадіжку, щойно виявила, що у помешканні «погосподарювали» непрохані гості.

6:47
Традиційні волейбольні змагання серед дівчат «Кубок Карпат» стартують 27 листопада в Івано-Франківську.

Попередній день   Наступний день