Попередній день   Наступний день

16:15

З Божою допомогою людина здатна пережити найтяжче. Потрібна тільки міцна віра і надія. У цьому переконані ті іванофранківці, які змогли знайти порятунок у молитві.


15:57
У Франківську відбулося брутальне пограбування Зловмисники увірвалися до однієї з квартир обласного центру та незаконно заволоділи особистими речами і грошовими коштами потерпілих. Після вчинення особливо тяжкого злочину розбійники зачинили потерпілих у помешканні та втекли.

15:35
news-image: ДАІ знайшла і спіймала винуватця вечірнього ДТП на Довгій за 60 кілометрів від Франківська
Порушником виявився житель селища Микуличин Яремчанської міської ради.

15:17

Працівники Коломийського міськвідділу міліції розкрили крадіжку.


14:56

Прокуратурою м.Івано-Франківська розпочато кримінальне провадження щодо службових осіб виконавчого комітету міської ради.


14:37

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк зустрівся з представниками Всеукраїнського благодійного фонду «Крок назустріч».


14:16
news-image: Колишній нардеп-тушка з Прикарпаття очолив  «Волиньобленерго»
 
У головного постачальника електроенергії Волинської області відбулися зміни на керівному містку.

13:54

Сьогодні, 21 травня, в містах України свято День вишиванки відзначають всеукраїнським флешмобом «Усі в вишиванках»

13:31
news-image: ДТП на Прикарпатті: Одна людина загинула, двоє у лікарні
За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортна подія

13:09

Коломийські міліціонери розшукали жінку, котра обґрунтовано підозрюється у крадіжці велосипеда.


12:49

20 травня на вулиці Вовчинецькій в Івано-Франківську відкрили вуличний малюнок за мотивами казок Івана Франка. Стріт-арт приурочений до чергової річниці з дня заснування міста.


12:28

Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області у минулому і з початку цього року надало внутрішньо переміщеним особам із АР Крим, Луганської та Донецької областей 115 паспортів громадянина України і майже півтисячі закордонних паспортів.


12:11
news-image: Під колесами поїзда загинув прикарпатець
20 травня о 09.32 год. на Прикарпатті стався нещасний випадок.

11:56

У середу, 20 травня, в парку селища Богородчани проходив Олімпійський день бігу, в рамках якого було проведено легкоатлетичні пробіги серед школярів району.


11:32

На місце тривожного виклику екіпаж наряду міліціонерів Державної служби охорони прибув негайно.


11:13

Вчора в с. Якубівка Городенківського р-ну під час вилову риби з місцевого озера, з якого спустили воду, застряг в намулі та не міг самостійно вибратись на берег житель с. Рашків, Городенківського р-ну.


10:58

Вчора у Івано-Франківську на вулиці Ребета 8Б, на території ТзОВ «Альфа Буд» було виявлено 1 (один) 75 мм артилерійський снаряд часів ІІ світової війни.


10:37

http://priluki.info/img/news_foto/1180.jpg

 Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий опубліковав на своїй сторінці у соцмережі список суддів, який сьогодні розглядатиме парламент.


10:16
news-image: Ветерани прикарпатської міліції презетували книжку про найбільш резонансні злочини за останні 50 років
В обласному управлінні міліції презентували збірку художньо-документальних оповідей «Поїздка під дулом пістолета», що є продовженням книги ветеранів міліції Ігоря Голинського та Михайла Березовського.

9:57
news-image: Прокуратура відкрила провадження на посадовців за землю в центрі Франківська
Прокуратурою м.Івано-Франківська розпочато кримінальне провадження щодо службових осіб виконавчого комітету міської ради.

9:44
news-image: «Відносно культурне містечко» або Вандалізм у Коломиї
Наскільки неоднорідною щодо своєї зрілості є громада галицьких містечок, демонструє випадок, який трапився тепер у Коломиї. Там одні люди виявили ініціативу, доклали своїх рук, витратили гроші й час, щоб встановити у місті паркінґи для роверів. А інші люди прийшли і ті паркінґи знищили. «Напевно, то прийшов Путін і біди наробив», — сумно жартують громадські активісти.

9:23
news-image: Прикарпатець, прикинувшись волонтером обікрав людей, а потім погрожував правоохоронцям самогубством
Вчора близько восьмої години вечора 21-річний юнак зайшов у господарство місцевих мешканців під приводом збору коштів для лікування пораненим бійцям АТО та вчинив кримінальне правопорушення.

8:58
news-image: У Франківську затримали підозрюваного у розбійному нападі
Зловмисники увірвалися до однієї з квартир обласного центру та незаконно заволоділи особистими речами і грошовими коштами потерпілих. Після вчинення особливо тяжкого злочину розбійники зачинили потерпілих у помешканні та втекли.

8:30
news-image: Список прикарпатських сіл, які зривають мобілізацію
Івано-Франківський обласний військкомат підготував перелік сіл, в яких упродовж п’яти хвиль мобілізації не був призваний жоден військовослужбовець. Одразу попереджуємо: в список не включені військовослужбовці, які пішли в армію добровольцями.

Попередній день   Наступний день