Попередній день   Наступний день

15:59

 

ДМП "Теплокомуненерго" планує до кінця цього року переобладнати 4 котельні на альтернативні види палива.


15:34

 Волонтери ГО "Промінь-ІФ" придбали для бійців4-ого оперативного батальйону Національної гвардії дороговартісну оптику до зброї.


15:12
news-image: Прикарпатець вистрибнувши з вікна 9-го поверху
Вчора близько 10:00 години у Коломиї на вулиці Моцарта, хлопець вистрибнув з вікна.

14:54
news-image: «Безсовісні» ціни
Здавалося б, питання цін на продукти харчування не аж таке важливе з огляду на те, що в Україні триває неоголошена війна, що відбуваються чи ще мають відбутися реформи у багатьох сферах життя. Але врахуйте той факт, що нині пересічна сім’я, за інформацією дослідників ринків, витрачає на продукти харчування понад половину свого місячного доходу. Між іншим, такий стан справ економісти вважають характерним для бідних країн. Адже в багатших країнах такі витрати становлять від 10 відсотків.

14:35
news-image: Франківець намагався поцупити у магазині шампунь
Чоловік викрав з магазину косметику на суму близько 200 гривень.

14:19
news-image: Перехід лінії фронту
Адаптація військових, які повернулися з передової, до умов мирного життя шкутильгає на кожному рівні. Полчища чиновників вирішувати їхні проблеми особливо не поспішають, а волонтерам далеко не все під силу. Але якщо не звертати уваги на потреби військовослужбовців, які пройшли горнило війни, то від проявів так званого “поствоєнного синдрому” будуть страждати не лише вони, а й все суспільство.

13:55
news-image: Двоє прикарпатців "попались" на металі
У селі Копанки, що у Калуському районі, троє дільничних інспекторів зупинили вантажопасажирський автобус «Мерседес», за кермом якого був 35-річний житель Рогатинського району, чоловік перевозив металобрухт без відповідних дозвільних документів.

13:31 | Коментарів: 1
news-image: Шахрайські оборудки на Галичині
В непевні часи все паскудне в людській натурі випинається з потроєною силою. Законослухняним громадянам відповідно треба збільшити власну пильність, щоб не потрапити в халепу.

13:14
news-image: Ця сильна «слабка стать»
Накачані м'язи, сила і грація, красиві костюми... Жіночий бодіфітнес та бодібілдинг стають все більш популярними серед представниць прекрасної половини людства. Стати водночас красивою і сильною непросто, але можливо, якщо наполегливо тренуватися.

12:56
news-image: На Івано-Франківщині працюють більше півсотні гірських рятувальників
Туристична галузь є не тільки важливим чинником стабільного і динамічного збільшення надходжень до місцевого бюджету Карпатського регіону, але й джерелом підвищеної уваги пошуково-рятувальних підрозділів ДСНС України.

12:29
Про це йшлося на засіданні Регіональної координаційної ради Швейцарсько-Українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні «DESPRO», яке відбулося в облдержадміністрації за участі т. в. о. заступника голови облдержадміністрації Володимира Кушніра.

12:09
news-image: В Івано-Франківську презентують транспортну концепцію міста
Сьогодні в Івано-Франківську презентували транспортну концепцію Івано-Франківська, розроблену спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), німецькими компаніями транспортного планування DREBERIS та PTV у рамках програми „Develop-GreenCities”.

11:49
news-image: Франківські підприємці під міськрадою вимагали перетворити базар на сквер
Сьогодні під Івано-Франківську міськраду на пікет вийшли кілька десятків франківців. А все заради запроектування на місці базару в зоні Бельведерська-Новгородська-Тичина рекреаційну зону.

11:21
news-image: Івано-Франківська міськрада накупить грамот на 7300 грн.
Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус доручив фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради виділити 7300 грн. на грамоти та подяки.

10:56
news-image: ДТП у Франківську: П'яна жінка потрапила під колеса "Чілі"
За минулу добу в області зареєстровано 3 дорожньо-транспортних події.

10:34
news-image: У полоні бойовиків залишаються двоє мешканців Калущини
Народний депутат Ігор Насалик під час прес-конференції повідомив, що 20 лютого збирається на Схід, оскільки у полоні залишаються двоє мешканців Калущини.

10:13
news-image: Франківець порубав сокирою перегородку на балконі
На вулиці Українська 8, чоловік порубав сокирою перегородку на балконі з сусідами.

9:56
news-image: Міський голова Франківська порекомендував двірникам працювати з 6 години
Несподіване випадання дощу, яке перетворилося в ожеледь спричинило незручності для пішоходів на площах, тротуарах та дворових територіях.

9:35
news-image: На Прикарпатті рятувальники виявили труп 89-річної бабусі
Вчора до рятувальників міста Калуш поступило звернення про те, що потрібна допомога по відкриванню вхідних дверей квартири.

9:12
news-image: У Франківську затримали крадія каналізаційної решітки
13 лютого близько 2 години ночі на вулиці Вінницька, дільничним інспектором було затримано чоловіка який переносив металеву каналізаційну решітку.

8:54
news-image: Прикарпатський нардеп їде до "ЛНР" визволяти полонених
Народний депутат Ігор Насалик під час прес-конференції повідомив, що 20 лютого збирається на Схід, оскільки у полоні залишаються двоє мешканців Калущини.

8:33
news-image: Франківському активісту Хіміку вкотре намагалися спалити автомобіль
Сьогодні, 17 лютого, в Івано-Франківську по вулиці Миру, 90 франківському активісту Михайлу Бойчуку (добре знаний як Хімік) намагалися підпалити машину.

8:11
news-image: Франківському активісту Хіміку вкотре намагалися спалити автомобіль
Сьогодні, 17 лютого, в Івано-Франківську по вулиці Миру, 90 франківському активісту Михайлу Бойчуку (добре знаний як Хімік) намагалися підпалити машину.

Попередній день   Наступний день