Попередній день   Наступний день

15:55
Заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Гайда втішений, що у 2014 році місто приділило настільки велику увагу ремонту доріг. Про це він заявив у екслюзивному інтерв’ю “Галці”.

15:37

 

Прокуратурою Івано-Франківської області спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки УМВС в області викрито курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України, котрі займалися придбанням та збутом особливо небезпечного наркотичного засобу – «канабіс».

15:17

Формуючи ціну на хліб, хлібокомбінати Івано-Франківська не перевищили рівня планової рентабельності.


14:56

 Минулого тижня Надвірнянський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо жителя с.Гвізд, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).


14:38

 

Депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк запропонував до поряду денного найближчого засідання сесії облради розглянути питання про визнання Росії агресором, а ДНР та ЛНР - терористами.


14:12

 

Сьогодні, 16 березня о 04.14 годині до коломийських рятувальників надійшло повідомлення про те, що 33-річний водій автомобіля «НИВА» не може продовжити рух через з’їзд в кювет.


13:54

 

Син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков минулого року купив квартиру у елітному житловому комплексі "Альпійський" у Києві.


13:32
news-image: Прикарпаців застерігають від інформаційної агресії Росії
На даний час, основними аспектами боротьби з інформаційною агресією Російської Федерації є захист власних мереж, фіксація правопорушень та притягнення порушників до відповідальності.

13:01
news-image: Рятувальники визволяли дитину із зачиненого помешкання
13 березня о 23.17 год. до івано-франківських рятувальників надійшло прохання відчинити вхідні двері помешкання в одному із житлових будинків по вулиці Парковій в м. Івано-франківську, оскільки в квартирі знаходилась дитина, яка на телефонні дзвінки не відповідає.

12:42
news-image: Порошенко пропонує Раді схвалити запрошення миротворців
Президент Петро Порошенко вніс у Верховну Раду проект постанови щодо запрошення в Україну миротворчої місії.

12:12
news-image: Іванофранківцям пропонують професійно поспостерігати за затемненням сонця
У п'ятницю, 20 березня, відбудеться часткове затемнення сонця. Жителям Івано-Франківська пропонують поспостерігати за явищем через професійний телескоп.

11:54
Управління СБУ в Івано – Франківській області спільно з іншими правоохоронними органами вживає заходів з протидії незаконному обігу зброї та попереджає громадян про необхідність добровільної її здачі.

11:33
news-image: На Прикарпатті горів мікроавтобус
За минулі вихідні в області виникло 6 пожеж

11:14
news-image: Скандальні суддя Царевич з Прикарпаття була відмінницею і захистила «магістерку» з європейського права
Cкандальна суддя Печерського суду Оксана Царевич була відмінницею у школі, брала участь у численних олімпіадах, успішно навчалася в університеті. Втім, саме вона – фахівець із європейського права – кидала за ґрати учасників Євромайдану.

10:54
news-image: Прикарпатець Андрій Водвуд їде на Кубок Європи зі спортивної ходьби
14 березня, прикарпатський атлет Андрій Водвуд посів друге місце на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби, що дозволило йому здобути путівку на Кубок Європи в Іспанії.

10:35
news-image: На Прикарпатті виявили мінометну міну
На території області, за минулу добу виявлено 1 вибухонебезпечний предмет

10:16
news-image: Ліс рубають, тріски летять
Пенітенціарна служба, або Департамент із виконання покарань, – одна з найбільш закритих структур у державі. Ув’язнені кажуть, що за ґратами - своє життя із правилами, не завжди ідентичними тому, що написано в законі. Потрапити туди, особливо журналістам, майже неможливо. У цьому ми переконалися, перевіряючи три скарги засуджених на працівників Долинського виправного центру.

9:54
news-image: 500 пам’яток Івано-Франківська мають захистити план і варта
Минулого тижня про історичну архітектурну спадщину Івано-Франківська та проблеми її збереження говорили на круглому столі, організованому за ініціативою «Поступового гурту франківців» та об’єднання «Моє місто». Участь у заході взяли архітектори, історики, громадські активісти.

9:35
news-image: Прикарпатець "на гарячому" затримав гастролера зі Львівщини
У Рожнятівському районі молодий чоловік застав у своєму помешканні злодія. Дванадцятого березня 34-річний мешканець міста Стрий Львівської області приїхав у селище Брошнів-Осада Рожнятівського району.

9:16
news-image: Кримський заколот: що лишилося за кадром
Поки увага більшості українських ЗМІ була прикута до Майдану, в Криму вже назрівав сепаратистський заколот, ознаки якого залишалися непоміченими. Тиждень спробував відновити маловідомі епізоди тамтешніх подій, що передували повномасштабному розгортанню сепаратистського сценарію на півострові.

8:51
news-image: 19-річний прикарпатець поцупив телефон у товариша
Що впало, те пропало. Мабуть, за таким принципом вирішив учинити студент одного з навчальних закладів Коломиї, коли в його одногрупника на вулиці випав з одягу мобільний телефон.

8:27
news-image: Франківські "Ураганівці" зустрілись з дітьми бійців АТО
У п'ятницю, 13 березня, гравці "Урагану" вкотре отримали можливість поспілкуватися із невгамовною та цікавою дітворою. Цього разу - із дітьми наших бійців АТО. Цим дітям, попри зовсім маленький вік, не із чуток знайоме слово "війна", адже за сотні кілометрів захищають Україну їхні найрідніші батьки.

8:06
news-image: Сім'я загиблого бійця ДУКу Дмитра Ломея матиме нове помешкання
На заклик волонтерів допомогти з будівництвом нової хатини для дружини та двох малолітніх синів Дмитра Ломея, який загинув 23 лютого в зоні АТО відгукнулися небайдужі прикарпатці.

Попередній день   Наступний день