Попередній день   Наступний день

12:21

Боєць АТО із Калуша Віталій Маліборський стверджує, що у 80-ій аеромобільній бригаді не хочуть демобілізовувати військових, які вже рік несуть службу. Мотивують начебто тим, що немає резерву для заміни.

11:59
news-image: У МЗС уточнили: Росія затримала на кордоні 160 українців
Прикордонна служба Росії затримала на кордоні з Білоруссю 160 українців.

11:44

20 липня 2015 року відбулася робоча зустріч експертів регіонального компоненту проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада», представників бізнес-спільноти області та департаменту економіки Івано-Франківської ОДА.

Одним із завдань проекту на місцевому рівні є здійснення експертного аналізу та підготовка пропозицій до обласної програми підтримки та розвитку МСП задля розвитку бізнес-середовища та для поліпшення умов провадження підприємницької діяльності в Івано-Франківській області.


11:21
news-image: На Прикарпатті збудують дитсадок за 13 мільйонів
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому 7 липня уклало угоду з ПП «ГалКомБуд» на будівництво дитячого садка в селі Микитинці. Вартість угоди складає 13,46 млн грн.

10:55
news-image: Іванофранківці скаржаться на прострочені товари на полках місцевого супермакету
Зокрема, про три таких випадків у соцмережі Facebook написала Тетяна Паляничка.

10:37

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_1140%20(1).JPG

Пізно ввечері 13 липня до військової частини 1241, що на Чорновола зі східних рубежів держави прибули бійці 4-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії. 


10:12
news-image: Франківські спортсменки стали призерами Всеукраїнського тенісного турніру
З 6 по 10 липня в Хмельницькому проходив Всеукраїнський тенісний турнір «Зірки Поділля».

9:55
news-image: Податківці донарахували півмільйона гривень за порушення при торгівлі алкоголем та тютюном
Станом на 1 липня 2015 року за результатами проведених перевірок 65 суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, донараховано 504,3 тис. грн. податків і зборів.

9:38
news-image: «Прикарпаттрансгаз» віддасть 22 мільйони партнеру скандальних забудовників
УМГ «Прикарпаттрансгаз» (ПАТ «Укртрансгаз») 3 липня за результатами тендеру уклала низку угод з ТОВ «Сігірія» на малярні роботи вартістю 21,58 млн грн.

9:19
23 липня 2015 року у рамках реалізації регіонального компоненту Проекту USAID «Впевнений бізнес — заможна громада» бізнесмени та місцеві чиновники дискутували на тему  виявлення низки корупційних ризиків у рішенні міської ради щодо розміщення тимчасових споруд.

8:55
news-image: Кохання Іванка Франка і Юзефи Дзвонковської закарбоване на одній з багатоповерхівок Франківська
Кожного дня сотні мешканців міста проходять повз будинок навпроти Ратуші де розміщений торговий цент "Н".

8:29
news-image: У Франківську затримали любительку дармового краму
В Івано-Франківську дівчина, яка прийшла до місцевого продовольчого маркету, намагалася непомітно пронести повз каси неоплачений товар. Скоїти крадіжку зловмисниці завадили працівники ДСО

8:11
news-image: Фортифікаційний кидок: Прикарпатцям обіцяли Харківщину, а кинули на Донеччину
Вже минув рік війни, а державні чиновники, відповідальні навіть не за стан бойових підрозділів, а за виконання обсягів тилових робіт, і далі виправдовуються за недолугість організації та кивають на фактори несподіваності.

Попередній день   Наступний день