Попередній день   Наступний день

16:04
Сергій Притула, телеведучий, актор та резидент української версії Comedy Club UA, купив для українських прикордонників автобус за 60 тис. грн., за таку ж суму – машину для 81-ї бригади, яка вивозитиме поранених із зони бойових дій. Зараз Притула збирає кошти на тепловізор, йдеться на офіційній сторінці ведучого у “Фейсбуці“.

15:49

 Днями, 46-річна мешканка Черкаської області звернулась до працівників транспортної міліції про зникнення матері.


15:33

 Сьогодні, 4 лютого, працівники прокуратури Івано-Франківської області спільно з співробітниками УБОЗ УМВС в області викрили на неправомірній вигоді державного виконавця.


15:14

 У понеділок, 2 лютого, в Івано-Франківську відбулось обговорення нового генплану міста. Під час презентації франківці підняли призабуту тему будівництва в обласному центрі Палацу спорту.


14:58

IMG_7536

Обласний прокурор Ігор Настасяк озвучив попередню версію вибуху, який стався близько 13:20 години в Івано-Франківську на розі вулиць Сахарова-Чорновола.

14:51
 

Депутат Європейського парламенту від Литви Пятрас Ауштрявічюс оголосив голодування на знак протесту проти незаконного ув'язнення в Росії Надії Савченко.

14:49
Вибух в Івано-Франківську трапився внаслідок розірвання ручної гранати. Правоохоронці не розцінюють його як теракт.

14:46

Сьогодні, 5 лютого, оповідні стався вибух у приміщенні перинатального центру зі сторони  вулиці Чорновола. Є дві жертви: одна особа загинула, інша - у важкому стані.

14:34

 В цьому році у Франківську планують відкрити три дошкільні заклади. А саме в мікрорайоні Пасічна, в селі Вовчинці та Хриплині.


14:15

 Наприкінці січня розпочався всеукраїнський тур Юрія Андруховича, під час якого культовий письменник відвідає Київ (10.02), Дніпропетровськ (11.02), Кривий Ріг (12.02) та Запоріжжя (13.02) з презентацією книги "Тут похований Фантомас".


13:59
 

Наприкінці січня в Богородчанському районі під час сварки 27-річний мешканець одного з сіл телевізійним кабелем задушив мешканця районного центру.

13:45

 

Ештон Картер, чию кандидатуру президент США Барак Обама запропонував на пост глави Пентагону, заявив, що він схильний підтримати збільшення американської допомоги Україні і не виключає можливість відправки Києву летального зброї.


13:21

http://espreso.tv/uploads/article/91843/images/im578x383-vab-bank_agronews.ua.jpg

Із 4 лютого 2015 року ПриватБанк почав виплачувати кошти індивідуальним клієнтам ПАТ «ВіЕйБі Банк» в Івано-Франківській, Волинській, Закарпатській, Кіровоградській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

12:56

 На приймальний покій Надвірнянської районної лікарні доставили 60-річного жителя райцентру з підозрою на інсульт.


12:35

 Парафіяни собору Преображення Господнього, що у Пасічній, зібрали майже 8 тисяч гривень для допомоги бійцям АТО.


12:19

http://bm.img.com.ua/berlin/storage/news/600x500/f/2d/37dde2559bfb7b8c57c7f798a6d702df.jpg

 Під завалами Донецького аеропорту, який утримувався українськими військовослужбовцями 242 дня, знайшли живого "кіборга".


11:56
Вранці третього лютого на спецлінію 102 надійшло повідомлення перехожого про те, що в Івано-Франківську біля будинку по вулиці Довженка лежить молодий чоловік. 

11:39
news-image: Чотири споруди з Івано-Франківщини потрапили у рейтинг 15-ти незвичних будівель в Україні
Перевернута хата, Музей писанкового розпису, ресторан "Грибова хата" та ресторан "Аркан" що на Прикарпатті потрапили в рейтинг 15 незвичних будівель в Україні.

11:12
news-image: Зросла заборгованість платників Прикарпаття до Пенсійного фонду
Протягом минулого року значно зросла заборгованість платників Прикарпаття до Пенсійного фонду України

10:56
news-image: На Франківщині жінку позбавили батьківських прав через алкоголізм
У середу, 4 лютого, у залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісія розглянула вісім справ стосовно неповнолітніх.

10:39
news-image: Мешканець Івано-Франківська вирішив задарма повечеряти в кафе
В місті Івано-Франківську в одному з кафе, працівники Державної служби охорони затримали чоловіка, який вирішив повечеряти задарма.

10:19
news-image: Видимість народовладдя на Прикарпатті
Ще під час проведення так званих слухань щодо обговорення кандидатур на посади голів райдержадміністрацій в одному з районів учасник цього дійства ділився власними враженнями і казав, мовляв, дивно, що чинний на той час голова адміністрації поводиться так, начебто перепризначення йому вже не бачити, бо, на його думку, чоловік той діловий і багато хто готовий був його підтримати.

9:56
news-image: Прикарпатець дебоширив на АЗС
Близько години часу клієнт – дебошир, перешкоджав роботі автозаправної станції, що в Івано-Франківську.

9:39
news-image: Франківцям радять як вберегти свої оселі від крадіжок
В Івано-Франківську продовжує зростати кількість випадків крадіжок, шахрайства та пограбувань. Про це розповів на черговій прес-конференції 4 лютого начальник УМВС в області Микола Семенишин.

9:16
news-image: Учасникам АТО даватимуть премії за успішне виконання бойових завдань
Військовослужбовців, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції, за успішне виконання бойових завдань преміюватимуть. Таке рішення нещодавно прийняли урядовці, розробивши відповідний проект постанови.

8:54
news-image: Боєць з Прикарпаття, якого вважають загиблим, може виявитись живим
Як повідомлялось раніше, вчора стало відомо про те, що у зоні АТО загинув уродженець села Княжолука Долинського району 38-річний Ігор Денисів.

8:32
news-image: Повний перелік бомбосховищ та інших споруд цивільного захисту на Прикарпатті
У зв'язку зі складною ситуацією на Сході держави на території всієї України запроваджено режим роботи в умовах підвищеної готовності.

8:11
news-image: На Франківщині горів житловий будинок
Минулої доби в області зареєстровано 3 пожежі.

Попередній день   Наступний день