Попередній день   Наступний день

22:22
Керівництво Головного управління ДФС в Івано-Франківській області в рамках робочої поїздки у зону проведення антитерористичної операції відвідали дитячий будинок «Центр опіки» м. Маріуполя (Донецька область).

21:44
У духовному і політичному житті кожної нації є події, які назавжди входять в її історію, свідомість, визначають характер буття, місце і роль у світових цивілізаційних процесах. Маємо і в нашій історії такі події, що перед усім світом засвідчили устремління Українського народу до вільного, щасливого, заможного життя.

21:21
Днями в смт. Вигода Долинського району відбулися обласні змагання з техніки пішохідного туризму в закритому приміщенні серед учнівської молоді, участь у яких взяли команди з 19 районів та міст обласного підпорядкування Прикарпаття.

20:59
У ДНЗ № 9 «Дзвіночок» у старшій групі (вихователі Мельник Т.Л. та  Кучерак  М.В.)  відбулось нетрадиційне тематичне заняття «Без сім’ї та родини нема України».

20:28
Головне управління статистики інформує. За січень-жовтень 2015р. підприємствами області реалізовано промислової продукції на 26 млрд.грн., що склало 2,1 % її загального обсягу по Україні.

20:05
Сьогодні, 1 грудня, відбулася перша частина конкурсу на право здійснювати пасажирські перевезення в Івано-Франківську. Конкурсна комісія проводила відкриття конвертів №1.

19:43
Прожитковий мінімум та мінімальна зарплата у наступному році збільшаться, але не набагато. Проект держбюджету-2016 у понеділок увечері опублікувало на офіційному сайті Міністерство фінансів. Доходи визначено в сумі 598,2 млрд грн, що на 100 млрд більше, ніж поточного року. Витрати переважають доходи — 673,9 млрд грн.

19:20
Сьогодні, 1 грудня під час першої сесії сьомого демократичного скликання депутати таки затвердили  новий склад виконавчого комітету міської ради.

18:52
Ввечері, 30 листопада, в Бурштині Галицького району скоїв суїцид місцевий мешканець.

18:30
Головне управління статистики інформує: 0а січень-вересень 2015р. у розвиток економіки Івано-Франківської області вкладено 4574,7 млн.грн. капітальних інвестицій.

18:09
Рух “подружні зустрічі”, що при катедральному соборі в Івано-Франківську, запрошує на реколекції (обов’язкова участь обох членів сім’ї), які відбудуться 11-13 грудня у с. Гошів Долинського району у монастирі сестер Пресвятої родини. 

17:47
Сьогодні, 1 грудня, у фортечній галереї “Бастіон” з ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання та за підтримки Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, обласного лікувально-фізкультурного центру “Здоров’я”, обласного комітету товариства Червоного Хреста стартував обласний конкурс плакатів серед студентів навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів під назвою “СНІД – стосується кожного”.

17:25
У Тлумачі завершується будівництво спортзалу.

16:54
До місцевої поліції за допомогою звернулася 57-річна мешканка одного з сіл. Жінка повідомила, що невідома особа з її території, поцупила бджолині рамки в кількості 22 штук та газовий балон.

16:29
Головне управління статистики інформує. Станом на 1 листопада 2015р. заборгованість із виплати заробітної плати становила 6,2 млн.грн., що складає 0,8% фонду оплати праці, нарахованого за жовтень поточного року.

16:02
Явці на приписку підлягають всі громадяни, яким у 2016 році виповнюється 17 років, котрі постійно або тимчасово проживають на території міста Івано-Франківська, а також громадяни старшого призовного віку які не були приписані раніше.

15:39
До Міжнародного дня інвалідів 2 грудня в Івано-Франківську в міському фізкультурно-оздоровчому центрі для людей з обмеженими можливостями, що по вул. Симоненка, 3-в, відбудуться міські спортивні ігри серед молоді з особливими потребами.

15:20
1 грудня під час першої сесії міської ради Івано-Франківська сьомого демократичного скликання міський голова Руслан Марцінків надав слово екс-меру Віктору Анушкевичусу.

14:54
30 листопада близько 18-ї години 30 хвилин на автодорозі між селами Черніїв і Березівка Тисменицького району трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло троє людей.

14:31
На розгляд сесії подали пропозицію щодо створення семи постійних депутатських комісій.

14:10
На Верховинщині вшанували пам’ять відомого гуцульського музиканта-віртуоза, краєзнавця, фольклориста, Заслуженого працівника культури України Романа Кумлика.

13:44
Сьогодні, 1 грудня, розпочалася сесія новообраної міської ради.

13:22
30 листопада о 09:18 в селі Будилів Снятинського району горів вантажний автомобіль «КАМАЗ». Вогнем знищено кабіну, пошкоджено моторний відсік. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

12:52
З 1 грудня перерахунки пенсій проведуть усім інвалідам третьої групи незалежно від того, який вид пенсії вони отримують.

12:29
Тяжко хворе українське суспільство трагічно вперто не помічає своєї недуги

12:07
Між двома учнями військово-спортивного ліцею, що в Надвірній, виникли неприязні стосунки під час добового чергування. Один із хлопців наніс своєму товаришеві смертельний удар ножем в область грудної клітки.

11:44
Днями в конференц-залі міської поліклініки № 2 відбулася лікарська конференція на тему «Поліомієліт. Щеплення проти поліомієліту», яку провів доцент кафедри інфекційних захворювань – Олександр Бойчук.

11:22
Обласна державна адміністрація інформує, що до 31 грудня 2015 року здійснюється прийом анкет та інших документів для участі у конкурсі на здобуття щорічної Всеукраїнської премії «Диво-дитина» (для дітей віком від 4-х до 13-ти років включно, які мають унікальні та осо

10:53
До чергової частини відділу поліції звернулась 25-річна жителька м. Івано-Франківська, яка повідомила, що із магазину невідомою особою було вчинено крадіжку.

10:31
З нового року в муніципальному транспорті Івано-Франківська для пільгових категорій населення - учнів, пенсіонерів, інвалідів, учасників АТО - планують ввести безкоштовний проїзд. Для цього буде впроваджено систему спеціальних квитків

10:10
Вже незабаром уперше в історії медуніверситету відбудеться незвичайний конкурс «Пісня для двох», де учасниками стануть пари з викладачів і студентів. Команди змагатимуться у вокальних батлах.

9:42
Нову книжку есеїстики письменника з Івано-Франківська Степана Процюка висунуто на здобуття премії ім.  Юрія Шевельова.

9:20
За січень-листопад 2015 року на зміцнення обороноздатності нашої країни рожнятівські платники податків сплатили до державного бюджету 4,4 млн.грн. військового збору.

8:55
Днями заступник директора Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Олег Федоренко відвідав підсумкову конференцію та робочу зустріч по проекту технічної допомоги Європейського Союзу «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ».

8:33
1 грудня 2015 року на майдані Шептицького, 8 (поряд з Музеєм мистецтв Прикарпаття) з ініціативи Спільноти Святого Егідія відбудеться проведення акції «Міста за життя – міста проти смертної кари».

8:08
При поверхневому огляді 26-річного мешканця Калуша працівники поліції виявили наркотичні речовини.

7:40
30 жовтня, в приміщенні обласної організації Національної спілки художників України відбулося відкриття художньої виставки гарячої емалі родини Бородаїв.

7:20
З початку року платники району сплатили до місцевих бюджетів 53,2 млн. грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 7,2 млн. грн. Про це повідомив начальник ДПІ у Рожнятівському районі Сергій Петровський.

6:45
З нагоди відзначення 82-х роковин Голодомору в Україні в установах виконання покарань Прикарпаття відбулися жалобні заходи.

Попередній день   Наступний день