Попередній день   Наступний день

22:15
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів міського голови Тлумача.

21:40
Відповідну постанову підписала голова Івано-Франківської МВК Олександра Петрик.

21:23
У зв’язку з проведенням повторного голосування з виборів міського голови міста Івано-Франківська 15 листопада 2015 року та з метою реалізації виборчих прав громадян відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради запрошує Вас перевірити достовірність Ваших персональних даних, внесених до бази даних Реєстру.

20:56
Мешканці будинку №38, що по вул. Петлюри, постійно скаржились на те, що їхнє подвір’я паскудять люди, які чекають маршрутку на незаконно встановленій автостанції. Незаконно встановленій тому, що за документами це не автостанція, а звичайна зупинка. Звертались до міського голови Ігоря Слюзара та його заступника Тараса Яворського з проханням облаштувати на автостанції біотуалет.

20:25
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 2 листопада о 21.15 год. по вулатейкищо в обласному центрі.

20:03
За десять місяців цього року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 3920,6 млн. гривень податків і зборів, що на 719,8 млн. гривень більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. З них до державного бюджету поступило 2196,3 млн. гривень, до місцевих бюджетів – 1724,3 млн. гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області

19:42
КП «ІФМРІЦ» оголошує про початок прийому заявок на участь у Новорічно-Різдвяному ярмарку в дерев’яних будиночках, який буде проводитись на Вічевому Майдані в Івано-Франківську протягом зимових свят.

19:21
Капітальні ремонти у всіх школах і садочках завершені. Про це сьогодні на засіданні виконавчого комітету Калуської міськради відзвітувала начальник управління освіти Любов Максимович.

18:56
Верховна рада України сьогодні 3 листопада прийняла за основу і в цілому законопроект №2556 А щодо соціальної допомоги волонтерам та добровольцям АТО. За прийняття законопроекту проголосувало 269 народних депутатів.

18:35
До 19 грудня в області триватиме двомісячник з охорони нерестуючої форелі.

18:10
Долинською міжрайонною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 28-річного мешканця району, який незаконно заволодів мікроавтобусом.

17:46
3 листопада в Івано-Франківську обговорюють звільнення керівника КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Миколи Саєвича.

17:22
У 9 турі Першої ліги ДЮФЛУ франківське "Прикарпаття" вчергове здолало своїх суперників.

16:51
У вчиненні злочинів проти довкілля правоохоронці підозрюють двох місцевих чоловіків.

16:28
Співачка і письменниця Ірена Карпа, як виявилося, отримала посаду у Міністерстві закордонних справ. А ще вона наполягає на тому, що має лише дружні стосунки з російським політтехнологом та радником Сергія Льовочкіна Ігорем Шуваловим.

16:06
У Богородчанській районній раді будуть представлені шість політичних партій. 

15:43
В Івано-Франківську зловмисники продовжують красти комунальне майно.

15:20

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області. Загалом за десять місяців п.р. з  процентів на поточний рахунок у банках, кредитних спілках  та процентів на вклади жителів Івано-Франківської області до бюджету надійшло 21,2 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.



14:58
До усіх небайдужих за допомогою звертаються батьки дівчинки Христинки Лейб’юк з села Білі Ослави Надвірнянського району. Нещодавно лікарі виявили у дитини рак крові. Медики кажуть, що дорога кожна хвилина, оскільки хвороба прогресує.

14:37
В Івано-Франківську  кількість сімей, які отримують субсидію на житло збільшилась у чотири рази.  

14:07
Авіаційні бомби, мінометні міни та снаряд – дев'ять одиниць боєприпасів часів Другої світової війни знайшли на одному з найпопулярніших туристичних маршрутів у Яремче.

13:42
2 листопада о 13:54 в Надвірній по вулиці Вокзальна виникла пожежа автомобіля «Daewoo Nexia» на території СТО «Шиномонтаж». Вогнем знищено салон, колеса, багажне відділення, моторний відсік автомобіля. На пожежі отримав термічні опіки обох передпліч і обличчя першого-другого ступенів 21-річний працівник СТО. Потерпілого направлено в Надвірнянську центральну районну лікарню. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в моторному відсіку автомобіля.

13:20
Франківчанин Роман Месик у складі паралімпійської збірної України став срібним призером чемпіонату світу 2015 року з легкої атлетики у метанні спису, який з 21 по 31 жовтня проходив у м. Доха, Катар.

12:55
У Галицькому районі відбувся семінар-тренінг із протидії торгівлі людьми Його провели в рамках проекту «Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Івано-Франківській області», який реалізовує благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ».

12:37
У манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання вп’яте урочисто розпочався шкільний турнір з футзалу «Кубок НФК «Ураган».

12:10
2 листопада в лісовому масиві в районі села Підлісся виявлено труп невідомої особи чоловічої статі.

11:40
Пам’ятаю бабусин дім в селі, величезну піч на півкухні. Жаркий вогонь, веселе потріскування дров. Домашній котяра, як заворожений, дивиться на язики вогню. А тісто у величезній діжці лізе назовні — бабуся пече пироги. Гора яблук для начинки, розтертий мак, сир, яблука, груші. “Вісті Калущини” підібрали смачні рецепти яблучних пирогів і грушевих пляцків, аби ви осінь провели зі смаком.

11:23
4 листопада в Івано-Франківську відбудеться презентація книги «Благословенні душі, що вміють випромінювати… (Зеновій Красівський і Олена Антонів)». Її автори - Любов Маринович і Юрій Зайцев

10:57
Інженером відділу ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг призупинені роботи на ділянці дороги Р-20 Снятин – Тязів у зв’язку з неякісними ремонтними роботами.

10:27
Долинською міжрайонною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 29-річного жителя району, котрий придбав наркотичний засіб – канабіс та психотропну ресовину амфітамін.

10:02
1 мільйон 800 тисяч – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, ще 200 тисяч – з бюджету Калуша.

9:45
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» розпочинає нову екологічну акцію під гаслом «Сміття роздільно викидай – довкілля чистим залишай!». Енергетична компанія Прикарпаття, що згідно з внутрішньою політикою корпоративної соціальної відповідальності вже не один рік прагне бути кращою еко-компанією, мінімізуючи негативний вплив на навколишнє середовище, впроваджує ефективний метод боротьби із побутовими відходами. 

9:21
У департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації підвели перші підсумки вакцинації проти поліомієліту – за 10 днів медичні працівники запросили на огляд і вакцинували проти цієї небезпечної хвороби, яка вражає спинний мозок, уже понад 20 тисяч маленьких прикарпатців.

8:55
Івано-Франківська міська виборча комісія підвела підсумки виборів до місцевої ради.

8:33
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів на посаду міського голови Городенки.

8:12
Впродовж жовтня цього року на стаціонарні та мобільні телефони суб’єктів господарювання – юридичних осіб Івано-Франківська надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати грошові кошти, представляючись одним з керівників податкової інспекції. Про це повідомили в ДПІ в м. Івано-Франківську.

7:49
Відповідно до плану роботи управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради 30.10.2015р. було проведено виїзний  семінар-практикум для  вчителів  фізичної культури з теми «Пішохідний туризм та туристсько-краєзнавча робота» на базі ПЗОВ «Лімниця».

7:20
Днями близько, 15.00 години, на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного ательє у місті Івано-Франківськ. Протягом декількох хвилин наряд групи затримання міліції охорони прибув на місце події і затримав чоловіка.

6:54
3 листопада 2015 року в Педагогічному інституті відбудеться літературний квест «In crudo».

6:43
Комісія з питань захисту прав дитини виконавчого комітету міської ради є консультативно-дорадчим органом виконавчого комітету міської ради, створеним для надання допомоги органу опіки і піклування при вирішенні питань охорони дитинства.

6:32
03 листопада об 11.00 у приміщенні Івано-Франківської міської ради (каб. 311) асоціація «Укрводоканалекологія» проведе прес-конференцію.

Попередній день   Наступний день