Попередній день   Наступний день

22:07
Президент Петро Порошенко підписав Закон України від №1509-VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування окремих адміністративних зборів до місцевих бюджетів».

21:21
У Коломиї відбувся міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті Олекси Довбуша.

20:58
Із повідомленнями про крадіжки до Богородчанського відділення поліції звернулися двоє потерпілих. У серпні жителька одного із сіл району повідомила про те, що з нежилого будинку за яким вона доглядає, пропав електрорубанок та нождачна точилка, а чоловік повідомив, що з нежилого будинку в Богородчанах невідомі викрали музичний центр "LQ", музичні колонки та кошти в сумі 450 гривень.

20:39
Вісім новоутворених об’єднаних територіальних громад Івано-Франківщини – Витвицька, Матеївецька, Нижньовербізька, П’ядицька, Тлумацька, Олешанська, Більшівцівська і Космацька – пройшли процедуру об’єднання і чекають на рішення ЦВК про призначення виборів.

20:05
3 жовтня о 20:17 в селі  Белеїв Долинського району в одному із обійсть загорілася дерев’яна господарська споруда. Вогнем пошкоджено стайню. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

19:45
4 жовтня в Івано-Франківську відбулось відкриття фотовиставки київського фотографа-документаліста Русі Асєєвої «Право жити без болю». Виставка організована Благодійним фондом «Мати Тереза» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках відзначення Всесвітнього Дня паліативної допомоги.

19:22
Сьогодні, 4 жовтня, під час оперативної наради заступник начальника відділу програмного та комп’ютерного забезпечення Андрій Чайківський проінформував про впровадження електронного документообігу у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради.

18:56
Мер Франківська вибачився перед учасниками АТО, яких назвав рейдерами. Про це міський голова заявив під час оперативної наради.

18:31
Вчора, 03.10.2016р., близько 07.00 у  калуському парку культури і відпочинку ім. І.Франка в міському озері виявлено тіло громадянина, 1953 р.н., місцевого жителя.

18:06
Як писав Стик, Івано-Франківська облдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантних посад першого заступника голови Івано-Франківської ОДА та директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

17:43
Програма неформальної громадянської освіти молоді “Майстерня сільських ініціатив” оголошує набір учасників та учасниць на 2016-2017 рік. Цього року програма діє в Донецькій, Івано-Франківській та Черкаській областях.

17:17
З наступного року розпочнеться поступовий перехід на застосування принципів страхової медицини.
Про це в ефірі одного з телеканалів заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

16:56
Днями в с. Ворона відбулося V обласне свято народної хореографії, присвячене 95-річниці від дня народження видатного балетмейстера, народного артиста України Володимира Петрика «Прикарпатські візерунки».

16:30
Всесвітній день захисту тварин відзначається 4 жовтня, в день святого Франціска Азізського – покровителя тварин. Рішення про святкування цієї дати прийнято у 1931 році на Міжнародному конгресі прихильників руху захисту природи, що проходив у Флоренції.

16:05
В обласному фтизіопульмонологічному центрі за участю заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка, директора департаменту охорони здоров’я ОДА Мирона Матейка, директора ОФПЦ Любомира Малофія та директора департаменту освіти і науки Віктора Кімаковича відбулося засідання обласної координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

15:43
3 жовтня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено два 75-міліметрові артснаряди часів ІІ Світової війни, виявлені в лісовому масиві поблизу села Рибне Тисменицького району та одну застарілу 81-міліметрову мінометну міну, знайдену в Ямниці.

15:17
4-5 жовтня очікується різка зміна погодних умов: місцями сильні дощі, подекуди - з мокрим снігом, в Карпатах дуже сильні дощі та мокрий сніг. В горах утворення снігового покриву, пориви вітру 15-20 м/с.

14:56
У м.Івано-Франківську, як повідомляє Головне управління статистики в Івано-Франківській області, обсяг виконаних будівельних робіт у січні-серпні п.р. становив 480,0 млн.грн., або 69,1% загальнообласного обсягу. Індекс будівельної продукції у даному періоді порівняно з січнем-серпнем 2015 року становив 96,1%.

14:31
17-18 листопада 2016 року відбудеться Міжнародний форум із медичного туризму: «Медичний туризм на Львівщині, як розвиток та перспектива на майбутнє». Організатором якого є центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області.

14:04
Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів прийом громадян із особистих питань.

13:38
Смертельна аварія, у якій загинула невідома жінка віком приблизно 50-60 років, сталася торік 20 жовтня у с.Дзвиняч Богородчанського району на автодорозі «Богородчани-Гута».

13:14
Тернопільські правоохоронці затримали квартирного крадія, який як зясувалося, залишивши кримінальний слід на Прикарпатті, продовжив його на Тернопільщині.

12:49
Слова на ноти. В Івано-Франківську відзначили Міжнародний День музики. Вокальні та інструментальні ансамблі, солісти та самодіяльні колективи місцевих музичних шкіл за традицією подарували іванофранківцям справжнє свято.

12:16
Кажуть, можна вічно дивитися на те, як тече вода і горить вогонь. А ще як в одному місці і в один час зустрічаються чотири стихії. Молоді львівські поети презентували в Івано-Франківську проект «Стихійні». За його задумом, тексти в  акустичному та візуальному оформленні у виконанні авторів передають атмосферу та сутність певного природного явища.

11:44
Громадськість занепокоєна тим, як вберегти пам’ятку національного значення – пивоварний цех у середмісті Івано-Франківська. Нещодавно це питання розглядали на засіданні депутатської комісії обласної ради та в подальшому на сесії.

11:18
В Івано-Франківській обласній філармонії за участю педіатрів області відбувся семінар на тему «Проблемні питання профілактики та лікування інфекційних і соматичних захворювань у дітей».

10:54
Вже традиційно на початку жовтня місто Люблін, Республіка Польща, приймало учасників Конгресу ініціатив Східної Європи (КІСЄ). Делегація з м. Івано-Франківська взяла участь у п’ятому етапі Конгресу Ініціатив Східної Європи, який проходив з 29 вересня – 01 жовтня 2016 року у приміщенні Люблінського конференц - центру.

10:33
Комунальники готують місто до опалювального сезону. У співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку повністю модернізують дві котельні - на вул. Військових Ветеранів та вул. Медичній.

10:07
Впродовж місяця Калуська місцева прокуратура скерувала до суду три обвинувальні акти за фактами незаконного видобутку гравію.

9:46
Рогатинським відділом прокуратури забезпечено виконання судових рішень у справі за позовами прокуратури про повернення до державної власності двох земельних ділянок.

9:17
31-річний франківчанин у передачі продуктів харчування 50-річному затриманому намагався передати пакет із порошкоподібним наркотичним засобом, якого заховав у шві штанів.

8:56
Чоловіка викрили при перевезенні автомобілем «ЗИЛ» піщано-гравійної суміші, видобутої у річці «Свіча» в с.Міжріччя на території Болехівської міської ради.

8:29
Головне управління статистики в області інформує.

8:07
Днями відбулося урочисте нагородження переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2015». Керівництво фіскальної служби області та територіального відділення громадської організації «Асоціація платників податків України» в області вручили спеціальні нагороди кращим платникам податків Івано-Франківщини.

7:40
У вівторок, 4 жовтня 2016 року о 13:00 год. за адресою: вул. Грушевського, 21, 311 каб. (3 поверх, зал засідань) міської ради відбудеться презентація проекту «Молодь і влада» за участі міського голови Руслана Марцінківа та секретаря міської ради Оксани Савчук

7:14
4 жовтня о 12 годині в Urban Space 100 відбудеться прес-конференція на рахунок облаштування скверу за адресою Січових Стрільців 78.

6:43
04 жовтня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день