Попередній день   Наступний день

16:09

https://pp.vk.me/c623328/v623328226/1a973/xJIHX9LiFn4.jpg

 Заступник начальника УМВС в області підполковник міліції Василь Віконський, колеги та друзі зустріли загін працівників оперативних служб міліції області.


15:46
  http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2012/08/31/201101131517321.jpgІвано-Франківська ОДА віддасть ПАТ «Укрнафта» на розроблення орієнтовною загальною площею 178,0000 га.

15:28

 Близько, першої години ночі надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному із охоронюваних розважальних закладів, що в Коломиї.


15:08

http://mungaz.net/uploads/posts/2014-12/1419244431_1008429444.jpg

 Прикарпатського заробітчанина, якого викрало ФСБ та змусило воювати на боці ДНР, кинули у в’язницю терористів в Донецьку.

14:53
news-image: На франківському вокзалі обікрали 81-річну жінку
Відійшовши у туалет у 81-річної бабусі викрали гаманець з грошима.

14:34
news-image: Секрети сімейного щастя. Як зберегти любов на півстоліття
Секретами сімейного щастя з «Репортером» поділилися подружжя Аннюків з Коломиї та Гудивок з Івано-Франківська. І мають право, бо разом прожили понад 50 років. У чому ж їхній секрет?

14:12
news-image: Чи є підстави для скасування рішення облради?
Скасувати або переглянути рішення обласної ради від 5 грудня 2014 року, яким затверджено межі с. Вовчинця Івано-Франківської міськради, просить від імені членів гаражного кооперативу «Соколи» його голова Ілля Лилик у зверненні до керівництва облради. Автори звернення вважають, що цим рішенням «порушено інтереси фізичних осіб — членів гаражного кооперативу та гаражного кооперативу «Соколи» в цілому», бо «земельна ділянка площею 6,22 га, на якій розташовані гаражі членів гаражного кооперативу

13:55
news-image: В Івано-Франківську дівчина обкрадали своїх кавалерів
Покращити своє матеріальне становище, але за чужий рахунок вирішила 19-річна франківчанка. Вона «обчистила» хлопців, один позбувся золотих речей, а інший – мобільного телефону.

13:32
news-image: Підприємство автобусних станцій передало в зону АТО позашляховик
Сьогодні 26 артилерійській бригаді, що дислокується під Волновахою подарували позашляховик. Вартість подарунку 50 тис гривень. В ролі волонтерів – Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій.

13:15
news-image: Через ревнощі уродженка Херсонщини задушила новонароджену дитину суперниці
Наприкінці минулого року Івано-Франківськ сколихнула звістка про знайдене мертве немовля у сміттєвому баку біля психлікарні №3, що на Медичній. Тоді правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею 117 ККУ «Вбивства новонародженої дитини матір’ю» та розпочали пошуки породіллі. Та, як виявилось, вбила немовля не рідна мати.

12:51
news-image: Прикарпатець влаштував погром в нічному клубі
Близько, першої години ночі надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному із охоронюваних розважальних закладів, що в Коломиї.

12:27
news-image: Комунальники: Провести посипання вул. Набережна піщано-соляною сумішшю зобов’язана була фірма-генпідрядник
Сьогодні зранку трапилося ДТП за участю маршрутних автобусів на вул. Набережній. Однією із причин аварії називають те, що дорога не була посипана піщано-соляною сумішшю.

12:04
news-image: У Франківську вшанували пам'ять героїв
У приміщенні обласної організації ВО «Просвіта» відбувся тематичний вечір «Герої не вмирають!», організований громадсько-християнським рухом «Клич» та молодими просвітянами за підтримки владики Володимира, архієпископа Івано-Франківського УГКЦ.

11:45
news-image: В Івано-Франківську обікрали будмайданчик фірми екс-голови облради
Івано-Франківський міський суд засудив до 120 годин громадських робіт злодія, який викрав металеві конструкції від огорожі з будівельного майданчика ТзОВ "Житлобуд-І". За інформацією інформаційно-ресурсного центру одним із засновників фірми є Ігор Олійник – екс-голова та чинний депутат обласної ради.

11:22
news-image: Франківський “Ураган” переміг кременчуцький “Лукас”
Івано-Франківський “Ураган” 15 лютого на майданчику манежу Коледжу фізвиховання в рамках 15 туру Екстра-ліги приймав кременчуцький “Лукас”.

10:57
news-image: У Франківську безхатько ледь не спалив багатоповерхівку
Минулих вихідних на Прикарпатті зареєстровано 10 пожеж

10:34
news-image: Масштабне ДТП в Івано-Франківську: зіткнулись фура та дві маршрутки
16 лютого близько 7:30 ранку на вулиці Набережна, Івано-Франківськ, навпроти будинку №6 відбулась масштабна ДТП за участі грузової фури Renault та двох маршрутних таксі.

10:18
news-image: У Калуші освятили та відправили у зону АТО реанімобіль
Настоятель храму Святого Миколая отець Дмитро Кишенюк провів церемонію освячення карети швидкої допомоги, придбаної за кошти української громади міст Лейди та Гессони (Каталонія, Іспанія) і призначеної для потреб медиків антитерористичної операції на сході України.

9:56
news-image: Мобілізовані іванофранківці відправились у навчальний центр
15 лютого, 14 мобілізованих жителів Івано-Франківська відправилися на війське навчання у 240-ий центр підготовки підрозділів у Житомирі.

9:35
news-image: “ЄРЦ” запропонував послугу, від якої важко відмовитися
Бетонна брила, що відкололася від піддашшя 5-поверхового будинку на вулиці Сорохтея, 16А в Івано-Франківську, пошкодила дорогий дашок в під'їзді, зовсім недавно встановлений "Єдиним розрахунковим центром". Мешканці сусіднього під'їзду, яким це комунальне підприємство не дозволяє встановити альтернативний (читай - дешевший) варіант дашка, цікавляться, чим керувався "ЄРЦ" при виборі підрядника, якщо дашок так легко поламався?

9:12
news-image: В Івано-Франківську горіла піцерія
За минулу добу в області зареєстровано 4 пожежі.

8:56
news-image: Іванофранківця виявили мертвим у квартирі
Нещодавно до рятувальників надійшло повідомлення про надання допомоги у відкриванні вхідних дверей житлової квартири по вул. Довга в м. Івано-Франківськ.

8:39
news-image: На Прикарпатті злочинна група привласнила понад 1 мільйон гривень
Двох її співучасників взято під варту безпосередньо в залі суду.

8:08
news-image: За кордон – без довідки з військкомату. Поки що...
Минулого тижня представник Генштабу Володимир Талалай заявив, що відтепер військовозобов’язані для виїзду за кордон чи навіть за межі області повинні отримати спеціальну довідку з військкомату. Народ захвилювався…

Попередній день   Наступний день