Попередній день   Наступний день

15:57

http://ifr.gp.gov.ua/userfiles/IMG_6701.jpg

 Ммобілізаційний план в області виконано на 82%. Однак, у деяких районах в ході мобілізаційної діяльності, зафіксовано ряд порушень.


15:37

http://4vlada.com/uploads/20140728143607.JPG

 

Державне міське підприємство «Івано-Франківськтеплокомуненерго» зменшує споживання газу і переводитиме котельні на альтернативні види палива.


15:08
 З 1 квітня Державна міграційна служба України припинить виготовлення проїздних документів для виїзду дітей за кордон та розпочне виготовляти закордонні паспорти для дітей, які надалі стануть єдиним чинним документом, дійсним для перетину кордону дітьми.

14:45

 

Голова Верховинської районної державної адміністрації Ярослав Скуматчук провів зустріч з працівниками відділів та управлінь райдержадміністрації.


14:29

 

В Івано-Франківську оголосили проведення міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства у 2015 році.


14:06
news-image: Депутат-регіонал Ігор «Бура» судиться за землю із лісгоспом
У четвер, 26 лютого, у Івано-Франківському апеляційному суді мало відбутись засідання щодо справи раніше депутата Івано-Франківської міської ради від “Партії регіонів” Ігоря Халаменди.

13:45
news-image: На Івано-Франківщину можуть «переїхати» підприємства зі сходу
Невеликі промислові підприємства із зони АТО можуть переїхати на території прикарпатських заводів.

13:21
news-image: Автотранспортний цех КП «Івано-Франківськ-водоекотехпром» поповнився новою технікою: гусеничним міні-екскаватором
24 лютого 2015р. автотранспортний цех КП «Івано-Франківськ-водоекотехпром» поповнився новою технікою: гусеничним міні-екскаватором марки JCB 8018CTS.

12:58
news-image: На Франківщині через несправне пічне опалення згоріла господарська споруда
Минулої доби в області виникло 4 пожежі. Про це управління ДСНС в області.

12:34
news-image: СБУ: Добровільна здача зброї – можливість уникнути від кримінальної відповідальності!
Управління СБУ в Івано-Франківській області спільно з іншими правоохоронними органами вживає заходів з протидії незаконному обігу зброї та попереджає громадян про необхідність добровільної її здачі.

12:11
news-image: На Прикарпатті "косять" від мобіліцізації масовим оформленням опікунства
Управлінням Служби Безпеки України в Івано-Франківській області виявлено факти недбалого ставлення до виконання службових обов’язків окремими працівниками військових комісаріатів Івано-Франківської області.

11:53
news-image: В Івано-Франківську горів автомобіль
В Івано-Франківську на вулиці Новгородській горів автомобіль «Renault».

11:34
news-image: Сказ на Прикарпатті: домашній улюбленець покусав 6- річну дитину
В селі Марківці Тисменицького скажений домашній кіт вкусив дитину.

11:11
news-image: В Івано-Франківську затримали буковинця, що перебував у розшуку
Під час несення служби по охороні громадського порядку на вокзалі Івано-Франківська нарядом патрульної служби для складання адміністративного протоколу по ст.178 ч.1 КУпАП в чергову частину запрошено 29-річного жителя Чернівецької області.

10:54
news-image: В івано-франківському сквері горіло дерево
Вчора в сквері на вулиці Валовій в Івано-Франківську загорілось дерево.

10:32
news-image: Телефонним дзвінком у прикарпатця з кредитки поцупили 13 тис грн
На мобільний телефон мешканця Тисменицького району подзвонила особа, яка представилася працівником банку.

10:09
news-image: Біометричний паспорт: гроші, висмоктані з пальця
Зробити біометричний паспорт – довкола цього нібито нескладного завдання вже виникло достатньо міфів і чуток.

9:54
news-image: На Прикарпатті затримали крадія золотих прикрас
Працівники міліції затримали 25-річного чоловіка, який вчинив крадіжку золотих прикрас.

9:32
news-image: Прикарпатці заплатили півмільярда за розмови
Прикарпатці витратили торік 542,5 млн. грн. на оплату послуг мобільного зв’язку. 48 підприємств, які надають жителям Івано-Франківщини телекомунікаційні і поштові послуги та послуги телефонного і мобільного зв’язку, торік отримали 825,9 млн. грн. доходу (з ПДВ) — на 15 відсотків більше, ніж у 2013-му.

9:15
news-image: У Франківську парубок пограбував бабусю
62-річна прикарпатка йшла вулицею обласного центру, коли біля автобусної зупинки до неї підбіг якийсь парубок, вирвав з рук сумочку й утік.

8:49
Цієї зими минає 75 років, відколи в Галичині почалася депортація місцевого населення у віддалені місцевості Радянського Союзу. У ХХ столітті російська політика з винищення української нації провадилася роками. Людей вивозили, вистрілювали, виморювали голодом, катували, ув'язнювали. Насамперед тих, хто чинив опір радянському режиму. Органи НКВД не йшли на компроміс, не чинили правосуддя — відразу знищували, без суду і слідства. Тих, хто допомагав повстанцям, закопували в землю, на довгі роки хова

8:26
news-image: На Прикарпатті презентували виставку книговидавця Якова Оренштайна
У читальному залі Державного архіву Івано-Франківської області відкрито документально-книжкову виставку «До 140-річчя від дня народження відомого книговидавця України, громадського й політичного діяча Якова Оренштайна» (25.02.1875–12.09.1942).

8:11
http://www.blitz.if.ua/include/img/15-02-25-DSC_0909.jpgВчора у Коломиї на площі перед ратушею було людно. Майже тисяча людей прийшли зустрічати бійців 128 гірсько-піхотної бригади, які повернулися після боїв у Дебальцевому.

Попередній день   Наступний день