Попередній день   Наступний день

15:59

https://pp.vk.me/c629107/v629107767/286e/CAT6gDetaog.jpg

 

В Івано-Франківську триває третій день транспортної реформи.


15:35
news-image: Франківські волонтери доправили медикаменти у лікарні зони АТО
Харків'яни доправили до хірургічного відділення лікарні міста Щастя медичні засоби від благодійного фонду "Франківський Опір".

15:12
news-image: Деревообробники вийшли під ОДА вимагати у Порошенка підписати закон про заборону експорту лісу
Сьогодні на площі перед Івано-Франківською облдержадміністрацію Асоціація деревообробних підпримємств провели віче.

14:57
news-image: Квитковий патріотизм
Повставши проти злочинного режиму Януковича українці вимагали втілення європейських стандартів життя та забезпечення прав кожного громадянина у нашій державі. Саме тоді у нас зародився потужний волонтерський рух, а патріотизм перестав бути звичайною показухою на мітингах у вишиванках. Після Революції Гідності, здавалося, і влада і громадяни були готові жити за новими суспільними нормами, які передбачали неухильне виконання законів та загальноприйнятих європейських правил поведінки.

14:33
news-image: У Калуші до шести років тюрми засудили чоловіка, який заявляв, що наркотики йому підкинули правоохоронці
Неодноразово судимий калушанин знову потрапив під слідство, а відтак, на кілька років попрощається зі свободою. Цього разу він попався на незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних засобів. До того ж — вчинене повторно. У судовому засіданні він заявляв, що правоохоронці йому наркотики підкинули.
Згідно з матеріалами справи, чоловік, маючи незняту та непогашену у встановленому законом порядку судимість за статтями 307, 309 КК України, придбав та зберігав із метою збуту таблетки “SUBUTEX”, які містять наркотичний засіб, обіг якого обмежено — бупренорфін, повідомляють Вікна.

14:12
news-image: Прикарпатських спортсменів урочисто провели на перші Європейські ігри
12 червня в столиці Прикарпаття відбулися урочисті проводи збірної Івано-Франківської області на I Європейські ігри, які з 12 по 28 червня проходитимуть у Баку (Азербайджан).

13:55
news-image: Іванофранківець вкоротив собі віку, вистрибнувши з даху дев'ятиповерхівки
11 червня 64-річний іванофранківець покінчив життя самогубством.

13:36
news-image: Родинам загиблих правоохоронців вручили матеріальну допомогу
Турботою і увагою працівники прикарпатської міліції намагаються підтримати родини правоохоронців, котрі втратили найрідніших у зоні бойових дій на Донбасі. Їх знову запросили до обласного управління міліції краю, щоб вручити матеріальну допомогу.

13:14
news-image: Російський винищувач ледь розминувся з літаком США над Чорним морем
Винищувач Російської Федерації пролетів на відстані трьох метрів повз літак Військово-повітряних сил Сполучених Штатів у міжнародному повітряному просторі над Чорним морем.

12:55
news-image: В Івано-Франківську понад 100 будинків залишились без світла
Служба оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради інформує про відключення для проведення ремонтних робіт 12 червня 2015 року

12:32
news-image: Суд вибачив Клюєвим борг у 230 мільйонів євро
Вищий господарський суд вирішив зняти з компанії братів Клюєвих зобов’язання виплатити державі борг у 230 мільйонів євро.

12:09
news-image: В облвійськкоматі запрацювала комісія з надання статусу учасника АТО
В Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті запрацювала комісія з розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій військовослужбовців, які брали участь в АТО.

11:49
news-image: На Косівщині похоронили дівчинку, яку жорстоко вбили
11 червня, поховали 9-річну Мар’яну Захарук, яку два дні тому знайшли вбитою в селі Рожнів на Косівщині. Мар’яну хоронили у закритій труні, на похорон прийшло понад чотири сотні селян.

11:24
news-image: Франківці під відкритим небом дивилися фільм “P.S. Я кохаю тебе”
У Франківську розпочався сезон Кінотеатру під відкритим небом.

11:12
news-image: На Прикарпатті жінка отруїлася засобом для обробки картоплі
11 червня в реанімаційне відділення Тлумацької ЦРЛ з діагнозом отруєння інсектицидом (препарат для захисту рослин) госпіталізована 49-річна жителька с. Нижнів.

10:49
news-image: Правий сектор Прикарпаття: поворот не туди
Погрузнувши у внутрішніх конфліктах, Правий Сектор Прикарпаття, як найбільш радикальна за характером позиціонування політична організація, ризикує не лише піти на маргінес, а й звести власну роль в місцевому політикумі до місії звичайнісінького кілерства на догоду вище стоячим донорам.

10:21
news-image: Франківські оперативники викрили фіктивну оборудку по мінімізації податкових зобов’язань
Нещодавно працівники оперативного управління ДПІ у м. Івано-Франківську викрили одну зі схем ухилення від оподаткування.

10:08
news-image: З міста у село – романтика чи перспектива
Місце, де ми мешкаємо, прямо і безпосередньо впливає на рівень і стиль нашого життя, здоров’я, наші звички, потреби, уподобання, можливості та мрії.

Попередній день   Наступний день