Попередній день   Наступний день

14:37
19 лютого 2015 року відбувся візит експертів програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» з метою моніторингу виконання проекту «Івано-Франківська область – край для туризму».

14:35
news-image: Прикарпатець передав в зону АТО нічний приціл
В такий спосіб підтримати своїх земляків, котрі несуть службу у східному регіоні нашої країни, вирішив мешканець села Довге Тисменицького району, що на Івано-Франківщині.

14:33
news-image: Всю владу комісарам: Як запровадження воєнного стану вплине на наше життя
Україна перебуває на межі введення воєнного стану. Оголосити його не тільки у зоні проведення АТО, а по всій країні, у разі порушення укладеного в Мінську перемир’я, Президент Петро Порошенко готовий був ще минулого тижня: «Нам потрібно уявляти наші дії у випадку зриву ворогом перемир`я, – заявив він минулої суботи. – Іще до Мінська на засіданні Кабінету Міністрів я попередив, що нам треба буде у випадку, якщо миру не буде, приймати дуже важке рішення.

14:16
news-image: На Франківщині горів автомобіль
За минулу добу в області зареєстровано 34 пожежі, із них 27 пожеж сухої трави.

13:56
news-image: Нерозмитненою автівкою керував нетверезий прикарпатець
Інспектори ДАІ Прикарпаття зупинили автівку за порушення водієм Правил дорожнього руху, а виявилося, що в нього таких порушень цілий «букет»

13:37
news-image: Три революції… з продовженням
Оглядаючись на події річної давності, слід не тільки віддавати належнушану Героям Небесної Сотні й захоплюватисявисоким рівнем свідомості українського суспільства та його громадської самоорганізації, але й аналізувати підсумки та уроки Революції Гідності.

13:14
news-image: Посадовця Івано-Франківського міського військкомату засудили за рапорт на звільнення
Обвинувачений, прапорщик запасу, був призваний Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом на військову службу за мобілізацією та призначений на посаду начальника служби захисту інформації Івано-Франківського міського військового комісаріату.

12:43
news-image: Героїв Небесної сотні віче-реквієм вшанували в Прикарпатському національному університеті
З нагоди Дня Героїв Небесної сотні в Прикарпатському національному університеті біля Обеліску студентам та викладачам, що загинули у боротьбі за незалежність України відбулось віче-реквієм.

12:21
news-image: Чечетову вручили повідомлення про підозру за "закони 16 січня"
Колишньому нардепу від Партії регіонів Михайлу Чечетову вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину під час ухвалення 16 січня 2014 року законів.

11:54
news-image: Про індексацію нормативної грошової оцінки земель
Державне агентство земельних ресурсів України на виконання пункту 289.3 статті 289 Податкового кодексу України повідомляє.

11:36
news-image: Дев’ятеро калушан вийшли із Дебальцевого, двоє — у полоні
Щойно калуський волонтер Іван Войтановський телефоном повідомив із Артемівська прізвища військових із Калуша та району, яким вдалося вийти з Дебальцевого.

11:12
news-image: Франківський інспектор, якого зловили п’яним за кермом, звільнили з ДАІ і позбавили прав, подав апеляцію
Сьогодні, 20 лютого, в Івано-Франківському апеляційному суді почали розглядати скаргу екс-інспектора ДАІ Степана Юхмана на постанову Болехівського міського суду від 23 січня цього року.

10:57
news-image: З Верховинщини відправився черговий вантаж для бійців в зоні АТО
У такий важкий час для захисників нашої держави, які забезпечують своїм відважним героїзмом безпеку нашим родинам, сім'ям, потрібна допомога. І саме нашим обов’язком є допомогти тим, хто так потребує її на даний час. Жителі Верховинщини й надалі продовжують допомагати військовим на сході хто чим може.

10:37
news-image: Ті, що полягли за Україну: Герої Небесної сотні з Прикарпаття
Дні і ночі з листопада 2013 до лютого 2014 назавжди вкарбуються в історію нашої держави. Українці вийшли на майдани захистити свою честь, за свободу та гідність держави і людини. А корумпована влада оголосила війну власному народові та націлила зброю на демонстрантів.

10:17
news-image: 75% сміття з Івано-Франківська хочуть спалювати на цементно-шиферному заводі
ПАТ "Івано-Франківський цементно-шиферний завод" може спалювати все сміття, за винятком органіки.

9:56
news-image: Правий сектор закликає франківчан влаштувати Тетяні Монтян «незабутню зустріч»
Сьогодні в Івано-Франківську запланована зустріч з юристом Тетяною Монтян. Киянка має намір прочитати лекцію на тему «Неврегульованість майнових прав в Україні як перешкода розвитку держави». Обласний Провід правого сектора закликає франківчан «гостинно зустріти» Монтян на Прикарпатті.

9:31
news-image: Військова прокуратура оголосила про підозру Азарову
Головна військова прокуратура повідомила про підозру колишньому прем`єр-міністру Миколі Азарову за незаконне припинення перевірки ДП "Антонов".

9:13
news-image: Прикарпатець "Долина" перегнав з Італії реанімобілі для українських солдат
Ось такий спеціалізований автомобіль швидкої допомоги тепер буде у бійців другої батальйонної тактичної групи 93-ї окремої механізованої бригади.

8:56
news-image: Медперсонал Івано-Франківської лікарні навчався, як діяти при надзвичайних ситуаціях
Медичний персонал Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1 навчався порядку дії при надзвичайних ситуаціях природного, техногенного та воєнного характеру.

8:35
news-image: За минулу добу на Прикарпатті виникло 34 пожежі
Вчора, 19 лютого, на Івано-Франківщині зареєстровано 34 пожежі.

8:12
news-image: В Івано-Франківську молилися за мир у всьому світі
У катедральному соборі Івано-Франківска молодь молилась за мир у всьому світі. Тут згадали країни, де зараз тривають воєнні дії та проливається кров: Україну, Сирію, Ірак, Колумбію, Кашмір та інші.

Попередній день   Наступний день