Попередній день   Наступний день

15:51

 

Тринадцять маскувальних сіток для учасників антитерористичної операції виготовили в освітніх закладах Тисменицького району, повідомляють у місцевій райдержадміністрації.


15:34
 

На Прикарпатті відновлюють захисні блокпости. На них чергуватимуть спільні групи з числа працівників СБУ, МВС та представників Самооборони.

15:12

 

Прикрий інцидент трапився нещодавно у Долині. Прикарпатцеь мав намір придбати автомобіль, але у підсумку залишився і без автомобіля і без грошей.


14:54

http://teren.in.ua/admin/uploaded/3d755d3882.png

 Верховна Рада України схвалила доопрацьований закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів", який передбачає посилення кримінальної відповідальності за ухилення від мобілізації.


14:32

В Івано-Франківську військовозобов'язані чоловіки не з'являються до військоматів. Зокрема, на місцевих підприємствах трапляються випадки несприяння мобілізації.

14:09
news-image: На Прикарпатті злодії втягнули підлітка у злочинну діяльність
У Верховинському районі правоохоронці притягують до кримінальної відповідальності двох братів і підлітка, які обкрадали вантажні автомобілі. Як встановлено, на початку січня вночі 23-річний мешканець Верховини разом із своїм молодшим братом виїхав автомобілем «Ауді-80» у село Хороцево.

13:46
news-image: Мешканка Прикарпаття спокусилася на чужу мобілку
Мобільний телефон – чи не найлегша здобич для крадіїв, які завдяки своїй спритності за лічені секунди можуть залишити Вас без засобів мобільного зв’язку. Така подія нещодавно сталася в Галичі Івано-Франківської області.

13:21
news-image: Оприлюднено проект «Статуту територіальної громади міста Івано-Франківська»
Повідомлення про оприлюднення проекту «Статуту територіальної громади міста Івано-Франківська» та проекту Положення «Про місцеві ініціативи у місті Івано-Франківськ»

12:56
news-image: 13 мільярдів Галичини
Галичина цьогоріч житиме на 13 мільярдів гривень – саме у таку суму складаються затверджені бюджети трьох наших областей, без урахування кошторисів обласних центрів – Львова, Івано-Франківська та Тернополя. Бюджетний процес не був надто простим «завдяки» новаціям від Верховної Ради – зміни у законодавстві щодо децентралізації зумовили зміну джерел фінансування низки закладів медичної та освітньої сфери. 

12:35
news-image: На Івано-Франківщині перевернувся мікроавтобус із пасажирами
Зранку 12 лютого на дорозі Івано-Франківськ-Калуш, поблизу села Боднарів, трапилася масштабна аварія.

12:12
news-image: За час четвертої хвилі мобілізації до ЗСУ призвуть 300 франківців
Під час четвертої хвилі мобілізації на військові навчання відправлять 300 франківців.

11:49
news-image: Міліція розслідує причини аварії, в якій травмувалися троє прикарпатців
Дорожньо-транспортна пригода трапилася близько восьмої години ранку в одному із сіл Галицького району. Під час зіткненні двох автомобілів травмувалося троє людей.

11:34
 
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6014.JPGСьогодні з військового комісаріату Івано-Франківська до Рівненської області на військові навчання вирушили 45 мобілізованих чоловіків.

11:12
news-image: В Івано-Франківську затримали групу злодіїв-гастролерів
У січні працівниками управління карного розшуку було затримано групу громадян іншої області які приїхали до Івано-Франківська з метою вчинення крадіжок.

10:45
news-image: За минулу добу у Франківську вчинили 5 крадіжок з автівок
За минулу добу в Івано-Франківську було здійснено 5 крадіжок з автомобілів.

10:21
news-image: На інформкампанію щодо мобіліцізації  в області виділили трохи більше 15 тис грн
Для проведення інформаційної кампанії щодо мобілізації з обласного бюджету виділили 15 тисяч 316 гривень.

9:54
news-image: Через необережність прикарпатець спалив хату
Минулої доби в області виникло 7 пожеж.

9:35
news-image: Війна у головах. На інформаційному фронті у нас повний «мінстець»
Арешт Руслана Коцаби став знаковою подією. Здається, це перший випадок в історії нашої країни, коли журналістові інкримінують підривну діяльність проти України. Нагадаємо, йдеться про його кампанію проти мобілізації та виконання замовлень російського ТБ. Невже в інформаційній війні Україна перейшла від оборони до наступу? На жаль, з оптимізмом доведеться почекати – навіть тримати оборону нам поки що не вдається.

9:12
news-image: У Франківську від вибуху постраждав студент з Іраку
Вчора, о 19.01 до рятувальників поступило повідомлення про вибух в приміщенні піцерії «Тіп-Топ» по вул. Січових Стрільців, 24 у м. Івано-Франківську.

8:54
news-image: На Прикарпатті обікрали пенсіонера
Рогатинська міліція розшукує злодіїв, які обікрали самотнього пенсіонера.

8:26
news-image: Якби Україна тоді не віддала свою ядерну зброю
«Солодка парочка» навіть не торгувалася за ціну компенсацій за українські тактичні та балістичні ракети

8:05
news-image: Прикарпатський нардеп взяв собі в помічники юристконсультанта Ані Лорак
Згідно з розпорядженням Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, народні депутати зобов'язані щомісячно оприлюднювати списки своїх помічників. На його думку, таке нововведення має зробити роботу парламенту більш прозорою.

Попередній день   Наступний день