Попередній день   Наступний день

14:22

 До Департаменту архітектури і містобудування Івано-Франківського МВК вже надійшло майже 20 пропозицій із уточненнями до коригованого генплану міста, який 2 лютого було презентовано громадськості.


14:03

 Скориставшись тим, що ніхто не спостерігав за її діями, дівчина поцупила із загального коридору будинку велосипед "Ардіс" і здала його в ломбард.

13:44

 Фірма "Даноша" проігнорувала інформаційний запит колишнього працівника і тепер, за рішенням суду, має заплатити йому 500 гривень моральної шкоди та витрати на кореспонденцію.


13:21
news-image: У Коломиї затримали крадія каналізаційних люків
Днями в місті Коломия працівники Управління Державної служби охорони при УМВС в Івано-Франківській області затримали чоловіка, який викрадав каналізаційні люки.

12:51
news-image: Німець з Прикарпаття, що бореться за Україну на трьох фронтах
Курт Зіммхен уже десять років живе в селі Березівці Тисменицького району, тут одружений. Він навіть не знає української мови, розмовляє ламаною російською, але всіляко допомагає Україні в цей час. Теплими речами, продуктами, медичним обладнанням. Потерпілих у протистоянні із силовиками в Києві минулого року він відправив на лікування в Німеччину.

12:32
news-image: Прикарпатських засуджених вчили нормам християнської моралі
До засуджених Коломийської виправної колонії (№ 41) із концертною програмою завітали представники Церкви Християн віри євангельської “Віфанія”

12:04
news-image: Суд дозволив Івано-Франківській ОДА на місяць відтермінувати виплату майже 300 мільйонів гривень боргу
Господарський суд Івано-Франківської області розглянув заяву Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА про відстрочку виконання рішення господарського суду щодо виплати заборгованості ТзОВ "С.І. Груп Консорт Лтд." у розмірі 294 300 049,47 гривень.

11:43
news-image: Найстрашніші місця Івано-Франківська
Нерідко ми з нетерпінням чекаємо на черговий фільм жахів чи захопливий детектив. І не підозрюємо, що такі рідні вулиці й будівлі Івано-Франківська зберігають у собі таємниці, яким позаздрив би й найвидатніший творець гострих сюжетів.

11:21
news-image: Поради прикарпатцям: Що повинно входити у екстренну валізу
Управління ДСНС в Івано-Франківську області розповідає, що варто збирати в екстренну валізку.

10:51
news-image: Пункти прийому металобрухту в Івано-Франківську візьмуть під контроль
Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко ініціює комісійні обстеження усіх пунктів прийому металобрухту міста

10:34
news-image: Порошенко пропонує Раді схвалити нового генпрокурора
Президент України Петро Порошенко пропонує народним депутатам дати згоду на звільнення генпрокурора Віталія Яреми.

10:12
news-image: Міський голова Франківська втомився від бюджетних запитів
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус не хоче до Великодня отримувати "листів щастя".

9:54
news-image: На Івано-Франківщині 76-річний чоловік вкоротив собі віку
Мешканець прикарпатського селища покінчив життя самогубством.

9:36
news-image: Міський голова Івано-Франківська хоче оприлюднювати імена крадіїв дощеприймальних решіток
В Івано-Франківську продовжуються крадіжки комунального майна. Так за січень у місті було викрадено 44 дощеприймальні решітки.

9:12
Правоохоронці Прикарпаття звертаються до громадян бути обачними та обережними, адже небезпека може підстерігати будь-де і будь-коли. Зокрема, відомі ситуації, коли громадяни через власну необачність і неуважність стають жертвами злочинів. Отож пропонуємо поради, як вберегтися від вуличних грабіжників.

8:54
news-image: У Франківську затримали крадіїв ковпаків із автомобільних коліс
Під час патрулювання вулиць обласного центру інспектори патрульно-постової служби Івано-Франківського міськвідділу міліції зупинили громадянина. Увагу правоохоронців привернула його поведінка та чотири ковпаки, які переносив чоловік.

8:21
news-image: "Самооборона": все для фронту, все для перемоги
Поїздками на схід уже нікого не здивуєш. Ми починаємо звикати до стрілянини, вибухів, смертей, що переросли у статистику. До людей, які з мінімальним набором речей залишають життя позаду і вирушають кудись у невідомість. До необхідності допомагати іншим, адже кількість тих, хто потребує підтримки, зростає в геометричній прогресії щодня.

8:05
news-image: Діти війни. Школярі з Лисичанська розповіли франківцям про Донбас
Минулого тижня на Прикарпаття приїхали 37 школярів із Лисичанська. Їх привезли сюди волонтери, аби діти трохи відпочили від щоденних пострілів і тривоги. Хоча б на трохи. Лисичанських школярів розселили по родинах прикарпатських соціальних працівників. Марія Пилип’як із Липівки Тисменицького району взяла до себе трьох хлопців. У жінки є 12-річний син Віталік, і вона була впевнена, що він втішиться новим друзям зі сходу.

Попередній день   Наступний день