Попередній день   Наступний день

22:20
Івано-Франківська обласна тереторіальна виборча комісія нарешті оприлюднила результати виборів до обласної ради, які відбулися 25 жовтня цього року.

21:48
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба відбулося засідання робочої групи щодо комплексного вивчення стану справ на Івано-Франківському обласному державному об’єднанні спиртової та лікеро-горілчаної промисловості (ІФОДСП).

21:20
Вчора, 4 листопада, група піротехніків аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області на горі Маковиця у Яремче знешкодила аж 58 одиниць застарілих боєприпасів часів Другої світової війни

20:55
З благословення високопреосвященнійшого Іоасафа, митрополита Івано-Франківського і Галицького Української православної церкви Київського патріархату побачив світ другий том “Великий Скит у документах і матеріалах XVII-XXI століть” ілюстрованого трьохтомного видання “Великий Скит у Карпатах”, присвяченого історії Хресто-Воздвиженського Манявського монастиря під редакцією доктора історичних наук Миколи Кугутяка.

20:34
У листопаді станом на 05.11.2015 року фактично надійшло–21 370,0 тис. грн.

20:06
Десятеро працівників оперативних підрозділів міліції Івано-Франківщини впродовж місяця виконували службові та бойові завдання на Луганщині.

19:41

5% бар’єр подолали шість політичних партій


19:21
За сприяння Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) з 3 по 5 листопада в Івано-Франківську проходить тренінг «Ефективне консультування з питань вакцинації». Захід організований для медичних працівників Івано-Франківської області та гостей з Чернівецької, Львівської та Одеської областей.

18:55
Прокуратурою Верховинського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 ( незаконна порубка лісу) КК України щодо двох місцевих жителів.

18:38
Правоохоронці розшукували Назарія Борща, який 24 жовтня цього року вийшов з дому і до сьогодні його місце перебування було не встановлено, повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

18:10
Пошуки 14-річної дівчини тривали три тижні. Школярка пішла із дому через… непорозуміння із родичами. Міліціонери знайшли дівчинку, яка перебувала у Києві та повернули її рідним.

17:48
4 листопада в Рогатинській райдержадміністрації відбулася зустріч представників Рогатинського військомату з представниками сільських, селищної та міської ради

17:26
Сьогодні, 5 листопада, відбулась прес-конференція щодо заяв польських сенаторів від партії “Право і справедливість” про виплату Україною 5 млрд доларів за майно польських громадян.

16:55
4 листопада 2015 року під головуванням заступника міського голови Руслана Гайди відбулося засідання комісії з питань безпеки дорожнього руху та влаштування об’єктів транспортної інфраструктури.

16:32
За минулу добу, 4 листопада, в області зареєстровано одна дорожньо-транспортна подія.

16:07
Цієї неділі, 8 листопада, в смт. Отинія, Коломийського р-ну, відбудеться освячення новозбудованого храму.

15:40
Центральна виборча комісія опублікувала результати виборів до Косівської міської ради.

15:21
З 09 по 15 листопада в області стартує Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху.

14:50
Сьогодні, 5 листопада, прикарпатські кікбоксери розпочнуть виступи на чемпіонаті світу з боксу, який проходить в Іспанії.

14:28
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради  повідомляє, що у відділенні соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування 04.11.2015р. до Дня української писемності та мови та Дня вшанування пам'яті преподобного Нестора Літописця проведено  поетичну годину “Ми, українці, велика родина, мова і пісня у нас солов'їна”.

14:06
5 листопада в Івано-Франківську відбулося представлення нового начальника обласного Управління Держпраці. Ним став депутат Івано-Франківської міської ради VI скликання Ігор Росипайло.

13:44
В зоні АТО у Слов’янську загинув 34-річний коломиянин Євген Грод

13:23
4 листопада до снятинських рятувальників надійшло повідомлення від працівників міліції з проханням надати допомогу по витягуванню тіла утопленика з р. Прут, яке виявили на огороджувальній сітці Снятинської ГЕС в м. Снятині.

12:51
З цієї нагоди у приміщенні школи мистецтв імені Йова Княгиницького збиралися представники влади, військкомату, духовний наставник, родичі, повідомляють у Тисменицькій райдержадміністрації.

12:30
Працівники міліції з’ясовують причини та обставини загибелі подружжя пенсіонерів з Рожнятівщини.

12:08
Сьогодні, 5 листопада в Івано-Франківську відбудеться показ фільму “ЛЕГІОН. Хроніка Української Галицької Армії, 1918-1919”.

11:46
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Долинської міської ради.

11:22
Упродовж жовтня тривав щорічний  профілактичний захід  добровільної здачі зброї.

10:53
У Тисмениці, на батьківщині глави уряду ЗУНР, відзначили 97-му річницю проголошення незалежної держави.
Для тисменичан 1 листопада — день проголошення Західно-Української Народної Республіки — особлива дата у календарі. Адже один із її лідерів — прем’єр-міністр ЗУНР Кость Левицький є уродженцем міста.

10:32
У Бейліні (Нідерланди) триває Чемпіонат світу з шашок-100 серед молоді, на якому спортсмени змагаються в чотирьох вікових групах. У наймолодшій категорії “Надія” відзначився юний прикарпатський шашкіст Олександр Коваль.

10:10
Як встановили працівники міліції, у викраденні майна з гаража жителя райцентру наприкінці липня цього року є підстави підозрювати 46-річного мешканця одного з сіл району .

9:45
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів на посаду міського голови Тисмениці.

9:20
З 28 по 30 жовтня цього року в місті Бровари Київської області проходив Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2002 року народження.

8:56
На виконання рішень господарського суду Івано-Франківської області у справі за позовами прокуратури міста Яремче в дохід держави стягнуто понад 60 тис грн.

8:35
Зловмисники, як виявилося, - мешканці сусідніх сіл, вже встигли спакувати викрадене в мішки та завантажити на підводу.

8:04
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів на посаду Косівського міського голови.

7:41
Про це повідомили на прес-конференції про соціальний супровід учасників АТО.

7:20
5 листопада в Івано-Франківську, у міському парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка відбудеться чемпіонат області з легкоатлетичного кросу.

6:46
5 листопада о 14:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради

Попередній день   Наступний день