Попередній день   Наступний день

22:17
4 грудня о 23.18 м. Івано-Франківськ по вул. Пасічній рятувальники ДСНС надали допомогу працівникам ГУ НП в області та ШНМД по зніманню з даху накриття до входу в під’їзд 9-ти поверхового житлового будинку громадянина, особисті дані встановлюються, який випав з вікна сходової клітки 6-го поверху.

21:27
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків придбав новий автомобіль у кредит. Про це він повідомив на власній сторінці у Фейсбуці.

20:53
Юрій Дерев’янко тримає майже 6 мільйонів валюти “під подушкою” та володіє автопарком з шести іномарок. До того всього – нардеп ще й найбільший лендлорд з прикарпатських обранців.

20:35
З 2 по 4 грудня 2016 року в Івано-Франківську проходили Дні чеської культури. Заходи до Днів чеської культури в Івано-Франківську проводились вперше з ініціативи представників Чеського центру при Посольстві Чеської Республіки у Києві та за підтримки міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

20:08
З 2-го по 5-те грудня інспектори патрульної поліції Івано-Франківська на території міста задокументували 19 фактів керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

19:47
3 грудня увесь світ відзначає Міжнародний День Інваліда.

19:19
З  5 грудня 2016 року нова юридична адреса Івано-Франківської митниці ДФС

18:55
Усі волонтери світу відзначають сьогодні своє «професійне» свято.

18:33
“Головним завданням Богородичних свят є пригадати всім про велич, гідність і святість Пречистої Діви Марії, про її роль у відкупленні людського роду та заохотити нас до її шанування та наслідування”, - про це Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин навчав у неділю, 4 грудня, на Божественній Літургії у с. Лужки, Долинського району.

18:10
4 грудня 2016 року в Музеї історії міста Коломиї відбулася Музична вітальня “30 років музичного ім. А. Кос-Анатольського в Коломиї” за участі директорів українських фестивалів академічної музики в Україні та інструментального ансамблю “Леополіс” (Львів). 

17:42
Під час патрулювання вулиць міста Калуша поліцейські зупинили підозрілого молодика. В ході проведення поверхневого огляду в нього виявлено наркотичну речовину.

17:19
До чергової частини Тисменицького відділу поліції звернувся 39-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його домоволодіння викрадено DVD «Digital DVP 217 KM» та пульт до нього. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

16:57
На базі «РЦ для ВПО» за підтримки ГО «Родина Кольпінга на Прикарпатті» (Голова - В. Шегда) радника Міністерства соціальної політики у справах ВПО в Івано-Франківській області Олексія Многолєта, міжнародних благодійних організацій «HOPEworldwide» (США) та «HOPEworldwideCanada» (Канада) відбувся тренінг «Діти і війна. Техніки зцілення».

16:30
Для максимального задоволення попиту на перевезення під час зимових свят Укрзалізниця вже відкрила продаж квитків на 13 додаткових поїздів на 100 рейсів у популярних напрямках. Незабаром буде відкрито продаж квитків ще на 14 додаткових поїздів західного напрямку. Укрзалізниця докладає всіх зусиль, щоб усі бажаючі могли здійснити свої зимові подорожі залізницею, та закликає пасажирів заздалегідь купувати квитки.

16:05
У Старих Кутах потенційної Кутської ОТГ виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, регіональний консультант з бюджетних питань (проект «ПУЛЬС», який впроваджує Асоціація міст України за підтримки USAID) Юрій Стефанчук і регіональний консультант з юридичних питань Марія Баран, а також координатор обласного Офісу реформ Руслан Панасюк взяли участь у роботі сесії сільської ради, на якій було обговорено питання об’єднання громад.

15:42
5-8 грудня на ріках басейну Дністра очікуються посилення льодоутворювальних процесів, шугохід, на окремих ділянках встановлення льодоставу, місцями можливе формування зажорів льоду з підйомом рівня води 0,1-0,5 м, в гірських притоках та у верхів'ях рік на 0.3-1,0 м над поточним.

15:20
3 грудня об 11:31 в Івано-Франківську по вулиці Декабристів виникла пожежа недіючої будівлі. Вогнем знищено кімнати та горище споруди. Через сильне  задимлення в приміщенні рятувальники протягом години працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Причина виникнення пожежі  встановлюється. 

14:58
Згідно з п.п. 165.1.39 п. 165.1 ст. 165 розд. IV Податкового кодексу України до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається вартість дарунків (а також призів переможцям та призерам спортивних змагань), якщо їх вартість не перевищує 50 відс. однієї мінімальної заробітної плати у розрахунку на місяць, встановленої на 1 січня звітного податкового року, за винятком грошових виплат у будь-якій сумі.

14:32
2 грудня в Івано-Франківську відбулись збори регіонального відділення Асоціації міст України в Івано-Франківській області. На засідання до обласного центру приїхали міські та сільські голови з усього Прикарпаття. Першим пунктом порядку денного стало представлення нового виконавчого директора. Ним став Юрій Стефанчук.

14:07
Напередодні Дня Українського війська, 14 жовтня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків дав доручення закупити нову навчальну зброю для освітніх закладів міста. Тоді мало хто вірив, що закупити школам навчальні автомати вдасться ще цьогоріч. Але 3 грудня на відкритті міських змагань з військово-прикладних видів спорту, присвячених Дню Збройних Сил України, Руслан Марцінків передав у кожну загальну та спеціалізовану школу міста по одному муляжу зброї. Це загалом 30 начальних автоматів, а до цього їх було тільки 7 на всі освітні заклади міста.

13:44
Виконавчий комітет виніс на сесію Івано-Франківської міської ради проект рішення про створення комунального дошкільного навчального закладу №23, що знаходиться в селі Угорники. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської міської ради.

13:18
За січень-листопад п.р. платники податків Івано-Франківщини направили для сприяння обороноздатності України 170,4 млн. грн. військового збору. Що на 30,4 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

12:47
Упродовж січня-листопада 2016 року від платників обласного центру до зведеного бюджету надійшло 1699,6 млн. грн. податків і зборів, що на 405,5 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них, до державного бюджету надійшло понад  788,1 млн. грн.,  до місцевого бюджету – більше 911 млн. грн.

12:19
2 грудня о 16:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на горі Говерла, біля Ворохти Яремчанської міської ради, заблукали два туристи.

11:45
ПАТ «Укрзалізниця»  з 1 грудня 2016 року, на період новорічних свят, в якості експерименту призупинила надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет. Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів.

11:18
Верховинську школу-інтернат можуть капітально відремонтувати. Для цього необхідна лише підтримка кожного верховинця (і не тільки), адже вона приймає участь у загальнодержавному благодійному проекті “Моя школа”, де за результатами голосування оберуть одну зі шкіл України та відреставрують.

10:56
 
Ви зможете отримати вичерпну інформацію про спеціальності і спеціалізації, правила прийому до коледжу на 2017 н.р., навчання та дозвілля наших студентів.

10:31
1 грудня, у Войнилівській школі стрічали поважних гостей — Віктора Кімаковича, директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА, Івана Будзака, заступника директора цього департаменту, Романа Зуб’яка, ректора Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, та начальників відділів освіти Прикарпаття, які зібралися на освітній семінар "Опорна школа як ресурсний центр обдарованої дитини".

10:09
На засіданні комісії облради з питань учасників АТО 2 грудня розглянули звернення обласної ради щодо прирівняння статусу військових капеланів, які здійснюють діяльність у районі проведення бойових дій, до статусу учасника бойових дій, повідомляє galka.if.ua

9:44
До Долинського відділення поліції звернулася 43-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що з її торгової палатки на одному із місцевих ринків невідома особа вчинила крадіжку зимових речей. Того ж дня до поліції з повідомленням про крадіжку речей з магазину звернулася ще одна потерпіла.

9:20
У виправну колонію в Хмельницькій області жителька Калуша передала в посилці ув'язненому наркотики, які заховала у білі шкарпетки.

8:57
Цього року засновано Національну премію «MEDIA etc.» для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. «MEDIA etc.» ініційовано та започатковано громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

8:30
Громадська мережа ОПОРА оприлюднила рейтинг прикарпатських депутатів-мажоритарників, оцінивши кількість виступів на пленарних засіданнях Верховної Ради України.

8:04

Відповідальний керівник за роботу заводів «Леоні» у Східній Європі Зінгман Ральф прибув до Коломиї, аби особисто перевірити темпи та якість будівництва нового виробничого об’єкту в нашому місті.

7:39
Кафедра взяла участь у програмі "Instrumental access" організації "Seeding labs", яку заснувала в Бостоні випускниця Гарвардського університету Ніна Дудник з метою дати доступ до наукових ресурсів науковцям з бідних країн.

7:16
5 грудня 2016 року о 14:00 год. департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради спільно з БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» за підтримки ГО «Родина Кольпінга на Прикарпатті» в актовому залі Івано-Франківського професійного ліцею автомобільного транспорту і будівництва (вул. Юності, 7, м. Івано-Франківськ) відбудеться акція «За вільний світ без рабства» присвячена міжнародному дню боротьби із рабством.

6:31
5 грудня у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбудеться IV Відкритий конкурс молодих акторів імені Оксани Затварської. Конкурс проводиться у двох категоріях: учнівська молодь від 15 до 18 років та творча студентська молодь від 19 до 30 років.

Попередній день   Наступний день