Попередній день   Наступний день

16:01

 

Працівник сільськогосподарської компанії "Даноша" Володимир Барна звернувся до Калуського міськрайонного суду з позовом до свого роботодавця, в якому вимагає віддати йому 84,5 заробленого м'яса.


15:49

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2015/02/27/e6b-wbzssa41.jpg

 В центральній частині Івано-Франківська стане менше на одну жахливу яскраву вивіску.


15:32
  Долинський районний суд покарав безробітного, який без ліцензії облаштував пункт прийому металобрухту, до 180 годин громадських робіт.

15:13

 Президент України Петро Порошенко заявляє про можливість повернення важких озброєнь до лінії розмежування при першій необхідності

 


14:56

 

Днями у міській поліклініці №3 відбулося тренувальне навчання для працівників закладу із надання першої медичної допомоги на основі сучасних європейських рекомендацій, з наочним використанням макету. Учасниками навчання стали лікарі, медичні сестри та обслуговуючий персонал.


14:34

 

На спецлінію 103 надійшло повідомлення, що в одному з дачних кооперативів біля Івано-Франківська порізано чоловіка, йому потрібна невідкладна медична допомога.


14:12

 Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради не проголосував за пропозицію КП "ЄРЦ" підвищити квартплату для 50 будинків міста і знизити для 35.


13:54

http://expres.ua/gfx/news/_hrywnya2.jpg

 

Водій івано-франківської маршрутки №76 відмовився брати у пасажира двохсотгривневу купюру, оскільки має розпорядження від власника не брати купюри номіналом у 100, 200 та 500 гривень.


13:36
news-image: Дивні оголошення про роботу приводять франківців на дивні співбесіди
«Робота для холостяків і холостячок», «…для людей із гарним почерком», «…добропорядної жінки» – то тут, то там франківців хапають за очі оголошення про найм з інтригуючими кваліфікаційними вимогами. За останні кілька місяців такі об’яви, мов черепашки корабель, обліпили стовпи та двері франківських під’їздів. Пошукувачів робочого місця вони приводять на колективну співбесіду, де разом ще з десятком-другим людей, під релаксуючу музику в затишному офісі, кандидати заповнюють анкету

13:12
news-image: ДТП на Прикарпатті: зіткнулися три автівки
За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортних події.

12:58
news-image: На податковий компроміс з державою зголосилося більше 20 суб’єктів господарювання Івано-Франківщини
З дня набуття чинності закону щодо податкового компромісу заяви та уточнюючі розрахунки до органів державної фіскальної служби області подав 21 суб’єкт господарювання.

12:45
news-image: Прокуратура довела, що Володимира Івасюка вбили співробітники КДБ
Слідчі прокуратури довели, що відомого композитора та співака Володимира Івасюка вбили співробітники КДБ.

12:21
news-image: На благодійному аукціоні для батальйону “СІЧ” зібрали понад 25 тисяч гривень
26 лютого виставковому залі Національної спілки художників України відбувся аукціон творчих робіт випускників художньої школи міста.

11:59
news-image: Боєць 128 гірсько-піхотної бригади з Прикарпаття потребує допомоги!
Потрібно допомагати нашому краянину Леоніду Морошану, бійцю 128 гірничої-піхотної бригади.

11:45
news-image: Президент нагородив загиблого прикарпатця Юрія Барана орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня
Відповідний Указ оприлюднений на офіційному веб-сайті Глави держави.

11:29
news-image: У Франківську влаштували День молоді Камеруну
Сьогодні, 27 лютого у приміщенні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (вестибуль головного корпусу, вул. Карпатська, 15) громада камерунських студентів ІФНТУНГ презентує свою країну в рамках святкування Дня молоді Камеруну.

11:09
news-image: На Івано-Франківщині горіла газова труба
Минулої доби в області зареєстровано 5 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

10:53
news-image: Севастополець, що став франківцем про "бандерівців" в Криму
Ентузіаст ресторанної справи Олексій Шубін переїхав до Франківська в грудні минулого року. Більшу частину життя прожив у Севастополі, і на питання, звідки походить його патріотизм розповідає про українські спортивні клуби і запис у паспорті «Севастополь, УССР». «Севастополь – місто із внутрішнім гіперпатріотизмом. Я люблю своє місто, але батьківщина має ширше поняття, значить, і Україну я люблю», – каже Олексій. 

10:34
news-image: Тіло зниклого безвісти прикарпратця знайшли біля Говерли
Двадцятого лютого біля підніжжя Говерли із закарпатського боку працівники рахівської міліції виявили труп чоловіка, при якому не було документів.

10:09
news-image: На Прикарпатті страйкували маршрутні перевізники
Через різке зростання цін на паливо страйкували водії маршруту "Пасічна - Надвірна"

9:49
news-image: В Галичі говорили про розвиток туризму на Прикарпатті
У м. Галичі за ініціативою Національного заповідника «Давній Галич» та організаційної підтримки департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації відбувся семінар-діалог «Туристичний продукт – туроператор – турист». Мета заходу: стимулювання розвитку туризму Прикарпаття, популяризація туристичного продукту Галицького краю, налагодження тісної співпраці між суб’єктами туристичної діяльності.

9:32
news-image: Калуські волонтери у районі селища Піски потрапили під обстріл
Кожну поїздку у зону АТО калуські волонтери називають особливою, кожна запам'ятовується по-різному. Але щоразу волонтери, долаючи сотні кілометрів, намагаються допомогти військовим та дістатися таких пунктів, куди іншим дорога заказана.

9:13
news-image: В Івано-Франківську пройшов тенісний турнір “Kinder open”
На кортах ТК “Карпати” закінчився перший етап Всеукраїнського тенісного туру “Kinder open” – за програмою “Play & Stay”. Змагання відбувалися на трав’яних кортах, що є новим для нашого міста. Діти конкурували у двох групах: червоній - молодшій та зеленій - старшій.

8:54
news-image: Вулиця Дудаєва: популізм замість асфальту
Своїм ганебним виглядом в останнє десятиріччя вулиця Дудаєва в Івано-Франківську заслуговує не тільки на статтю, а й на цілу книгу. Історія цієї вулиці часто перепліталася з популізмом місцевих начальників, але, на жаль, це не допомогло її відремонтувати…

8:28
news-image: Жінка обікрала франківця після "гостин" у готелі
20-річний іванофранківець відпочивав у одному із номерів готелю, коли виявив відсутність мобільника, молодик одразу ж зателефонував до Івано-Франківського міськвідділу міліції.

8:08
news-image: Франківський зіпсований "двигун торгівлі"
Коли у Франківську закінчиться рекламно-вивісковий хаос? Відповідь на це питання в місті шукають вже кілька років, але досі – без великого успіху.

Попередній день   Наступний день