Попередній день   Наступний день

23:23
24 березня 2015 року в м. Івано-Франківську відбулося третє засідання Наглядової ради в рамках проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», метою якого є зміцнення соціального та економічного розвитку в Карпатському регіоні шляхом сприяння співпраці між малими та середніми підприємствами для вирішення інвестиційних проблем у регіоні, створення сприятливого інвестиційного клімату в межах прикордонного регіону України і Румунії, покращення його іміджу через транскордонне співробітництво.

15:54

 

Надвірнянський районний суд минулого тижня розглянув кримінальне провадження щодо охоронника в ТзОВ "555-ТМ", який обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст.296 ч.1 (Хуліганство), 122 ч.1 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.


15:33
 
На сесії Івано-Франківської обласної ради, яка проходила 20 березня, розглянуто та прийнято позитивне рішення щодо виділення коштів у сумі 200,0 тис. гривень на ремонт Городенківської районної лікарні.

15:16

 

Виставка малюнків дітей з обмеженими можливостями, вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату, відкрилася в Івано-Франківську.


14:55

http://espreso.tv/uploads/article/148844/images/im578x383-10838.jpg

 

На цьогорічній музичній премії YUNA гурт "Скрябін" виступить у тимчасово оновленому складі.


14:39

В Івано-Франківську три із чотирьох недіючих кладовищ у незадовільному стані.

14:16
news-image: Порошенко відправив Коломойського у відставку
Президент України Петро Порошенко задовільнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

13:57
news-image: Віктор Анушкевичус про забудову міського озера: Варіант "ВамБуду" мене влаштовує
В Івано-Франківську набирає обертів ситуація навколо спроби забудови фірмою "Вамбуд" земельної ділянки біля міського озера (зі сторони вулиць Короля Данила, Ленкавського, Південний Бульвар, Гурика).

13:32
news-image: Господарі країни «Буковель»
Кому насправді належить найбільший гірськолижний курорт України

13:03
news-image: На Прикарпатті затримали педофіла, який вчинив наругу над семикласником
У вчиненні таких злочинів працівники міліції мають грунтовні підстави підозрювати 36-річного мешканця Коломийського району.

12:45
news-image: Найкращими дебатерами у Хмельницькому стали франківчани
Вони посіли перше та третє місце у Всеукраїнському турнірі "Маю право".

12:41

 У вчиненні таких злочинів працівники міліції мають грунтовні підстави підозрювати 36-річного мешканця Коломийського району.


12:21
news-image: На Прикарпатті троє молодиків скуповували картоплю, "вистежуючи" металобрухт
Молоді мешканці одного з сіл району скуповували у місцевих жителів картоплю та водночас вистежували, де можна викрасти металобрухт.

11:56
news-image: Прикарпатець чотири рази обікрав одну й ту ж продуктову крамницю
Власник однієї з продуктових крамниць, що на Косівщині, звернувся до міліції та повідомив про крадіжку.

11:37
news-image: Прикарпатець замерз біля річки
Вранці 23 березня на березі річки Свірж, що в селищі Букачівці Рогатинського району, люди виявили труп чоловіка й викликали міліцію.

11:12
news-image: На Прикарпатті під час розпалювання вогню постраждала 34-річна жінка
На Прикарпаттіз необережності обпеклася 34-річна жінка.

10:51
news-image: Пару лісових котів, які жили у Галицькому національному природному парку, випустять на волю
3 квітня о 12:00 в Еколого-освітньому, туристичному комплексі Галицького НПП відбудеться День відкритих воріт – Свято повернення в рідну стихію.

10:36
news-image: У забудовників свої закони
Чи може сьогодні франківська влада проконтролювати дотримання забудовниками законів? Історія з забудовою на вулиці Мельничука, 14, 16, що біля «білого дому», доводить, що ні. Законність цього будівництва вивчають одночасно в міліції, прокуратурі та суді, але поки буде винесено вердикт, будинок встигнуть добудувати і здати в експлуатацію.

10:19
news-image: Франківець вкрав мобілку прямо з магазину
В Івано-Франківську правоохоронці затримали місцевого жителя за підозрою у вчиненні крадіжки мобільних телефонів з крамниці. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

9:56
news-image: Десантник Ігор Перцович: «Терористи нас дуже сильно бояться!»
Ігор Перцович (28 років) народився і проживає в селі Середній Березів. Після закінчення сільської школи, поступив в Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газуна факультет «управління інформаційною діяльністю».

9:37
news-image: Прикарпатець на мотоциклі не справився з керуванням та опинився в кюветі
За минулу добу в області зареєстрована 1 дорожньо-транспортна подія. Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

9:12
news-image: На вихідні Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Київ — Івано-Франківськ
На вихідні «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд з Києва до Івано-Франківська.

8:45
news-image: Путін працевлаштував екс-міністра Януковича - Віталія Захарченка
Президент Росії Володимир Путін призначив екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка експертом з інвестицій.

8:18
Обидві машини були зі служби таксі "Оптимальне". Близько півночі, одну машину побили на вулиці Івана Павла ІІ, іншу - на вулиці Тудора в Івано-Франківську.

8:05
news-image: У Верховинській лікарні виявлено порушення на суму понад 220 тисяч гривень
Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Івано-Франківській області – Верховинської об’єднаної держфінінспекції – під час планової ревізії Верховинської центральної районної лікарні виявили порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму понад 220 тис. грн., - повідомляє прес-служба Держфінінспекції України.

Попередній день   Наступний день