Попередній день   Наступний день

15:57
news-image: Влада Прикарпаття представила план реалізації стратегії розвитку області
В облдержадміністрації відбулося спільне засідання керівного комітету та робочої групи з розробки Стратегії розвитку Івано-Франківської області до 2020 року, на якому було представлено план її реалізації на 2015-2017 роки.

15:21
news-image: Восьмеро бійців з Івано-Франківщини пропали у зоні АТО
Сьогодні відбулося чергове засідання координаційного комітету допомоги пораненим в зоні АТО.

14:58
news-image: Питання забудови міського озера винесуть на публічну дискусію
Громадські активісти запрошують франківчан взяти участь у відкритому громадському обговорення рішення комісії з вирішення спірних питань генплану віддати територію поблизу міського озера під забудову.

14:38
news-image: Нам пропонують один варіант використання території біля міського озера, насправді їх сотні, - громадські активісти
Франківські громадські активісти незгодні з рішенням комісії з вирішення спірних питань генплану віддати територію поблизу міського озера під забудову об’єдналися в ініціативу «Вільне озеро» і сьогодні розповіли про те, як збираються повернути місту зелену зону.

14:07
news-image: У Франківську військова прокуратура відкрила 31 кримінальне провадження за ухилення від мобілізації
31 кримінальне провадження про ухилення від мобілізації зареєстровано військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону

13:45
news-image: Прикарпатці вийдуть на мітинг з вимогою втричі збільшити зарплати та відмовитись від товарів країни-агресора
Завтра в Івано-Франківську пройде акція протесту, ініційована громадською організацією Всеукраїнське об’єднання “Голос” спільно із ГО “Галицька Козацька Січ” а також профспілковою організацією франківської станції швидкої і невідкладної меддопомоги.

13:19
news-image: На Прикарпатті активісти затримали колишнього працівника ДАІ, який їздив тротуаром
У Калуші громадські активісти та студенти вчора спіймали на правопорушенні колишнього працівника ДАІ, який чомусь вирішив, що йому можна їздити тротуарами. Молоді хлопці не лише викликали інспекторів ДАІ, а і не дали порушникові втекти. Намагаючись заблокувати автомобілю виїзд, як стверджують активісти, їм довелося буквально кидатися під колеса.

12:57
news-image: Вулиця Шевченка в Івано-Франківську буде пішохідною зоною
На вулиці Шевченка в Івано-Франківську почали встановлювати знаки, які обмежують рух автомобільного транспорту.

12:06
news-image: В Івано-Франківську шукають чоловіка, який підкинув вибухівку у піцерію
Уже другий місяць в Івано-Франківську шукають чоловіка, який підкинув вибухівку у піцерію “Тіп-Топ” на вулиці Січових Стрільців, 24.

11:45
news-image: Мешканець Івано-Франківщини згорів у власному будинку
Минулої доби на Прикарпатті вогонь забрав 2 життя.

11:21
Політолог родом із Прикарпаття Юрій Палійчук каже, що на нього «наїхали» представники «Батьківщини». Щоправда, за його словами, йому ніхто не погрожував, проте все ж сказали, що він не правий.

10:56
news-image: На Прикарпатті відкрили реабілітаційний центр для дітей-інвалідів
Відбулося офіційне відкриття першого у Рожнятівському районі реабілітаційного центру для дітей-інвалідів. Заклад функціонуватиме у приміщеннях колишнього дитячого садочка «Світанок».

10:35
news-image: За захоплення ворожого танку прикарпатець отримав 6 тис гривень
Вчора, 18 березня, в пункті постійної дислокації військової частини артилеристам 128 окремої гірськопіхотної бригади оперативного командування «Північ» виплачено понад 55 тисяч гривень за захоплення під час бою ворожого танка Т-72 та безпосередню участь у бойових діях.

10:16
news-image: Прикарпаття засипатиме снігом, у горах - лавинонебезпечно
19-20 березня в Івано-франківській області оголошено штормове попередження.

9:54
news-image: 75-річний прикарпатець згорів у власному дерев'яному будинку
Сьогодні о 00.23 в селі Лопянка Рожнятівського району виникла пожежа.

9:34
news-image: На Прикарпатті чоловік втопився в озері
Пригода трапилася у Тисменицькому районі.

9:12
news-image: Останній жарт Путіна
На тлі вбивства Нємцова, а також усіх пов’язаних із цим подій (арешту Дадаєва тощо) зовсім загубилася одна маленька, але вельми промовиста деталь. Нагороджуючи 9 березня орденом главу Чечні Рамзана Кадирова, Путін дав відзнаку і Володимиру Луговому – депутату Держдуми від ЛДПР та головному підозрюваному у справі про вбивство Олександра Литвиненка.

8:54
news-image: Прикарпатських студентів-міліціянтів затримали за збут наркотиків
Працівники відділу внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області ДВБ МВС України спільно з оперативними службами прикарпатської міліції та прокуратурою області викрили у вчиненні наркозлочинів п’ятьох курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ.

8:34
news-image: "Тихий" і його гармаші
За цього хлопчину в чудернацькій балаклаві терористи-росіяни дають чималі, щоправда американські, гроші. Кадирівські шакали, які прийшли з війною в Україну поклялись знайти і його і всю родину цього військовослужбовця Збройних Сил України.

8:11
news-image: Правоохоронці затримали водія, який збив велосипедиста в Івано-Франківську
Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Івано-Франківську. «Фольксваген Транспортер» наїхав на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

Попередній день   Наступний день