Попередній день   Наступний день

22:17
Сьогодні, 26 жовтня, в Івано-Франківську відбувся круглий стіл на тему “Що дала Прикарпаттю угода про асоціацію з ЄС”.

21:31
Зведення нової поліклініки розпочалося ще 2000 року. Загальна вартість будівництва складає майже 60 мільйонів гривень. Станом на 1 січня 2016 року використано вже 22,5 мільйона гривень.

20:59
На Пнівському замку відбулися «Козацькі забави-2016», присвячені Дню захисника України, Дню українського козацтва та річниці утворення УПА, які організував та провів відділ молоді та спорту Надвірнянської райдержадміністрації.

20:33
З початку року 347 суб’єктів господарської діяльності розпочали власну справу, з них 73 - як юридична особа та 274 – як фізичних осіб – підприємців, повідомив перший заступник начальника Надвірнянської ОДПІ Богдан Нагорняк.

20:05
Історія про сильну жінку та слабких чоловіків, або трагедія мігрантського життя з 10 листопада на широких екранах. Івано-Франківськ – друге місто в рамках допрем’єрного показу фільму Тараса Ткаченка “Гніздо горлиці”. Фільм знятий на основі реальних фактів життя однієї з українських сімей. Він отримав визнання кінокритиків на Одеському міжнародному кінофестивалі і зібрав низку нагород на фестивалях за межами України.

19:43
Під керівництвом голови райдержадміністрації Любомира Глушкова відбулось засідання колегії районної державної адміністрації за участю голови районної ради Романа Дячука, першого заступника голови райдержадміністрації Нестора Печенюка, заступника голови райдержадміністрації Любові Михайлишин, членів колегії, керівників відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, підприємств, організацій, сільських, селищних голів, засобів масової інформації.

19:19
Івано-Франківьк стане п’ятим містом в Україні, що приєднається до проекту іHUB. Це некомерційна мережа центрів підтримки інновацій та підприємництва у Східній Європі, покликаних надати доступ до освіти, інвесторів, спілкування, створити простір для роботи технологічним компаніям. І вже навесні один з таких центрів з’явиться в Івано-Франківську на вул. Гординського, 10.

18:57
В останню неділю жовтня Україна переходить на зимовий час. О 4 годині ночі 30 жовтня 2016 р. стрілки годинника переведуть нa одну годину назад.

18:31
Нагадаємо, що 19 жовтня у Галичі за «гарячими слідами» було затримано групу осіб, громадян Грузії, які підозрюються у вчиненні крадіжки з помешкання жителя міста Бурштин.

18:05

Трагічна ДТП трапилася у смт. Заболотів Снятинського району. Громадянин республіки Болгарія вчинив наїзд на пішохода. У автопригоді на Тисменничині водій вантажівки з Рівенщини допустив зіткнення з легковиком під керуванням 34-річної франківчанки, яка отримала травми та госпіталізована.


17:42
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному проваджені, внесеному до ЄРДР за фактом незаконного виготовлення,  зберігання  та збуту наркотичних засобів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

17:20
Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вчинення депутатом сільської ради кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246  КК України.

16:54
У музеї писанкового розпису експонуватиметься виставка світлин французького митця Жан-П’єра Дюрана.

16:30
В Івано-Франківську в приміщенні обласної ради відбулася фахова майстерня для представників районних і обласних рад Прикарпаття, на якій обговорили особливості формування взаємовідносин державного та місцевих бюджетів на 2017 рік в умовах децентралізації.

16:07
За інформацією головного управління статистики, через роздрібну торгову мережу підприємств, фізичних осіб–підприємців та мережу ринків в області у січні–вересні населенню реалізовано товарів на 26,6 млрд грн, що у фактичних цінах більше, ніж за відповідний період попереднього року, на 11,8%, у порівнянних цінах (враховуючи індекс споживчих цін) – на 3,7%.

15:42
25 жовтня о 08:45 в селі Острів Галицького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття та димохід. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15:20
25 жовтня о 14:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у селі Черніїв по вулиці Центральній вантажний автомобіль «DAF» зіткнувся із автомобілем «Suzuki».

14:55
Багаторівнева парковка у середмісті Івано-Франківська. Інвестори обіцяють звести її на вулиці Андрія Мельника. Загалом тут постане чималий соціально-житловий комплекс.

14:30
Цього року міська влада зосередилась на ремонті навчальних закладів. На ці потреби у 2016 році заклали в бюджеті рекорду суму – 8 млн. грн. Цим коштом відремонтували приміщення та територію кількох десятків закладів освіти, і тепер ремонт продовжується у близько 10 школах і садках.

14:04
В період з 20 по 22 жовтня у столиці Угорщини Будапешті проходив Чемпіонат світу з карате (DREAM CUP” WORLD – 2016 International Open Kata and Kumite Karate Championship for Youth and Masters). У цих змаганнях серед кадетів віком до 14 років приймала участь представниця Федерації Кйокушінкаі карате унія України (All Ukrainian Kyokushinkai Karate Union) Прикарпатська спортсменка Мар’яна Сливінська, яка до своїх попередніх титулів додала два третіх місця світового рівня і у своїх тринадцять років стала ще і дворазовим призером світу, у розділах ката (техніка виконання вправ) та куміте (бої), інформує МВК.

13:42
28 жовтня відбудеться 2-ий конкурс інвестиційних проектів наукового парку «Прикарпатський університет». Метою є відбір перспективних проектів та розробок, просування нових можливостей фінансування для потенційних підприємців; розвиток інноваційного підприємництва і державно-приватного партнерства; комерціалізація прикладних розробок, створених на базі університету.

13:18
У Тисменицькому районі виділили нове приміщення для центру надання адміністративних послуг, який працює з 2013 року.

12:40
В одній зі шкіл Калуша школярі вже тиждень плетуть маскувальну сітку для українських військових. Учні школи №3 плетуть сітку у спортивному залі.

12:05
В рамках Івано-Франківської програми відновлення пам’яток архітектури, запровадженої міською радою, вдалось облаштувати оглядовий майданчик на Ратуші, фортечний провулок біля «Бастіону», повністю відновити фасад будинку на вул. Мазепи, 7-9. Як завершальний штрих реставрації останнього – історична будівля отримала особливу ілюмінацію, повідомляє офіційний сайт міста.

11:44
Єдиний податок належить до тих податкових платежів, надходження якого стабільно і суттєво зростають та поповнюють бюджети місцевих громад.

11:20
Під час відрядження Віктор Шкутов відвідав наших правоохоронців, які здійснюють службу на блок-постах у Маріуполі, ознайомився із побутовими умовами та перевірив готовність до зимового періоду.

10:58
Закон дозволяє використовувати літературні й мистецькі твори в карикатурах без згоди автора.

10:32
Держсекретар МЗС ФРН висловив готовність Берліна ділитися досвідом з Україною в процесі реформування державної служби.

10:04
В Івано-Франківському міському суді підходить до завершення розгляд резонансної кримінальної справи. Йдеться про зґвалтування іноземними студентами місцевої школярки, повідомляє прес-служба суду.

9:42
Хочеш бути режисером? – Будь ним. Незалежно від того, скільки тобі років, хто ти за фахом і чи маєш взагалі досвід у театральній сфері. Головне – цікава ідея та неординарний підхід.

9:19
В Івано-Франківську на базі тренінгового центру ГУНП Івано-Франківської області відбулися змагання по міні-футболу серед команд Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

8:57
Про крадіжку повідомив у поліцію 48-річний місцевий мешканець, власник магазину.

8:32
Верховна Рада у першому читанні прийняла розроблений Держкомтелерадіо законопроект про заборону завезення літератури антиукраїнського змісту з держави-агресора.

8:10
На цьому під час зустрічі з представниками делегації Норвегії щодо відкриття центру розвитку інновацій підприємництва IHUB Івано-Франківськ акцентувала перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка.

7:42
Запрошую всіх на Франкові читання, які відбудуться 26 жовтня о 18:00 год в Biblioteka, що на вул. Січових Стрільців 10. У дружній атмосфері за чашкою чаю Ви зможете познайомитися з нашими Івано-Франківськими поетами.

7:20
Конкурс буде проведено 26 жовтня о 14 годині в залі засідань виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21, каб. 311)

6:40
26 жовтня, о 10 годині в приміщенні облдержадміністрації (зал засідань, 1 поверх) відбудеться розширене засідання-презентація проекту містобудівної документації регіонального рівня “Схеми планування території Івано-Франківської області”.

Попередній день   Наступний день