Попередній день   Наступний день

22:17
20 жовтня у Музеї мистецтв Прикарпаття відкриється виставка творчих робіт харків’янки Анни Ярмолюк. Творчість художниці неможливо віднести до одного напрямку живопису. Її роботи – маленькі сюжети та водночас цілі історії. Вони представляють простих людей та прості речі в новому та незвичайному баченні

21:35
Вчора, 18 жовтня, перевізники встановили пристрої зовнішнього звукового оповіщення напряму та номера маршруту в міських автобусах загального користування на маршрутах 21 та 44. Сьогодні буде – 35 .

20:57
За минулу добу в області зареєстровано одну дорожньо-транспортну пригоду. Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

20:35
У Тлумацькому районі пройшло виїзне засідання президії обласного комітету профспілки працівників державних установ за участі керівників установ і організацій району, профспілкових активістів. Участь у його роботі взяли заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул та голова районної ради Василь Двояк.

20:10
Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Міністерством культури України і Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» у вересні-грудні 2016 року організує Всеукраїнський конкурс фото-, відеоробіт «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді».

19:44
Стільки, за словами міністра оборони України Степана Полторака, витрачає держава на одного військового на рік. За ці гроші, заявив міністр, його потрібно одягнути в однострій, котрий би не горів і не промокав, забезпечити озброєнням, технікою, нагодувати тощо

19:20
Як повідомив перший заступник начальника Надвірнянської ОДПІ Богдан Нагорняк, протягом дев’яти місяців 2016 року надходження акцизного податку з реалізації підакцизних товарів до бюджету Надвірнянщини склали 11,9 млн. гривень. Це на 4,8 млн. гривень більше минулорічних надходжень.

18:54
У четвер, 20 жовтня, відбудеться уже традиційний ІV бал для людей з обмеженими фізичними можливостями.
На свято, яке проходитиме в Тисмениці, прибудуть понад півсотні пар з Івано-Франківська та області, Львова та Києва. Традиційно панянки одягнуть вечірні сукні, а кавалери – костюми з краваткою чи метеликом.

18:33
Упродовж найближчих десяти – п’ятнадцяти років на Прикарпатті може всохнути 60 тисяч гектарів смерекових лісів. На цьому акцентують увагу в обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Щоб почати вирішувати проблему, необхідно передусім вирубати хворі дерева

18:05
З метою якісного обслуговування платників податків, Державною фіскальною службою України на власному офіційному веб-порталі запроваджено новий електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису».

17:43
Деякі мешканці міста досі без теплопостачання, обурені в мерії. І це в розпал опалювального сезону. На гарячу лінію міськвиконкому продовжують надходити скарги від невдоволених мешканців. В “Теплокомуненерго” пояснюють, їхні підземні комунікації в аварійному стані. Після запуску теплопостачання виявили численні пориви мереж.

17:17
У п’ятницю, 21 жовтня, Івано-Франківська обласна рада проведе виїзне засідання у Вигоді. Воно буде присвячено питанням лісового господарства.

16:56
Сьогодні, 19 жовтня, під стінами адмінбудівлі в Івано-Франківську відбувається страйк працівників ВАТ “Пресмаш”. Люди вимагають виплатити зарплату за 20 місяців. Крім того, робітники хочуть, щоб завод працював на повну потужність та вимагають належних умов праці.

16:34
Cкасовано і змінено незаконні рішення судів першої та апеляційної інстанцій щодо 225 осіб.

16:10
Щорічна вакцинація – найефективніший засіб захисту організму від вірусів грипу, визнаний доказовою медициною.

15:41
За інформацією головного управління статистики, чисельність наявного населення Івано-Франківщини на 1 вересня 2016 р. становила 1380919 осіб.

15:20
18 жовтня о 18:12 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Кремидів Галицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено ліжко, меблі, підлогу та речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло власника 1929 р.н. Попередня причина виникнення пожежі - необережність під час куріння.

14:53
Впродовж минулого тижня, на тенісних кортах Українського тенісного центру села Петрівське, що на Київщині, проходив Кубок України з тенісу. За медалі турніру боролися більш ніж 100 спортсменів.

14:28
Відтепер один з найвідоміших автобусних перевізників Польщі їздитиме в Україну. PolskiBus запускає два нових маршрути: Щецин – Чернівці (через Львів та Івано-Франківськ) і Познань – Херсон (через Львів, Тернопіль, Вінницю, Хмельницький).

14:01
Тепер абітурієнти можуть подавати дев'ять заяв на навчання на місцях бюджетного та регіонального замовлення не більш ніж на чотири спеціальності. У 2016 році можна було подавати до 15 заяв на п'ять спеціальностей. Подавання заявок на місця за кошти фізичних або юридичних осіб не обмежується.

13:38
Подбати про пацієнтів. Міська клінічна лікарня вже вдруге отримала грант на утеплення фасаду. В рамках програми енергоефетивності від Фонду ГІС. Сума фінансування становить 2.5 мільйони гривень. Кошти напрявлять на енергозберігаючі заходи в полікнініках, які найбільше цього потребують.

13:10
Упродовж поточного року енергетики поліпшили енергозабезпечення у Снятині. Зокрема, у рамках реалізації Програми покращення якості електропостачання, з початку року у місті встановлено дві розвантажувальні підстанції.

12:48
Верховна Рада підтримала законопроект, яким запровадила пенсії дружинам (чоловікам) загиблих в АТО військових, які зайняті доглядом за дітьми до 8 років і проходять військову службу.

12:20
За використання лісів, водних ресурсів, землі та надр Верховинщини протягом січня-вересня 2016 року користувачі цих природних багатств сплатили 6 млн. грн. Як зазначає начальник Верховинського відділення Коломийської ОДПІ Оксана Ясінська, це  на 2,1 млн. грн. більше, ніж надійшло за аналогічний період минулого року.

11:44
У залі засідань Коломийської РДА представили нового військового комісара – 43-річного Юрія Кападзе.

11:20
В Університеті права імені Короля Данила Галицького за підтримки департаменту соціальної політики облдержадміністрації та благодійного фонду «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» відбулося урочисте відкриття виставки «Дізнайся більше про торгівлю людьми!».

10:58
На пленарному засіданні Верховної Ради народний депутат Ігор Мосійчук назвав міського голову Коломиї Ігоря Слюзара “аферистом” і підняв питання довгобудів у місті.

10:33
Вони завдавали удару вісьмома точками на тілі. На Прикарпатті відбувся відкритий чемпіонат з тайського боксу або з Муай тай. У двобоях зійшлися близько сотні бійців. Не лише з різних українських областей, а й з інших країн.

10:04
На базі Івано-Франківського вищого професійного училища сервісного обслуговування техніки працівниками Івано-Франківського міського відділу Управління ДСНС в області було проведено захід на тему «Сходинки у безпечне життя».

9:41
На Прикарпатті зафіксовано випадок загибелі людини через отруєння чадним газом. 18 жовтня в селі Грабовець Богородчанського району  від отруєння чадним газом загинув чоловік 1980 р.н.

9:20
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації, голови обласної призовної комісії І.Пасічняка відбулося чергове засідання обласної призовної комісії.

8:57
Надання всебічної допомоги демобілізованим учасникам АТО - першочергове завдання, на якому зосередив увагу голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час заслуховування голів Тлумацької та Рогатинської РДА про стан справ у відповідних районах.

8:35
В Івано-Франківську тривають роботи з ремонту тротуарів. На місці старого асфальтного покриття встановлюють бруківку, яка є довговічнішою. До усіх підрядників міська влада висуває типові умови щодо якості, термінів виконання робіт, зовнішнього вигляду та гарантії мінімум на 3 роки. У поточному плані робіт перебуває чимало об’єктів у різних частинах міста у різних частинах міста. Один з найбільших – вул. Коновальця.

8:12
На свято Покрови у день вшанування українського війська в Коломиї зі скорботними урочистостям відкрили пам’ятний знак загиблим воїнам АТО.

7:40
19 жовтня о 18.00 год в Муніципальному центрі дозвілля відбудеться фінал ХХІ Відкритого телевізійного Чемпіонату студентських команд КВН "Кавалєрка 2016"

7:14
19 жовтня о 15 год. в залі засідань виконавчого комітету міської ради на вул. Грушевського, 21, каб. 311, розпочнеться процедура врахування громадських інтересів (слухання) щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків для учасників АТО в районі ТЦ «Арсен»

6:40
19 жовтня 2016р. о 11-30 годині у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи 11-А) буде проведено калейдоскоп професій. Бібліотекар ознайомить дітей з різноманітним світом професій, дасть поради, як вибрати справу до душі.

Попередній день   Наступний день