Попередній день   Наступний день

20:34
«24 жовтня о 5-й ранку у 90-річному віці пішов з життя видатний українсько-канадсько-швейцарьский економіст, професор, благодійник та громадський діяч Богдан Дмитрович Гаврилишин.
Останні хвилини свого життя Богдан Дмитрович провів у родинному колі у своїй квартирі в Києві», – повідомляють на офіційній сторінці фонду.

20:08
Український уряд не має наміру підтримувати ініціативу про підвищення рівня зарплат депутатам Верховної Ради.

19:45
У Болехові трапилась смертельна ДТП. В результаті аварії загинули двоє пішоходів. Трагедія трапилась у вихідний день вчора, 23 жовтня.

19:20
30-лiтнiй чоловiк рокiв три тому зазнав травми. З того часу iнвалiд. Має третю групу. Однак у нашiй державi, як вiдомо, навiть якщо немає кiнцiвки, iнвалiднiсть треба пiдтверджувати. Майже щороку лягати в лiкарню, проходити медичну комiсiю.

18:55
У ніч на 22 жовтня у квартирі по вул. Миру, що в Івано-Франківську, співмешканка на грунті раптово виниклих неприязних відносин, табуреткою нанесла один удар в голову 34-річному співмешканцю, а відтак завдала йому ножових поранень від яких чоловік помер.

18:32
За підтримки управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації та Івано-Франківського обласного ресурсного центру громад минулої п’ятниці у Богородчанах відбувся тренінг «Підтримка місцевої влади в реплікації методології місцевого розвитку громад».

18:05
На ділянці автодороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський через місто Городенка розпочато роботи з її капітального ремонту.

17:39
22 жовтня о 12:56 в селі Бабухів Рогатинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено господарську будівлю та перекриття, знищено 3 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

17:16
22 жовтня, близько 12 години дня рятувальники Яремчанського чергового загону ДСНС отримали виклик до водоспаду “Пробій”.

16:54
Освітній сфері не уникнути реформувань та кардинальних змін. Верховна Рада підтримала у першому читанні проект базового закону «Про освіту». За відповідне рішення проголосували 277 народних депутатів. За словами міністра освіти і науки Лілії Гриневич, саме з цього закону розпочнеться формування нової української школи, якісне реформування професійно-технічної освіти та завершення реформи вищої освіти.

16:33
Після нетривалого затишшя телефонні шахраї знову нагадали про себе представникам бізнесу Коломийщини

16:08
Під музичний супровід оркестру відомий івано-франківський поет Богдан Томенчук презентував свою нову збірку поезій. Книга «Місто героїв і понятих» спонукає читачів до роздумів про основні конфлікти життя та його незбагненну сутність. Ідеї віршів виникали впродовж всього життя, відзначає автор видання.

15:43
22 жовтня в селі Угорники Івано-Франківської міської ради трапилась дорожньо-транспортна пригода з фатальними наслідками.

15:18
22 жовтня в Івано-Франківську відбувся футбольний матч між командами другої ліги “Тепловик” (Франківськ) – “Рух” (Винники).

14:55
Віце-прем’єр з питань соціальної політики Павло Розенко доручив головам ОДА не допускати неправомірне позбавлення людей субсидій органами соцзахисту населення. Про це він заявив під час селекторної наради щодо стану проходження опалювального сезону 2016 – 2017 років, інформує Українська правда.

14:33
Відтепер фізичні особи та юридичні компанії, котрі бронювали місця у потягах для колективних груп змушені будуть швидше викупати замовлені квитки, аби не створювати умов для спекуляцій. Пасажири скаржаться, що проблеми з квитками бувають зазвичай у вихідні та свята. “Укрзалізниця” береться це вирішувати і змінює спосіб бронювання квитків.

14:06
На запрошення головного організатора, львівського  ПрАТ «ГалЕКСПО», представники управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківської міської ради спільно з керівниками туристичних фірм «Надія», «Апельсин» та «КЕЙ», мали змогу презентувати досягнення та поділитися перспективами розвитку туристичної галузі Івано-Франківська, прийнявши участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності, що проходив у Львові з 19 по 20 жовтня 2016 року.

13:42
З ініціативи літургіко-богословського відділу Коломийської єпархії української православної церкви Київського патріархату відбулася Богословсько-просвітницька конференція "Літургія життя". 

13:18
Великий Ключів до кінця року матиме власний дошкільний заклад. Садочок облаштують у старій сільській будівлі. 

12:57
У січні–вересні поточного року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулись 138 тис. домогосподарств області (на 23,2% більше, ніж у відповідному періоді 2015р.), з них 34,3% – звернулись вперше.

12:32
До Косівського відділу поліції звернувся 62-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа викрала у нього гроші в сумі близько 1000 гривень. У цій крадіжці він підозрює свого товариша, який напередодні перебував у нього в гостях.

12:10
Одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості Івано-Франківської області є надання якісних, адресних, соціальних послуг щодо сприяння у працевлаштуванні учасникам антитерористичної операції.

11:43
Під час розпаювання колишніх колгоспних земель у власність жителів с. Кремидова Кінчаківської сільради Галицького району передали по чотири з гаком кадастрових (умовних) гектари землі. Хоча на Івано-Франківщині після розподілу земель сільгосппризначення між людьми, котрі мали на них право, розмір середнього наділу на особу сягав лише 1,1 га, ні в кого тоді не виникало жодних застережень щодо майже вчетверо більшої площі селянських паїв у Кремидові.

11:20 | Коментарів: 1
Після розвалу СРСР Івано-Франківщина отримала у спадок виробниче об’єднання «Прикарпатліс» — майже ідеально вибудувану навіть за сучасними стандартами багатогалузеву вертикально інтегровану компанію. Компанію, яка забезпечувала роботою і зарплатами понад 40 тис. жителів краю, поставляла на ринок товари з високою доданою вартістю — меблі, деревостружкові (ДСП) і деревоволокнисті (ДВП) плити, фанеру...

10:50
Срібними призерами чемпіонату світу із баскетболу серед жіночих команд 3 на 3, який проходив у м. Гуанчжоу на Півдні Китаю, стала збірна України під керівництвом уродженця Прикарпаття Юрія Процюка.

10:22
Про це заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час селекторної наради з питань стану проходження осінньо-зимового періоду 2016/17 року за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, керівники структурних підрозділів ОДА та підприємств паливно-енергетичного комплексу.

9:53
До Косівського відділу поліції звернулася 43-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що поки її півтора місяці не було вдома, невідома особа, шляхом вільного доступу з її помешкання викрала золоті сережки та побутову техніку: телевізор "Самсунг", ноутбук, швейну машинку, мікрохвильову піч, кухонний комбайн, міксер.

9:24
До Галицького відділення поліції звернувся керуючий місцевої автозаправної станції. Чоловік повідомив про те, що невідомі особи вчинили крадіжку дороговартісного алкоголю, а саме віски «VAT-69».

8:55
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позов Надвірнянської місцевої прокуратури про скасування рішення міської ради, визнання недійсним договору оренди будівлі комунальної власності та її повернення.

8:32
За дев’ять місяців  цього року в зоні діяльності Івано-Франківської митниці ДФС бізнес-спільнота Прикарпаття  оформила в митному відношенні 852,4 тис. тонн товарів на суму понад 587,4 млн. дол. США. У порівнянні з аналогічним періодом того року експортно-імпортні поставки товарів зросли  на 64,9 млн. дол. США, або на 12,4 відсотки. Про це повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС.

8:10
Протягом січня-вересня 2016 року документальними перевірками, в тому числі спільно з іншими контролюючими органами, з питань виявлення фактів ухилень від оподаткування різного виду виплат, заробітної плати, видачі її за рахунок “тіньових” коштів (виплати заробітної плати у “конвертах”, ведення подвійної бухгалтерії, тощо) охоплено 19 юридичних осіб та 22 фізичних осіб-підприємців). Перевірками донараховано 3225 тис. грн., в т. ч. 2266 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомили в управлінні податків і зборів фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

7:42
На 13 сесії Коломийської міської ради депутати засідали в оновленій залі. Зала роками потребувала капітального ремонту і цьогоріч влада виділила кошти на реставрацію приміщення. Залу на третьому поверсі реставрували кілька місяців.

7:15
Верховна Рада майже удвічі збільшила посадові оклади народних депутатів.

6:42
21 жовтня у місті Тисмениця на вулиці Наливайка рятувальники ліквідували осині гнізда на горищі будівлі дитячого садка «Зайчатко».

Попередній день   Наступний день