Попередній день   Наступний день

13:34
Голова обласної ради Василь Скрипничук видав розпорядження скликати позачергову, 36-ту, сесію обласної ради 5 червня ц. р. (поч. о 9 год.) в залі засідань обласної ради (IV поверх) з порядком денним:

13:19
Це свято багатогранне: відзначається дарування вірним утішителя — Святого Духа, відкриття Бога в повноті і створення християнської Церкви. Згідно зі Святим писанням, цього дня на апостолів зійшли язики полум’я і вони заговорили різними мовами, аби могти проповідувати Євангеліє різним народам.

12:51
Президент України Петро Порошенко заявив, що своїм головним досягненням за рік президентства він вважає зрив російського проекту "Новороссія", який мав на увазі під собою відторгнення від дев'яти областей України.

12:29
У Івано-Франківську злодії викрадають з автомобілів гроші, ноутбуки, відеореєстратори, магнітофони, акумулятори і навіть… шоколад.

11:57 | Коментарів: 1
Депутат Верховної Ради Михайло Гаврилюк запропонував легалізувати в Україні проституцію, щоб захистити населення країни від венеричних захворювань. Про це повідомляє УНН.

11:39
Спікер Сенату Польщі Богдан Борусевич заявив, що необхідно якнайшвидше спростити візовий режим між Україною та ЄС. Крім того, політик наголосив на готовності підтримати скасування віз для українців.

11:19
news-image: Неповнолітнього підлітка затримали на крадіжці мобільного телефону
Відвідуючи товариша у лікарні, юнак вчинив майновий злочин. Зловмисник поцупив чужий телефон вартістю близько двох тисяч гривень.

11:17
28 травня 2015 року в м. Івано-Франківську відбулося засідання фокус-групи   в рамках проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», що реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та департаментом міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.

10:56
news-image: Через нестачу дизельного мастила на Прикарпатті перестали курсувати приміські потяги
В Івано-Франківську на деякий час припинили курсувати приміські потяги. Тож ті, кому необхідно було потрапити в Яремче, Ходорів, Коломию та Ворохту чи в села цих напрямків, відразу відчули незручності, бо довелося їхати в переповнених автобусах.

10:39
news-image: Долинські волонтери відправили у зону бойових дій костюми для снайперів
Чергова допомога від волонтерської ініціативи "Волонтери. м. Долини" поїхала на Схід – 4-му батальйону Національної Гвардії.

10:19
 
Останнім часом соцмережі просто засипали повідомленнями про телефонні афери. Нічний дзвінок – «Ваша дитина у біді. Треба гроші. Вже!» – схема стара і, видається, знають про неї уже всі. Та все ж батьківський інстинкт часто заглушує те, що підказує здоровий глузд. І люди виносять з хати конверти з грошима. Хто дзвонить і про що обов’язково варто спитати у того незнайомця?

9:58
news-image: Прикарпатець обікрав дівчину у розважальному центрі
Працівники міськвідділу міліції, що у Калуші, підозрюють 20-річного місцевого жителя у крадіжці мобільного телефону та жіночої сумки.

9:39
news-image: Навчання на канікулах
Літні мовні табори для школярів та студентів Європи – звична річ. В Івано-Франківську та інших містах України цьогоріч мовні табори централізовано організовують уперше.

9:15
news-image: На Прикарпатті пенсіонер випав з кузова автомобіля
У Тисменицькому районі серйозно травмувався чоловік, який випав з кузова автомобіля.

8:56
news-image: Справа Ониськіва: батько вбитого заявив, що прокуратура вигороджує підсудного і "живе по-новому"
У справі про вбивство 26-річного іванофранківця Михайла Слободяна, за яке судять сина колишнього місцевого високопосадовця, 33-річного підприємця Андрія Ониськіва, завершилися судові дебати. Батько вбитого Микола Слободян різко розкритикував представників прокуратури, звинувативши їх у сприянні підсудному.

8:39
news-image: Прикарпатець викрав акумулятор з автівки з подвір'я господаря
Про крадіжку правоохоронців повідомили власники майна. Потерпілі розповіли, що акумуляторна батарея зникла з автомобіля залишеного на подвір’ї господарства.

8:11
news-image: "Черемош-фест" пройде цього року не у Криворівні
Цьогоріч організатори "Черемош-фесту" таки проведуть черговий фестиваль на Верховинщині.

Попередній день   Наступний день