Попередній день   Наступний день

22:24
Молодь Калущини активно долучилися до реалізації заходів в рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене". Про це на своїй сторінці у facebook інформує начальник відділу молоді та спорту Любов Паньків.

21:42
За ініціативи краєзнавця, дослідника, жителя Верхнього Ясенова Михайла Ілійчука та громадської організації «Патріоти Гуцульщини» на території Буковецької сільської ради поблизу місця загибелі останнього повстанця Верховинського району Миколи Марусяка («Богдана») споруджено криївку УПА.

21:21
Двоє чоловіків, які вчинили крадіжку, встановлені правоохоронцями. За вчинене кримінальне правопорушення їм загрожує позбавлення волі, повідомляє СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

20:59
Голова комітету митної та податкової політики Верховної Ради України Ніна Южаніна презентувала в Івано-Франківську новий Законопроект щодо податкової лібералізації, який наприкінці жовтня зареєстрували у вищому законодавчому органі.

20:31
7-8 листопада в центрі атлетизму Прикарпатського Національного універститету ім. В. Стефаника відбулися змагання з гирьового спорту серед студентської молоді м. Івано-Франківська. В загальнокомандному заліку І місце посів ПНУ, ІІ місце НМУ та ІІІ місце ІФНУНГ.

20:07
На підставі аналізу інформації з Єдиного банку даних про платників податків до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців не включено 644 фізичних осіб – підприємців Івано-Франківської області.

19:44
Сьогодні в університеті права імені Короля Данила Галицького в рамках святкування тижня української мови письменник Степан Процюк презентував студентам свої книги.

19:22
8 листопада в Отинії освятили новозбудований Деканальний храм Зіслання Святого Духа УГКЦ.

18:55
З метою реалізації прав громадян щодо участі у голосуванні на виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів15 листопада 2015р. Центр надання адміністративних послуг Івано-Франківська здійснюватиме видачу результатів адміністративних послуг, які надійшли до центру до 15 листопада 2015р.

18:30
Днями у приміщенні Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти було проведено семінар на тему «Проблеми та досягнення у сфері аутизму в світі та Україні».

18:06
Сьогодні об 11:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Тихій в селі Підвербці Тлумацького району загорівся житловий будинок.

17:47
Одну з найбільш проблемних вулиць Івано-Франківська — Тичини — ремонтуватимуть до наступного року. Як стверджує директор Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку міськвиконкому Михайло Смушак, на Тичини необхідно полагодити каналізаційний колектор

17:25
В Івано-Франківську правоохоронці, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення – крадіжка, розшукали жителя обласного центру, котрий поцупив дорогий мобільний телефон.

16:54
Нещодавно в Кропивницькій школі відбулася акція «Український ярмарок». Учні підготували для продажу домашню випічку, фрукти, горіхи. Спільними зусиллями вторгували 2835 грн.

16:33
Сьогодні в університеті права імені Короля Данила Галицького розпочався тиждень української мови.

16:10
У суботу, 7 листопада, відбувся перший ігровий день Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган", який і поклав початок запеклим баталіям за звання шкільного чемпіона та головний приз - 80 000 грн. А баталії були по-справжньому видовищними та амбіційними, адже команди-учасниці показали на майданчику неабияку футзальну майстерність та прагнення до перемоги.

15:40
Нещодавно на базі Коломийської виправної колонії (№41) з персоналом зведеного загону груп швидкого реагування пенітенціарної служби області проведено додаткове практичне тренування.

15:22
Про це спортсмен розповів на своїй сторінці у мережі Facebook. Цього року Чемпіонат світу проходив з 3 по 8 листопада в іспанському місті Бенідорм.

14:56
Як повідомляє Управління з питань НС ОДА, вчора в Івано-Франківську по вул. Галицькій близько 22.00 54-річна жінка покінчила життя самогубством.

14:34
Богородчанська райдержадміністрація інформує, що у селі Раковець Богородчанського району продовжать будівництво школи.

14:10
7 листопада о 14:00 в селі Вікняни Тлумацького району водій маршрутного автобуса "Тлумач-Кутище", рухаючись по вул. Галана, не обрав безпечної швидкості руху, не справився із керуванням та з'їхав з дороги в приміщення літньої кухні господарства.

13:41
Коломия у скорботі. В останню путь тут сьогодні провели Героя Євгена Грода, який загинув у зоні АТО, віддавши своє життя за Україну

13:20
На дерев’яній балці, поблизу автомобільного гаражу, виявлено тіло 42-річного чоловіка, який покінчив життя самогубством через повішення, повідомляє Управління з питань НС ОДА.

12:56
Наряд Калуського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Івано-Франківській області зіткнувся із опором з боку відвідувачів кафе-бару у м. Калуш, які влаштували бійку. Один з нападників не реагував на попередження правоохоронців та застосував щодо них схожий на пістолет пристрій, ще один – намагався відібрати в поліцейського табельну вогнепальну зброю.

12:34
 8 листопада о 17:44 в селі Вербівці Городенківського району загорівся житловий  будинок. Вогнем знищено ліжко, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стелю кімнати. На місці пожежі загинув 53-річний власник обійстя. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника під час куріння.

12:09
В останні роки спостерігається тенденція до значного зростання темпів будівництва та реконструкцій об’єктів як житлового, так і нежитлового призначення. Проте, підтримуючи стрімкий розвиток інфраструктури Калуського району, не варто забувати про наявність вже існуючих інженерних мереж, відстань від яких до нових перспективних об’єктів нормується рядом нормативних документів, а виконання вимог останніх є обов’язкове для всіх.

11:45
Благодійну акцію “Майстерня витинанок” провели студенти національного медичного університету у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні.

11:20
За словами начальника Коломийської ОДПІ Івана Кирика з початку року до місцевих бюджетів надійшло 119,9 млн. грн., що на 15,2 млн. грн. більше ніж торік. У  жовтні суб’єкти господарювання сплатили до місцевої скарбниці 13,6 млн. грн.

10:59
 7 листопада, в Івано-Франківську вчетверте стартував фестиваль сучасного польського кіно “Під високим замком”.

10:38
Лауреату Нобелівської премії з літератури 2015 року Світла́ні Алексіє́вич присвоять звання «Почесний доктор Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника» (Doctor Honoris Causa). 

10:10
Відповідно до вимог частини третьої ст. 39 Закону України від 25 березня 1992 року № 2232-XII «Про військовий обов’язок і військову службу» за громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період не припиняється реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців.

9:45
У суботу, 7 листопада, в Івано-Франківську відбувся шостий етап Чемпіонської серії Федерації автослалому України «Слалом IF».

9:23
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох місцевих жителів, які вбили працівника райвідділу міліції.

8:55
До вашої уваги розповідь про переможців виборчих перегонів до Івано-Франківської міської ради, міських і селищних голів великих населених пунктів області.

8:33
З 7 листопада вступає в дію закон про поліцію в Україні і починають діяти зміни в Кодексі про адміністративні порушення стосовно правил дорожнього руху. Всю необхідну інформацію, аби ви не платили штрафів через незнання, зібрав сайт “24”.

8:05
6 листопада, близько 2.40 ночі 27-річна мешканка Коломиї прогулювалася територію залізничного вокзалу в оголеному вигляді. Разом з нею був її оголений 2-річний син.

7:43
У рамках презентації сучасної української книжкової продукції «Сторінками української книги» у залі Кафедрального собору Святого Воскресіння за сприяння департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, а також управління культури облдержадміністрації відбулося засідання круглого столу на тему «Як будувати рідну хату?».

7:21
В чергову частину відділу поліції по спецлінії «102» звернулися із повідомленням, що з приміщення торгової залу крамниці невідома особа викрала декілька плиток шоколаду, на загальну суму близько 300 гривень.

6:48
Міська влада просить коломиян поприбирати прибудинкові території, зони відпочинку, узбіччя доріг, а підприємців навести лад біля своїх установ.

Попередній день   Наступний день