Попередній день   Наступний день

22:13
Днями у Яремче на базі ІФНМУ в конференц-залі відпочинково-рекреаційного комплексу «Арніка» відбулася міжрегіональна науково-практична конференція «Актуальні питання сучасної урології, онкоурології, сексопатології та андрології».

21:30
В Івано-Франківській області з робочим візитом перебувала голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз.

20:57
14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, у с. Бабин Середній Калуського р-ну освятили новозбудовану святиню. Чин освячення здійснив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин.

20:35
Загалом станом на ранок 18 жовтня зареєстровано 140 випадків отруєнь.

20:10
17 жовтня о 22:21 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що в Івано-Франківську на вулиці Грушевського в контейнері для збору гуманітарної допомоги, який  належить службі «Карітас», перебуває людина.

19:45
Платники єдиного внеску, зазначені у п. 4 частини першої ст. 4 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464), фізичні особи - підприємці – платники єдиного податку зобов’язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ), нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок (абзац третій частини восьмої ст. 9 Закону № 2464).

19:24
Днями, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про хуліганські дії молодиків біля одного з ресторанів у Рогатині. Прибулі на місце події поліцейські затримали нетверезих розбишак.

18:57
Співробітники Тисменицького відділу поліції оперативно розкрили крадіжку господарського інвентарю (електроінстументів) з новобудови в селі Ганусівка.

18:30
18 жовтня в Івано-Франківську на обговорення порядку встановлення вивісок у центральній частині міста прийшло чимало небайдужих мешканців.

18:10
З‘явилась документальна стрічка про масове виселення жителів с. ПосічТисменицького району на Одещину під назвою “Посіч: депортована, але не знищена”. Її автори - прикарпатські історики Софія Шеметуха та Андрій Яворський. Примусове вивезення півстолітньої давності лягло в основу розповідей свідків-очевидців та їх нащадків.

17:42
Сьогодні, 18 жовтня, міський голова Руслан Марцінків повідомив, що оперативна нарада розпочинається з приємностей.

17:18
Сьогодні, 18 жовтня, відбулись земельні торги у формі аукціону з продажу та наданню в оренду земельних ділянок, які знаходяться в Івано-Франківську.

16:58
В Івано-Франківську відбулося спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу та з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування.

16:34
Днями в селищі Обертин пройшов традиційний для Тлумаччини районний фестиваль «Подяка Богу за врожай».

16:05
Долинським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 14-річного хлопця, який завдав ножових поранень учительці.

15:42
У рамках операції добровільної здачі зброї, яка проходить з 1 по 31 жовтня прикарпатці принесли до поліції 98 одиниць зброї.

15:17
17 жовтня о 19:23 в селі Чукалівка Тисменицького району горіла суха трава на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:58
В  Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області вчергове зустрічали  працівників податкової міліції, які прибули із зони проведення антитерористичної операції. Працівники спецпідрозділу «Фантом» - Путько Ростислав, Татарчук Микола, Кравець Андрій впродовж кількох місяців несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях.

14:32
У Надвірні в Центрі допомоги учасникам АТО голова райради  Іван Гурмак, голова райдержадміністрації Олександр Кеніз та міський голова Зіновій Андрійович вручили воякам району, які зі зброєю в руках відстоювали незалежність та територіальну цілісність України, 19 проектів землеустрою для ведення особистого селянського господарства.

14:05
В Івано-Франківську в обласній бібліотеці ім. І. Франка в рамках фестивалю історичної літератури «Софія» відбулася презентація нового видання роману Степана Процюка «Інфекція».

13:43
Загинув за Україну. Чергову анотаційну дошку відкрили в Івано-Франківську. У такий спосіб вшанувано активіста ОУН, учасника Союзу Української поступової молоді “Каменярі” Михайла Саведчука. Родом він з Угринева. По закінченні кооперативної школи працював на “мирній” посаді бухгалтера та управляв власним селянським господарством. Військову діяльність розпочав із служби уланом в польському війську.

13:18
Днями в актовій залі Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України у м. Київ відбулася урочиста церемонія закриття щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

12:40
Поет Ярослав Ясінський став лауреатом літературного фестивалю «Покрова» ім. Тараса Мельничука. Він одержав відповідний диплом та традиційного сирного коника. У попередні роки цією нагородою було відзначено Олега Лишегу, отця Івана Рибарука, Василя Портяка та Наталю Ткачик.

12:20
В обласній філармонії відбулася традиційна зустріч родини Соломії Крушельницької. Цього разу 15-й числом захід приурочили до 160-річчя від дня народження Івана Франка, тому місцем проведення й став Івано-Франківськ.

11:47
Щорічно в державі внаслідок різних надзвичайних ситуацій травмуються та гинуть діти. Щоб не допустити в подальшому дитячих трагедій, за ініціативи Управління ДСНС в області в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах Прикарпаття пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності, в рамках якого рятувальники провели з дітьми тематичні виховні години, вікторини, конкурси, ”Уроки безпеки”.

11:18
Про це повідомили на спільному засіданні обласної ради та консультативної ради з питань місцевого самоврядування.
На наступне сесійне засідання депутати винесли питання щодо внесення змін до регламенту ради.

10:58
Про це стало відомо 17 жовтня, на спільному засіданні президії обласної ради та консультативної ради з питань місцевого самоврядування. 

10:29
14-16 жовтня 2016р. в нашому місті відбулась традиційна та водночас знакова спортивна подія -  ювілейні XX міжнародні змагання Кубок «Вечірній Івано - Франківськ» та чемпіонат України зі спортивної ходьби. Вже 20 – й рік поспіль незважаючи на погодні умови понад сотню спортсменів з різних куточків України та країн ближнього зарубіжжя, приїжджають до Івано -Франківська, щоб позмагатись у одному з найкрасивіших олімпійських видів спорту – спортивній ходьбі.

10:04

З метою забезпечення  мешканців та гостей  міста  сільськогосподарською   продукцією  та   продовольчими  товарами 

15 жовтня 2016 року відбувся   ярмарок     «Золота осінь - 2016» на трьох продовольчих ринках м.Івано-Франківська   (вул. Тролейбусна, 2, вул. Стуса, 17 та вул. Короля Данила).     

9:43
До чергової частини місцевого відділу поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець із заявою про викрадення його транспортного засобу, залишеного у дворі будинку в ніч на 10 жовтня.

9:21
Днями працівники поліції задокументували факт надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу в нежитловому приміщенні на одній із вулиць Коломиї.

8:59
У Надвірній біля могили борцям за волю України відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, Дня створення Української Повстанської Армії та свята українського війська.

8:32
З метою формування самосвідомості та виховання патріотичних почуттів школярів, позитивного іміджу військової служби в Збройних силах України, збереження історичної пам’яті, з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни 13 жовтня 2016 року на базі Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний конкурс строю та пісні, в якому взяли участь 15 закладів освіти І-ІІІ ступенів.

8:06
Відбулася зустріч голови облдержадміністрації Олега Гончарука із представниками німецького Червоного Хреста м. Штарнберг Карлом Майером та Юргеном Бертольдом. Участь у спілкуванні взяли директор департаменту охорони здоров’я ОДА Мирон Матейко і головний лікар Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк.

7:40
18 жовтня 2016 року о 14.30 год на Вічевому майдані за ініціативи департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради спільно з БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми заплановано проведення вуличної акції «Кожен постраждалий має право на допомогу!» з метою ідентифікації постраждалих від торгівлі людьми осіб та інформування громадян про можливість отримання допомоги.

7:13
18 жовтня БК «Говерла» проведе домашній матч в рамках FreezeOil Кубка України.

6:41
18 жовтня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день