Попередній день   Наступний день

22:08
   06 жовтня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить веселі спортивні естафети серед дітей з вадами мовлення дошкільного навчального закладу № 30 «Ластівка»за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська, 57

21:26
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що ніхто ні в кого за несплату житлово-комунальних послуг забирати квартири не буде.

20:54
Івано-Франківський обласний центр екстренної медичної допомоги потребує 3 мільйони 700 тисяч гривень на пальне.

20:33
Президент Петро Порошенко підписав Закон України №1504-VIII «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» щодо наставництва.

20:10
На Прикарпатті підбито підсумки діяльності управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області за 9 місяців 2016 року.

19:40
Завдяки тісному міжнародному співробітництву з Опольським воєводством Республіки Польща, Прикарпаття має чималий поступ у галузі туризму, медицини, освіти, молодіжної політики, культури, місцевого самоврядування, а також у сфері протидії надзвичайним ситуаціям.

19:18
В Івано-Франківському міському суді відбулося засідання у розгляді кримінального провадження щодо Олега Рябова, який 3 січня 2012 року скоїв два жорстоких убивства. Проте підсудного Рябова не доставили на суд через психічні розлади в СІЗО.

18:54
Правоохоронці провели обшук у адміністративному приміщенні Татарівської сільської ради. Про це у соцмережі повідомив голова села Олег Дзем’юк.

18:32
12 жовтня 2016 року у м. Івано-Франківську відбудеться ІІ Міжнародний форум партнерських міст «Партнерство і перспектива», головною метою якого є поглиблення економічних, підприємницьких та культурних контактів, активізація багатогалузевої співпраці та обмін досвідом з питань економічного і соціального розвитку.

18:10
У нашому місті відкрився швейний цех данського виробництва "HRT Textiles Івано-Франківськ". Тут шитимуть дитячий одяг відомих європейських брендів, який експортуватимуть у країни Європи та Азії.

17:44
До чергової частини Коломийського відділу поліції надійшла заява від 70-річної сільської жительки про те, що невідома особа з пасовища вкрала її корову.

17:17
Із русла річки «Бистриця- Надвірнянська», яка протікає поблизу села Березівка Тисменицького району, було виявлено три вантажних автомобілі марки «Краз» і один «Камаз» з навантажувачем марки «Твекс», водії яких здійснювали незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

16:55
4 жовтня під головуванням віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада, під час якої обговорювалися питання підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної інфраструктури до стабільної роботи в осінньо-зимовий період.

16:34
З ініціативи Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» цьогоріч проводиться п’ятий етап всеукраїнської акції «7 чудес України» в номінації «7 чудес України: історичні міста та містечка». Не випадково, за підсумками голосувань, місто Галич стало фіналістом вищеназваного етапу – воно багате не тільки своєю історією, а славиться архітектурними пам’ятками.

16:10
6 жовтня в обласному центрі відбудеться презентація наукової праці кандидата мистецтвознавства Лесі Романюк та доктора мистецтвознавства Мирона Черепанина „Музичне і театральне життя Станиславова (друга половина ХІХ – перша половина ХХ ст.)”. У програмі: виступ авторів монографії; слово вчених-літераторів; музикування.

15:44
Площа перед друкарнею стане сквером перед супермаркетом. В Івано-Франківську обговорили сучасний проект щодо облаштування громадського простору на вулиці Січових Стрільців. У ньому задіяні міська влада, ГО «Тепле місто» та власники майбутньої крамниці. Усі три сторони запевняють, знайшли компроміс. Навіть у спірних питаннях.

15:16
Про це заступник прокурора Івано-Франківської області повідомив сьогодні, 5 жовтня, на брифінгу.

14:56
Про дострокове припинення повноважень усього складу Івано-Франківської обласної виборчої комісії повідомили на сайті ЦВК.

14:30
10-тій окремій гірсько-штурмовій бригаді, яка базується в Коломиї виповнився рік з часу створення.

14:05
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк провів робочу зустріч із заступником Посла Королівства Нідерландів в Україні Маайке ван Колдам.

13:43
Зловмисником виявився 50-річний раніше судимий, який з будинку сусідів, мешканців села Черніїв Тисменицького району викрав мобільний телефон "Нокіа" та одяг з гардеробу.

13:15
Незважаючи на активну профілактичну роботу працівників установ виконання покарань про заборону передавати засудженим чи затриманим посилки із забороненими предметами та речовини такі випадки, як бачимо, трапляються. Проте застерігаємо, що такі дії є кримінально-карними.

12:50
6-8 жовтня у Коломиї відзначатимуть 90-річчя Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Йосафата Кобринського.

12:21
01-02 жовтня 2016 року на базі КП «Муніципальний фізкультурно – оздоровчий центр» відбувся відкритий чемпіонат м. Івано –Франківська з карате за версією SKIF. У змаганнях взяли участь команди: м. Івано – Франківськ (Воїн), м. Бурштин (Воїн), м. Червоноград ( Шлях воїна), м. Червоноград (Антей), м. Коломия, м. Кути (Кін -Хін), м. Добротвір ( Гепард), м. Радехів (Лев). Загальна кількість учасників – 110 осіб: 90 осіб – чоловіки, 20 осіб – жінки.

11:40
“Укрзалізниця” призначила 3 додаткових поїзди у західному напрямку до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, які відзначаються 14 жовтня.

11:20
В Івано-Франківську стартує проект «Молодь і влада», що дає можливість попрактикуватись у владних структурах міста та знайти себе в міській раді.

10:54
Малюк народився зі злоякісною пухлиною Денисюк Давид з міста Калуш народився лише три місяці тому і відтоді його життя під загрозою.

10:30
Розділом VI Правил митного контролю та митного оформлення транспортних засобів, що переміщуються громадянами через митний кордон України, затверджених наказом Державної митної служби України від 17.11.2005 № 1118, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 25.11.2005 за № 1428/11708 зі змінами та доповненнями, визначено, що у разі вивезення транспортного засобу (далі – ТЗ) за межі митної території України його власник або вповноважена особа здійснює в установленому порядку декларування ТЗ і подає органу доходів і зборів митну декларацію, заповнену в установленому порядку, і такі документи та їх ксерокопії:

10:08
За 9 місяців 2016 року платники податків Івано-Франківщини направили для сприяння обороноздатності України 139,9 млн. грн. військового збору. Що на 29 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року.

9:46
Мета проведення робіт: виготовлення та погодження в установленому законодавством порядку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які  пропонуються для надання учасникам АТО.

9:17
Вирішення проблеми нелегальної зайнятості у місті Івано-Франківську – одне із пріоритетних завдань міської ради, зокрема, управління праці. Для виконання цього завдання, для проведення  інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно у місті продовжує активно працювати рейдова робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

8:57
У Британії вченим вдалося вперше вилікувати людину від ВІЛ-інфекції. Про це з посиланням на The Sunday Times повідомляє УНН.

8:31
Спільним наказом департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА, департаменту фінансів ОДА та головного управління ДФС в області створено спільну робочу групу з аналізу основних показників економічного і соціального розвитку області, районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, розроблення заходів щодо економічного розвитку та забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів на відповідній території.

8:04
На своєму першому засіданні, 4 жовтня, обласна призовна комісія, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк розглянула завдання на період осіннього 2016 року призову громадян України на строкову військову службу в Івано-Франківській області.

7:41
У таку суму посадовець оцінив своє сприяння в набутті права власності на об’єкт нерухомого майна за заниженою вартістю.

7:17
Коломийською місцевою прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву про скасування рішення однієї із сільських рад Снятинського району та повернення державі 15 га землі.

6:36
5 жовтня, у середу, о 9.00 год у приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться зустріч керівництва облдержадміністрації та обласної ради із делегацією Опольського воєводства (Польща).

Попередній день   Наступний день