Попередній день   Наступний день

22:23
Раніше судимий зловмисник «похазяйнував» у квартирі івано-франківців, він поцупив гроші в сумі тисячу гривень та 100 доларів США.

21:47
У середу відбулося друге пленарне засідання останньої сесії Коломийської міськради VI скликання.

21:25
Міністерством освіти і науки затверджено Календарний план проведення ЗНО, яким визначено, що подання реєстраційних документів особами, які проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 1 лютого та триватиме до 4 березня.

20:53
7 листопада в Івано-Франківську розпочнеться тиждень перегляду сучасного польського кіно “ПІД ВИСОКИМ ЗАМКОМ”. Перегляд організує Генеральне консульство Республіки Польща у Львові з метою промоції польського кіномистецтва.

20:32
Правоохоронці вже нової структури – Національної поліції України – мають змогу використовувати посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції і Міністерства внутрішніх справ України до 31 грудня 2016 року. Відповідна норма закріплена у Законі України "Про Національну поліцію".

20:10
Новорічна ялинка, яку встановлять у Києві, знову привезуть з Прикарпаття. Розпочнеться святкування новорічно-різдвяних свят у столиці 19 грудня.

19:44
В Рожнятові урочисто відкрили і освятили пам’ятник Героям Небесної сотні та загиблим в АТО. У ньому передано біль України: згорьована мати тримає на руках вбитого сина, по праву руку жінки зображено події Революції Гідності, по ліву – бої на східних кордонах нашої держави у зоні проведення антитерористичної операції, вгорі – символічний вогонь і ангел, який уособлює душі Героїв, які відлітають у небо.

19:24
Сьогодні, 6 листопада, на базі Інституту природничих наук відбулася Третя Осіння Школа юних біохіміків “Біомолекули живого організму: вітаміни та поліфеноли”.

18:55
За словами начальника Тисменьцкої ОДПІ Ганни Захаріїв з початку року суб’єкти господарювання району, які здійснюють діяльність на спрощеній системі оподаткування сплатили до місцевих бюджетів 8,3 млн.грн єдиного податку.

18:33
У фортечній галереї «Бастіон» відбулося офіційне відкриття другої за ліком виставки – презентації сучасної друкованої продукції «Сторінками української книги», приуроченої Дню української писемності і мови та 150-річчю від дня народження Митрополита Андрея Шептицького.

18:11
Факти незаконної вирубки дерев на території Красноїльськоголісництва виявили працівники лісового господарства, а правоохоронці встановили особи зловмисників та проводять досудове розслідування за ними.

17:43
3 листопада 2015 року в міській центральній бібліотеці відбулася прес-конференція з нагоди офіційного запуску програми «MediaLab East» в Україні, що проходитиме в рамках проекту «Інвестиція в культуру.

17:21
Координаційний штаб з допомоги учасникам АТО у Тисменицькому районі повідомляє про завершення акції «Подаруй форму воїну».

16:59
Для покращення ситуації з вивченням предметів природничого циклу уряд виділив 100 мільйонів гривень вже цього року та запланував виділення ще 250 мільйонів гривень в наступному році на закупівлю обладнання для класів фізики, хімії та біології, повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.

16:30
Як стало відомо “Дзеркалу Коломиї” з власних джерел, керівник Коломийського міського осередку “Блоку Петра Порошенка “Солідарність” Любомир Жупанський змушує учасника АТО Костянтина Станко здати свій депутатський мандат.

16:06
7 листопада, в Івано-Франківськ відбудеться 6 етап Чемпіонської серії Федерації автослалому України «Слалом IF»

15:43
Івано-Франківська обласна рада відтепер матиме 84 депутати (було 114). 5-відсотковий бар’єр подолали шість партій: «Солідарність», «Батьківщина», «Свобода», «УКРОП», «Самопоміч» та «Воля». Про це пишуть"Вісті Калущини" з посиланням на Репортер.

15:22
У зв'язку із загибеллю військовослужбовця старшого сержанта Грода Євгена Івановича, який захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брав участь в антитерористичній операції у Коломиї оголосили 6-7 листопада днями жалоби за загиблим.

14:57
З метою популяризації винахідницької діяльності серед широких верств вітчизняної науково-технічної громадськості, а також виявлення перспективних розробок для привернення до них уваги вітчизняних і закордонних інвесторів та виробників Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) оголошує про початок Всеукраїнського конкурсу «Винахід року», який проходитиме під егідою Державної служби інтелектуальної власності України.

14:38
4 листопада біля 22:20 23-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ 21099, рухаючись автодорогою Івано-Франківськ - Тернопіль в напрямку м. Івано-Франківська,  в с. Діброва Тлумацького району,  на неосвітленій ділянці дороги, здійснив наїзд на пішохода, жіночої статі віком 45-50 років ріст 160-170 см. середньої тілобудови.

14:04
Восени на строкову службу з області призвуть 350 прикарпатців віком від 20 до 27 років.

13:43
За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища придбано Інсинератор „Мюллер” моделі СР.50 М, вартістю понад 2 млн. гривень, який призначений для спалювання органічних твердих відходів. Про це повідомив керівник Управління екології та природних ресурсів ОДА Ріяфет Гасимов.

13:21
Сьогодні,  о 03.25 год. в ОКЦ  ДСНС в області поступило повідомлення про те, що по вул. Грушевського, 38 в м. Івано-Франківську  сталось ДТП, повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

12:58
Внаслідок зниження в борошномельних підприємствах області оптово-відпускних цін на борошно, що має найбільше значення в собівартості виробництва хліба, адміністративна колегія Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надала обов’язкові для розгляду рекомендації основним хлібопекарням області щодо зниження оптово-відпускних цін на основні види хліба, які користуються найбільшим споживчим попитом.

12:29
Про це інформують у Богородчанській райдержадміністрації.

12:07
5 листопада о 17:55 в Коломиї по вулиці Вербова загорілося дерево на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

11:40
Новим заступником міністра охорони здоров’я України — керівником апарату став Роман Василишин.

11:22
Журнал «Вісник. Право знати все про податки і збори» вийшов у новому форматі. Для зручності читачів було змінено структуру журналу.

10:56
На виробничих об’єктах області за дев’ять місяців поточного року було травмовано 72 особи.

10:29
В найближчу суботу, 7 листопада, в Івано-Франківську відбудеться відкритий кубок міста зі спортивного танцю.

10:08
У жовтні поточного року ДФС перевиконала індикативні показники загального фонду держбюджету на 3,2 млрд. грн. Про це заявив Голова ДФС Роман Насіров під час брифінгу, який відбувся 5 листопада у прес-центрі Кабінету Міністрів України.

9:43
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Тлумацької районної ради.

9:23
Дорожня пригода сталася на перехресті вулиць Залізнична та Незалежності поруч ПАТ “Прикарпаттятрансгаз”. Рейсовий автобус із пасажирами врізався в іномарку.

8:52
Громадська організація «Молодіжна Альтернатива» за сприяння Національного Фонду Підтримки Демократії (США) оголошують конкурс на стажування молоді у Верховній Раді України на 2016 рік.

8:33
2 листопада заступник голови Долинської районної державної адміністрації Віктор Громиш провів нараду з підготовки інвестиційних проектів і проектів регіонального розвитку, що мають реалізовуватись у 2016 році за кошти фонду регіонального розвитку.

8:08
5 листопада, в Івано-Франківську відбулася прем’єра фільму Тараса Химича «Легіон. Хроніка Української Галицької Армії 1918-1919». Також під час показу збирали кошти на потреби військових пластунів, які беруть участь у російсько-українській війні.

7:42
Вилучені у 40-річного раніше судимого чоловіка речі дають правоохоронцям підстави вважати його причетним до скоєння щонайменше трьох таких злочинів на Городенківщині.

7:21
Коломийською міжрайонною прокуратурою встановлено порушення прав неповнолітнього хлопця, частку спадкового майна котрого успадкував його родич.

6:43
Концерт Романа Коляди під назвою «Янголи повертаються» відбудеться   6 листопада в обласній філармонії о 18.30 за сприяння проекту «Обирай українське».

Попередній день   Наступний день