Попередній день   Наступний день

15:56

 Гуцулка Ксеня - легендарна українська пісня-танго, роками не втрачає популярності. Її переспівували десятки, а то й сотні разів.


15:32

 Прокуратура Києва вручила судді Печерського райсуду Києва Оксані Царевич копію клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту.


15:03

Таку точку зору висловив голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час зустрічі з представниками громадських організацій та політичних партій, що відбулася 4 березня в залі засідань ОДА.

14:39

 На Прикарпатті продовжують винищувати безпритульних собак. Цього разу факти отруєння чотирилапих зафіксовано у Надвірній.


14:12

 Викладачі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області провели навчання із працівниками міської поліклініки No2 щодо правил та дій в умовах надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру.


13:47
 

Днями на Прикарпатті відбулась стартова зустріч у рамках реалізації Проекту «Зменшення енергоспоживання та викидів CO2  в секторі багатоквартирних житлових будинків міста Долина».

13:21

 Гаррі Каспаров заявив у Сенаті США, що світовій спільноті необхідно продовжити ізоляцію президента Росії Володимира Путіна і підтримати Україну поставками зброї.


12:56

 Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус разом із дружиною взяли участь у відзначенні 200-річниці з Дня народженян автора музики державного гімну України Михайла Вербицького у Польщі.


12:35

 Голландські експерти встановили, що літак був збитий ракетою з російської установки, керованої, найвірогідніше, навченим російським екіпажем.


12:19
news-image: Скільки коштує біометричний паспорт розказали у франківській міграційній службі
З початку цього року франківська міграційна служба видала уже 17 636 закордонних паспорти. Про це сьогодні, 5 березня, на прес-конференції заявив керівник служби Сергій Саїв.

11:57
news-image: Франківець публічно попросив нардепа не перетворювати під'їзд на смітник
Пост обурення зі зверненням до народного депутата Олександра Шевченка опублікував у соцмережі Фейсбук мешканець Івано-Франківська.

11:36
news-image: Завдяки співпраці з ЄС у Долині планують зменшити енергоспоживання та шкідливі викиди
3 березня в Долині відбулась стартова зустріч у рамках реалізації Проекту «Зменшення енергоспоживання та викидів CO2 в секторі багатоквартирних житлових будинків міста Долина».

11:17
news-image: Смертельне ДТП на Прикарпатті
На Калущині водій автомобіля «Skoda Octavia» не впорався із керуванням і з’їхав в кювет.

10:49
news-image: У Буковелі виявили артилерійський снаряд
Піротехніки знищили 5 одиниць застарілих боєприпасів.

10:32
news-image: В Івано-Франківську представляють кращі соціальні проекти
В Івано-Франківську тривають заходи Програми транскордонного співробітництва між Польщею, Білорусією і Україною. В рамках реалізації проекту „Спільна мережа співпраці у сфері культури і соціального захисту з метою розвитку міст польсько-українського прикордоння” до міста прибула делегація представників Луцька і Жешува (Республіка Польща).

10:13
news-image: В Україні жалоба за загиблими на шахті Засядька
Президент України Петро Порошенко оголосив 5 березня днем жалоби у зв'язку із трагічною загибеллю шахтарів внаслідок аварії, що сталася 4 березня на донецькій шахті імені Засядька.

9:56
news-image: Один день івано-франківської квіткарки
Квіти завжди купували, купують і будуть купувати. Принаймні так стверджують власники квіткових крамниць.

9:35
news-image: На Прикарпатті пенсіонерка ночами крала з вулиці бруківку
Опівночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що якась жінка викрадає бруківку, якою вимощують центральну вулицю Тисмениці.

9:13
news-image: Само(?)вбивства високопосадовців: 5 лише за один місяць
Самовбивства, ймовірні самовбивства і загибель при нез’ясованих обставинах… Лише за останні 2 місяці в Україні неприродньою смертю загинули п’ятеро високопосадовців.

9:09
Під час продуктового ажіотажу 19-річний мешканець селища Брошнів Рожнятівського району виніс з магазину в Рожнятові практично весь крам. Парубок не штурмував продмаг у розпал робочого дня, а вночі під’їхав до нього на своєму мікроавтобусі, «фомкою» зірвав навісний замок на дверях і кілька годин виносив з приміщення спиртне, цигарки, борошно, цукор, крупи, консерви.

8:45
news-image: На Прикарпатті замість виплати заборгованої зарплати посадовці провели кошти через нові рахунки
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється контроль за виконанням судових рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі.

8:29
news-image: В Галичині - майже як у столиці
Виявляється, загадкові смерті та проблеми з транспортом не залежать від розміру і статусу населених пунктів.

8:09
news-image: Коломиянки перемогли на Чемпіонаті України з пауерліфтингу
Коломиянки перемогли на Чемпіонаті України з пауерліфтингу. Спортивний захід відбувався у Полтаві.

Попередній день   Наступний день