Попередній день   Наступний день

22:23
Сьогодні в приміщенні облдержадміністрації відбулася прес-конференція з волонтером Катериною Валевською, котра розповіла журналістам про акцію «Велика Українська Хода».

21:22

5—13 листопада Генеральне консульство Республіки Польща у Львові разом

 із Центром польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську

 запрошують галичан до нового, вже 5-го перегляду сучасного польського

 кіно «Під Високим Замком».


20:58
Золота осінь в Івано-Франківську. Розлогі крона дерев зодягнулися в жовто-гарячі та багряні барви. Опале листя вкриває міські вулиці, парки та сквери. Сезонні зміни в природі милують око перехожих … і завдають неабиякого клопоту комунальникам. В період падолисту Муніципальна інспекція веде посилений контроль за прибиранням листя. Лише за тиждень скадено близько 2-х десятків приписів, зазначають інспектори. Надмірне його скупчення зафіксували в зелених зонах в середмісті.

20:33
Станом на початок жовтня в Україні налічувалося 1,696 млн внутрішньо переміщених осіб, що виїхали з окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також із анексованого Росією Криму.

20:05
29 жовтня, о 13.00 у Коломиї відбудеться презентація книжки Василя Нагірного “Дві долі одного життя”.

19:43
“Мій поклик: праця, щастя і свобода,” – концерт до 150-річчя Івана Франка відбудеться в неділю у Музеї мистецтв Прикарпаття.

19:20
Як інформують в управлінні НС ІФ ОДА, 90-річний мешканець Коломийського р-ну села Годи – Добровідка вул. Гагаріна вчинив суїцид через повішення в прибудові до господарської споруди власного господарства.

18:57
Президент Петро Порошенко хоче працювати в Європарламенті. Про це він заявив в Острозькій академії, пише Газета.юа.

18:34
27.10.2016 р. близько 11.40  водій, 1980 р.н., керуючи автомобілем "VOLVO V70XC", у стані алкогольного сп’яніння рухався ділянкою автодороги по вул. Добровлянська у м. Калуші в напрямку автодороги Стрий – Чернівці проявив неуважність, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням та допустив занос автомобіля,  виїхавши на зустрічну смугу руху, де вчинив наїзд на бетонну огорожу моста. В результаті ДТП  пасажир, 1980 р.н., загинув на місці події, Інформує Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації

18:06

До поліції із заявою про крадіжку звернулася директор одного з магазинів Бурштина з повідомленням про те, що з торгової зали невідомець викрав пляшку віскі «Джек Деніелс» вартістю до 400 гривень.


17:40
Основними завданнями  охорони здоров’я міста в ІІ кварталі 2016р. були  надання ургентної та невідкладної допомоги, проведення комплексу протиепідемічних заходів, гарантування рівня медичного забезпечення вагітних і дітей, дотримання стандартів лікування.   Поставлені завдання, окрім дотримання  соціальних гарантій при зверненні за медичною допомогою,  лікувальні заклади виконали.Не допущено спалахів інфекційних хвороб, відмов у наданні допомоги,  збережено ресурсний та кадровий потенціал медичних закладів.

17:18
Упродовж січня-вересня Івано-Франківські платники податків перерахували до бюджету 721,0 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 41,2 млн. грн. більше від очікуваних показників. Виконання бюджетного призначення становить 106,1 %.

16:57
1 листопада, у вівторок, об 11.00 го. в с. Спас Коломийського району за участю представників облдержадміністрації, експертів Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй, представників Богородчанського району та м. Яремче відбудеться урочисте відкриття сонячної електростанції, спорудженої у рамках реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3».

16:31
Сьогодні до обласного центру завітали учасники Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», яка стартувала з ініціативи 86 громадських та волонтерських організацій. Підтримав акцію Президент України Петро Порошенко, який підписав розпорядження «Про надання підтримки проведенню Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ».

16:04
Сьогодні голові Івано-Франківської Станиці Галицького Братства колишніх воїнів І-ї Української Дивізії Української Національної Армії Михайлу Мулику виповнилося 96 років.

15:43
 27 жовтня о 17:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на горі Хом’як Яремчанської міської ради заблукали троє туристів. Для проведення пошуково-рятувальних робіт були залучені шестеро рятувальників Ворохтянського пошуково-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

15:17
27 жовтня о 09:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Бурштині Галицького району виникла пожежа в електрощитовій в підвальному приміщенні дошкільного навчального закладу «Берізка».

14:55
Сьогодні у приміщенні Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася прес-конференція присвячена Х благодійному “Галицького Балу”.

14:33
28 жовтня в Івано-Франківську завершилось перше судове засідання у справі начальника управління патрульної поліції Дмитра Міхальця.

14:08
27 жовтня, на сесії Калуської міськради при розгляді питання щодо припинення дії договору користування землею, виступив калушанин Ігор Лещій.

13:42
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури спільно із працівниками СБУ було виявлено факт незаконного видобутку гравію.

13:13
Уряд ініціює підвищення з 1 січня 2017 року мінімальної зарплати з 1600 (станом на грудень 2016 р) до 3200 грн. Вперше за роки незалежності розмір мінімальної зарплати зрівняється з прожитковим мінімумом для працездатних осіб. Приміром, у вересні 2015 року після чергового підвищення соцстандартів мінімальна зарплата складала лише 47,3% прожиткового мінімуму, у травні 2016-го – 47,7%. Якщо у січні 2014 р. співвідношення мінімальної та середньої заробітних плат становило 38,5 %, то у травні 2016 р. – 29,1 % (за рекомендаціями Міжнародної організації праці таке співвідношення має становити не менше 50 %, в країнах ЄС – 60 %).

12:44
На базі Городенківської ДЮСШ за підтримки відділу у справах молоді та спорту РДА розпочався фестиваль гандболу «Перша ластівка».

12:20
В Івано-Франківську в приміщенні облмуздрамтеатру ім. І.Франка відбулася прес-конференція громадських організацій області щодо початку благодійного проекту «Даруємо свято разом».

11:44
Тринадцятирічна школярка з Тисмениччини Мар’яна Сливінська стала дворазовим призером Чемпіонату світу з карате, який проводився в Угорщині. Прикарпатка, яка є представницею Федерації Кйокушінкаі Карате Унія України, посіла два третіх місця у розділах КАТА (техніка виконання вправ) та КУМІТЕ (бої).

11:20
Завдяки більш як тисячолітній історії від першої письмової згадки про Галич, вивченню традицій, першоджерел культурного буття та напрацюванню науковців ми маємо чудове підгрунтя для подальшої популяризації міста та краю.

10:56
За інформацією головного управління статистики, у вересні порівняно з попереднім місяцем та вереснем 2015 р. індекс промислової продукції становив відповідно 102,7% та 97,8%, за підсумками січня–вересня 2016 р. – 92,4%.

10:34

Суспільне мовлення в Україні розпочне свою роботу з 1 січня 2017 року.

Про це заявив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко в четвер під час “круглого столу” в Укрінформі.


10:04
ДФС України листом від 29.09.2016 №32089/7/99-99-18-02-02-17 повідомила про особливості заповнення митної декларації  при декларуванні товарів, що переміщуються для забезпечення реалізації проектів економічного і соціального розвитку України.

9:42
Щорічно з настанням осінньо-зимового періоду на Прикарпатті зростає кількість пожеж у житловому секторі. Як правило, їх причини  пов’язані з нехтуванням громадя­на­ми правилами пожежної безпеки  під час експлуатації пічного опалення та користування електрообігрівальними приладами.

9:20
На Прикарпатті вшосте стартує міжшкільний турнір з футзалу «Кубок НФК Ураган». Він популяризує фізичну культуру серед шкільного юнацтва і виховує юні футбольні таланти. Цього року у змагання за вагомі титули вступили три десятки навчальних закладів Івано-Франківська.

8:55 | Коментарів: 1
Аби уся Україна заспівала в унісон. В Івано-Франківську стартував другий відкритий Всеукраїнський студентський конкурс хорових диригентів. На сцені обласної філармонії 23 конкурсанти демонструють мистецтво невербальної мови, що апелює до душі. У музикальних змаганнях взяли участь юні диригенти з 18-и областей України.

8:33
Працівники Івано-Франківського відділу поліції за фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження.

8:02
В чергову частину Калуського відділу поліції із заявою звернувся 41-річний мешканець м. Бурштин, який розповів, що після знайомства у магазині одного із сіл району з місцевим мешканцем, той взяв у нього телефон під приводом передзвонити і не повернув.

7:40
27 жовтня,  в Івано-Франківську на маршрути №1, №2, №6 та №7 виїхали нові-старі тролейбуси “MAN”.

7:17
27 жовтня, Бурштинська міська рада прийняла історичне рішення – виділила всім учасникам АТО земельні ділянки.

6:41
28 жовтня, у п’ятницю, о 15:00, в приміщенні обласної ради (каб. 700) відбудеться робоча нарада з приводу обговорення плану заходів по відзначенню 500-річчя Реформації в Україні (відповідно до Указу Президента України №357/2016) під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОДА І. Пасічняка.

Попередній день   Наступний день