Попередній день   Наступний день

10:12
news-image: В Івано-Франківську проживають 1734 переселенці
Згідно даних регіонального штабу, в м. Івано - Франківську станом на 23.02.2015 року розміщено 1734 особи, які перемістилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

9:49
news-image: Український Майдан виманив Путіна. Росії вже цілий рік не існує
Великий російський поет Осип Мандельштам назвав своє сторіччя «століттям-вовкодавом». Це визначення з’явилося в його поетичних зошитах у березні 1931 року, до тріумфу нацизму залишалося ще кілька років, але більшовизм і фашизм вже тріумфували – і було ясно, що тільки «століття-вовкодав» може придушити це всепоглинаюче, оскалене зло. Мандельштам буквально фізично відчував ходу цього страшного, невблаганного століття, століття, від якого було не сховатися.

9:32
news-image: На Франківщині шахраї використовують мобільний зв'язок та інтернет
Правоохоронці в черговий раз звертаються з проханням бути пильними та обережними у спілкуванні з особами, які пропонують укласти будь-які угоди, за умовами яких потрібно здійснити перерахування грошових коштів до отримання товару.

9:13
news-image: Молитвою і матеріально допомагає Церква українському війську
Нині Україна переживає найдраматичніший період своєї новітньої історії. Окупаційні російські війська шматують українську територію, гинуть захисники Вітчизни й мирні громадяни, зростає число поранених й інвалідів, страждають жителі окупованих агресором українських міст і сіл, збільшується на сотні тисяч число переміщених осіб, які залишились без даху над головою і без засобів до існування.

8:56
news-image: "Пенсія" – гурт, в якому можуть співати всі, хто хоче
Івано-Франківськ уже традиційно вибухає креативом – містом гуляє "Пенсія". Це черговий проект колективної творчості від непересічного та улюбленого багатьма Яреми Стецика. Для знавців "миСтецико"терапії такий проект – не дивина. Він має непросту місію – навчити людей бути поетичними, енергійними, щирими, чесними та щасливими.

8:34
news-image: В Івано-Франківську стартує IX міський фестиваль для неповнолітніх «Я маю право…»
27 лютого 2015 року в Івано-Франківську розпочнуться заходи IX міського фестивалю для неповнолітніх «Я маю право…».

8:06
news-image: Мешканка Прикарпаття намагалась обдурити продавців у магазині
Черговий наряд групи затримання Державної служби охорони отримав з охоронюваного магазина сигнал «Тривога». Прибувши за лічені хвилини до об’єкту виклику, держохоронці затримали крадійку.

Попередній день   Наступний день