Попередній день   Наступний день

16:05

 Вчора, 1 березня о 16.29 годині в селі Куропатники Галицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків.

15:51 | Коментарів: 1

http://www.vezha.org/wp-content/uploads/2014/03/dd1.jpg

 

Франківські перевізники знову шантажем вимагають підняття тарифу на проїзд. І, на жаль, свого вони доб'ються.


15:34

 У Департаменті соціальної політики повідомляють: цьогорічний бюджет Івано-Франківська передбачає надання матеріальної допомоги малозабезпеченим мешканцям міста, тим людям, які потребують підтримки, грошової допомоги на закупівлю ліків чи на лікування у медичних закладах.


15:12

 25 квітня в рамках міжнародного проекту "Lets do it, World" відбудеться Всеукраїнська екоакція "Зробимо Україну чистою".


14:56

 ДП "Укрспирт" підвищив з 1 березня ціни на спирт з 178 гривень до 265 гривень за декалітр.


14:36

 

У рамках Швейцарсько-Українського проекту "Підтрика децентралізації в Україні" DESPRO у Вінниці відбувся навчальний семінар для сільських голів населених пунктів - переможців конкурсу на впровадження проектів з водозабезпечння у 2015 році.


14:15

Повістки на проходження медичного огляду отримають близько трьох тисяч мешканців Івано-Франківська, які підлягають призову.

13:56
Цікавий факт. Біля села Гарасимів (Тлумацький район Івано-Франківської області) з дерев висаджені написи «ЛЕНІН» та «60 СРСР», які видно навіть на знімках з космосу.

13:39
news-image: В Івано-Франківську горів BMW X5
За минулу добу в області зареєстровано 5 пожеж.

13:22
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_7584.JPGНа Прикарпатті триває мобілізаційний процес. До лав збройних сил України мобілізували 25 франківців.

13:11
news-image: В Франківську показали український короткий метр
30 українських короткометражних фільмів показали франківцям в рамках фестивалю «Вікенд українського короткого метру».

12:48
news-image: Лікарі Івано-Франківська зібрали допомогу для дітей в зоні АТО
Колектив Центральної міської клінічної лікарні долучився до збору гуманітарної допомоги дітям із зони проведення АТО, дітям із дитячих будинків, інтернатів, притулків, реабілітаційних центрів, сім’ям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах в Донецькій та Луганських областях.

12:27
news-image: В Івано-Франківську горіло сміття на стадіоні "Рух"
За минулу добу в області зареєстровано 5 пожеж.

12:04
news-image: У Франківську понад 30 онкохворих дітей отримали допомогу на лікування
У Івано-Франківську відбулося чергове засідання комісії по допомозі онкохворим дітям.

11:46
news-image: Львівськи десантники "віджали" танк у сепаратистів
Трофейний сепаратистський танк на «службі» у десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ

11:29
news-image: З Прикарпаття на передову відправили позашляховик
Окрім вантажу, волонтери з Долини повезли на схід позашляховик Nissan для 93-бригади, який відремонтували після ушкоджень на передовій.

11:08
news-image: Прикарпатські рятувальники визволили з квартири 2-річну дівчинку
Пригода трапилася вчора, 1 березня в місті Калуш.

10:49
news-image: Сповідь на передовій
Отець Даниїл родом з Івано-Франківска. Коли дізнався, що є можливість поїхати до своїх земляків на блокпости біля Кримського у Луганську область, одразу приготував книжки, освячені свічки, обереги і вирушив до хлопців.

10:34
Минулого тижня в Івано-Франківську відбулося засідання громадської ради при КП "Єдиний розрахунковий центр". Мешканці годину слухали виступи колишніх та теперішніх керівників, а потім перейшли до зауважень, пропозицій та подяк. Загалом зустріч тривала три години. Охочих поговорити про свої проблеми було достатньо.

10:06
news-image: Таїланд, Грузія, Непал, Кавказ, Мальдіви, Шрі-Ланка, Норвегія очима франківського подружжя
Подружжя Олі та Андрія Майгутяків з Івано-Франківська ще не об’їздило увесь світ, проте впевнено прямує до здійснення цієї майже фантастичної мрії чи не кожного українця. Таїланд, Кавказ, Грузія, Непал, Шрі-Ланка, Мальдіви, Норвегія, Польща — тут пара уже встигла побувати і радо розповіла кореспондентові «Галичини» про враження від своїх мандрівок.

9:43
news-image: На Прикарпатті затвердили склад новообраної громадської ради при УМВС
В обласному управлінні міліції 27 лютого відбулися установчі збори, на яких було затверджено кількісний склад новообраної Громадської Ради.

9:28
news-image: Молодий прикарпатець поцупив 600 метрів кабелю
«Підприємливий» мешканець села Вербовець Косівського району залишив десятки односельців без телефонного зв’язку.

9:06
news-image: Як у Брошневі садок ділили
У селищі Брошнів-Осада між кровними родичами виник "земельний" конфлікт. Тітка з племінницею долають сім кіл українського судочинства, аби довести свою правоту. Вже двічі вони судилися в Рожнятівському райсуді та стільки ж в апеляційному суді Івано-Франківської області, дійшли до Вищого спеціалізованого суду.

8:45
news-image: Прикарпатські вчені розробляють моделі виживання людства в умовах техногенної катастрофи
Останніми роками астрономи світу, а особливо зі США, дедалі частіше звертають свої погляди на Марс. Червона планета приваблює їх певною схожістю із Землею. Власне, її вивчення триває десятиліттями, та нині ці дослідження значно інтенсифікувалися. До Марса регулярно вирушають наукові супутники, які баражують на його орбіті, планетою мандрують марсоходи. Вони передають на Землю унікальні фотоматеріали, привозять проби грунту...

8:29
news-image: На Прикарпатті анонім «здав» КАМАЗ із шутром
На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що між селами Нижнів і Петрилів Тлумацького району з річки Дністер здійснюється забір піщано-гравійної суміші.

8:08
news-image: В Івано-Франківську влаштували чайний вечір для допомоги пораненим в АТО
Учора, 28 лютого, в Івано-Франківську відбувся чайний вечір з пампухами, який присвятили збору коштів для бійців, які повернулись із зони проведення антитерористичної операції з пораненнями.

Попередній день   Наступний день